Connect with us

Showbizz

‘Zanger Marco Borsato opgepakt na aangifte misbruik jonge meisjes’

Een 22-jarige vrouw heeft maandag bij de politie aangifte gedaan van het onbeschofte gedrag van Marco Borsato. Dit is een jonge vrouw die de zangeres al haar hele leven kent. De grensoverschrijdende handeling zou tussen 2014 en 2019 hebben plaatsgevonden. Het Nederlandse parket zegt de zaak in onderzoek te hebben.

Het slachtoffer – wiens naam de redacteur kende – was de dochter van een goede vriend van de zangeres. Deze vriend is al jaren een grote fan en voormalig assistent van Borsato. Het slachtoffer zei dat Borsato haar al van kinds af aan kende en dat de beproeving begon na de dood van de vader van het meisje in 2013. Op sociale media werd duidelijk dat het jonge meisje en Borsato elkaar al jaren kenden en een hechte relatie onderhouden. . Ze sturen liefdesberichten heen en weer.

De moeder van het slachtoffer kent Borsato al meer dan 25 jaar en is sinds de oprichting de oudere zus van een lid van de groep. Ze is al jaren beschikbaar voor Borsato en helpt onder meer fanbrieven beantwoorden en fanclubdagen organiseren. In 2019 stopte ze met de samenwerking met Borsato. In een lange afscheidsbrief aan vrienden en kennissen op sociale media laat ze weten familieomstandigheden niet meer te kunnen combineren met werk voor Borsato.

In een interview met Telegraaf blijkt nu dat ze Borsato dat jaar confronteerde met fysieke aanvallen die ze ontdekte in het dagboek van haar dochter. Volgens de krant – die sinds dit voorjaar contact heeft met de moeder van het slachtoffer – heeft Borsato zelfs gesprekken met psychologen bijgewoond, waar hij zich in tranen verontschuldigde. Nu het nieuws naar buiten is, heeft de moeder op sociale media tientallen steunbetuigingen gekregen van vrienden die het dapper vonden dat ze samen naar de politie gingen en aangifte deden.

Continue Reading

Showbizz

Breuk met Ineke komt Humberto Tan duur te staan

Begin deze maand werd bekend dat Ineke en Humberto Tan na zo’n 30 jaar op ‘harmonieuze wijze’ uit elkaar gaan. Die breuk krijgt nog een vervelend staartje voor de presentator.

Drie panden

Hoewel Ineke en Humberto nooit zijn getrouwd, moet ‘Hummie’ zijn ex-liefje een miljoenenbedrag betalen. De twee zijn samen samen eigenaar van drie panden. Het gaat om twee appartementen in Amsterdam en een villa in Amstelveen.

Volgens Bekendeburen kochten Ineke en Humberto de villa voor 1.261.000 euro, terwijl de appartementen samen meer dan 900.000 euro hebben gekost. Nu de woningprijzen zijn gestegen, wordt de totale waarde geschat op ongeveer 4,3 miljoen euro.

Als Humberto de panden wil blijven behouden, zal hij dus 2,2 miljoen euro aan Ineke moeten overmaken.

Continue Reading

Showbizz

Zoon Sylvana Simons betrokken bij overval

Multimiljonair Roland Kahn had een tijde een relatie met Sylvana Simons en in een interview met de Story laat hij weten dat hij bruut overvallen is door haar zoon.

Roland Kahn is onder meer eigenaar van de kledingketen Cool Cat en hij bracht vorig jaar een boek uit waarin hij al uit de school klapte over zijn heftige relatie met Sylvana Simons.

“Onze relatie bereikt in 2012 het absolute dieptepunt. Zijn we samen, hebben we binnen de kortste keren ruzie. Zijn we apart van elkaar op stap, dan bestookt ze me met ellenlange manipulatieve berichten. Ze werkt me zo op mijn zenuwen dat ik niet eens meer helder kan nadenken. Ik ben haar destructieve geest zó ontzettend beu.”

Maar aan de Story verteld Ronald over een overal die plaatsvond net nadat het uit was. Hij laat weten dat hij door meerdere mannen in zijn woning wordt overvallen. Ronald zegt er het volgende over in de Story.

“De grootste van hen dwingt me op de grond en knijpt mijn keel dicht, terwijl een andere man me voluit in mijn zij trapt.”

Ronald weet zeker dat één van de daders de zoon van Sylvana Simons was.

“Tijdens een familiefeestje hoorde ik hem eens opscheppen over de tientallen overvallen waarbij hij betrokken was.”

Ook laat Ronald weten dat hij brandwonden bij één van de daders zag en de zoon van Sylvana Simons heeft brandwonden, omdat hij als kind een pan kokend water van het gasfornuis trok.

Maar Ronald noemt niet expliciet de naam van de zoon aan de Story.

“Hij heeft al een aantal gevangenisstraffen achter de rug. Het voegt niks toe om iemand dan een trap na te geven.”

Ook geeft hij nog even af op de opvoeding die Sylvana aan haar kinderen geeft. Hij vindt namelijk dat ze er niks van bakt.

“Mensen hoeven ook niet alles te kunnen”

Continue Reading

Showbizz

Het is officieel: René Le Blanc verlaat Nederland per direct

René Le Blanc, de Nederlandse zanger bekend van het programma “Ik Geloof In Mij” en de single “If I Tell You”, gaat op avontuur in Duitsland. Hij wil zijn muziekcarrière naar een hoger niveau tillen door zijn populaire lied “If I Tell You” opnieuw op te nemen, maar nu in het Duits.

René Le Blanc

Komt deze informatie je bekend voor? Dat kan goed kloppen. René had dit plan al eerder, maar dat wilde toen niet helemaal vlotten. Het idee werd namelijk tegengehouden door zijn team waarna hij een internationale carrière liet varen.

Internationale carrière

René wilde het er toch niet bij laten zitten en is dit keer echt vastberaden. Hij laat aan roddeltijdschrift Privé het volgende weten: “Als ik het niet probeer, dan weet ik zeker dat ik geen succes heb. En zal ik altijd blijven denken: Wat als ik het wel had gedaan?”. De zanger hoopt dat deze stap hem zal helpen om zijn muziek in Duitsland te laten doordringen en een groter publiek te bereiken. We hopen dat hij zijn Nederlandse fans in ieder geval niet vergeet.

Check de megahit ‘If I Tell You’ die René le Blanc in het Duits gaat opnemen hier:

 

Continue Reading

Trending