Connect with us

Showbizz

Opnieuw verschrikkelijk nieuws Chimène van Oosterhout (58) na overlijden

Daar stopt het niet voor Chimène van Oosterhout. Begin 2021 werd de presentatrice voor de derde keer getroffen door borstkanker. Gelukkig kreeg ze aan het einde van dit verschrikkelijke jaar goed nieuws: de tumor was weg. Maar tegelijk met dit mooie bericht komt het verdriet weer naar boven. Zijn vader werd behandeld. Deze week kreeg de presentatrice opnieuw een klap te verwerken. Haar moeder is dinsdag overleden.

Wachten op kleinzoon

`1 maand geleden was moeder/omi ziek. Chimène schreef bedroefd. Ze beloofde hier te wachten op haar kleinzoon in Spanje. Zij heeft het gemaakt. Lyam vloog de andere dag. Nauwkeurig in de tijd. Ze wacht”, aldus de presentatrice.

Energie sturen

“Ze is sinds gisteren niet meer op aarde geweest…” zei ze, verwijzend naar haar foto met een rouwboeket. ‘Fysiek gezien. De meest spirituele. Zijn leven gaat verder in ons. Ze riep ook: “Geef ons kracht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chimène Van Oosterhout (@chimenevo)

Borstkanker

Chimène heeft haar borstkanker in het verleden altijd geheim gehouden. Nu vertelt ze haar verhaal. “Ik voelde voor het eerst een knobbel in mijn linkerborst toen ik 26 jaar oud was. Je hebt het ook gezien. Het is zo groot als een hazelnoot. Maar in het ziekenhuis Antoni van Leeuwenhoek, de dokter, die toen het huis uit werd gezet , vertelde dat het niets was, en stuurde me naar huis.Toen ik 27 jaar oud was, kwam ik terug. Toen besloten ze een biopsie te doen. Wat ik vermoed is waar. Ik heb borstkanker. Chimène kreeg bestralingstherapie, maar maakte de cursus niet af. ‘Ik kon niet meer zijn. Het maakte me zieker. Achteraf gezien was dit misschien niet de beste beslissing, want op dag 34 was de tumor weer op zijn plaats.

Toekomst

Het is begrijpelijk dat Chimène eerder in het Verhaal over vrije tijd sprak. Het was haar derde keer met borstkanker. Ze werd ook gediagnosticeerd met de aandoening op de leeftijd van 27 en 34. “Mijn lichaamsvertrouwen is weg”, zei ze eerder in het Verhaal. “Maar ik ben een krijgskunstenaar.” Chimène hoopt in de toekomst mooi presentatiewerk te hebben. “ Ik wil heel graag werken. Neem die oefeningen dus mee.

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending