Connect with us

Showbizz

Koning Willem-Alexander woedend op Humberto Tan na flirt met Máxima

Het hart van Rachel Hazes was gebroken. Ze moet haar puppy Gigi, die ze van een zwervend leven in Barcelona heeft gered, vrijlaten en een liefdesmand voor haar vinden. “Ik heb er alles aan gedaan om Gigi’s leven te redden. Maar het mocht niet baten,” vertelde Rachel aan Story.

Voor mensen die nog nooit een hond hebben gehad, is dit vaak moeilijk voor te stellen. Maar voor veel hondenbezitters is de liefde voor hun trouwe viervoeter lang niet gelijk aan die van een kind. Dit geldt ook voor Rachel Hazes, die diepbedroefd is nadat ze haar geliefde hond Gigi moest laten inslapen. Vorige maand vond Rachel de hond in haar huidige woonplaats Barcelona. Ze besluit een nieuw thuis voor de puppy te zoeken, maar het lijkt er steeds meer op dat ze die warme mand met Rachel heeft gevonden.

Ze wordt verliefd op Gigi, maar het noodlot slaat toe. “Ik was helemaal weggeblazen”, vertelde Rachel aan Story. “Ik heb de dierenarts gesmeekt om hem te opereren, maar het mocht niet baten. Ze bleek een aangeboren hartafwijking te hebben en haar longen waren gevuld met vocht. Arm! Ik wilde haar een goed leven geven, maar de dokter moest beslissen om haar echt uit haar lijden te verlossen. Mijn hart is gebroken.

Lees verder

Showbizz

Sylvana Simons ernstig ziek

Een van de meest prominente tegenstanders van Zwarte Piet is toch wel Sylvana Simons. Als het aan haar ligt gaat er een wet komen die de traditionele variant van het figuur gaat verbieden. Ook is ze tegenwoordig actief in de politiek en is ze zelfs het opperhoofd van BIJ1.

Menig discussie werd de afgelopen periode uitgevochten, maar sinds enkele weken is het rustiger. Sylvana is namelijk niet meer aanwezig vanwege ziekte.

Op Twitter laat ze het volgende weten. “Op 13 maart testte ik positief. Bijna een maand later krabbel ik langzaam weer op. Heel frustrerend om niet vol aan de slag te zijn en zoveel te missen, zowel binnen als buiten de Kamer. Thank Goddess voor m’n fractiemedewerkers die zorgen dat alles door draait!”

Hieronder de tweet:

 

Lees verder

Showbizz

Sarah van Soelen laat haar ‘meloenen’ uit jurkje floepen op vakantie in Arabisch land

Sarah van Soelen geniet duidelijk van haar vakantie in Dubai. Op haar Instagram-account deelt ze een foto die weinig aan de verbeelding overlaat. Ze pronkt daarbij op foto’s waarbij ze de tweeling bijna uit haar jurkje laat floepen.

Sarah is ‘happier than ever’

Ze deelt met haar volgers op Instagram dat ze zich goed voelt. Sarah geniet van een avondje uit tijdens haar welverdiende vakantie in Dubai. ‘happier than ever’ schreef ze, waarna het verwijst naar de diep uitgesneden jurk die ze draagt. De ex-vriendin van André Hazes Jr heeft het zeker moeilijk gehad.

Eerder liet ze haar volgers zien wat Andre in haar ziet, maar dat behoort nu volgens haar helemaal tot het verleden. Het is nu tijd voor iedereen om te zien dat ze gelukkiger is dan ooit. We geloven haar zeker, vooral de jurk die ze aan heeft, roept het uit!

Lees verder

Showbizz

Heftig voor Gerard Joling: ‘Je gunt het je ergste vijand niet’

Gerard Joling is vorige week maandag met spoed opgenomen in het ziekenhuis met een longontsteking. Na een week, vorige dinsdag, mocht de zanger weer naar huis. Nu vertelt Geer hoe het met hem gaat.

Hij vertelt dat het best schrikken was. Door de pijn is hij ook wat magerder geworden. Toch was Gerard niet bang. “Ik dacht: ‘Hier kom ik wel weer uit. Ik ga goed, ik voel mij goed, ik heb geen koorts en ik heb geen pijn.”

De zanger laat verstaan dat het best wel een groot drama was. “Drie weken lang ben ik ermee bezig geweest. (…) Je gunt het je ergste vijand niet.”

Lees verder

Trending