Connect with us

Showbizz

‘Ernstige verslaving vastgesteld bij Marco Borsato!’

Marco Borsato zorgde een tijdje geleden voor opschudding in de Showbizz. Het lijkt nergens anders om te geven dan de zaken van de zanger. Het ene nieuws na het andere en het werd overweldigend voor de familie. Leontine besloot het huwelijk te beëindigen. Maar en dan. Dat de zanger een tijdje niet optrad is logisch met de auracrisis en alle maatregelen. Maar wat dan? Het verhaal vroeg een deskundige om de situatie te beoordelen. Hij zei dat zelfs als de mannelijke zanger zijn imago van ‘betrouwbare vader’ niet meer kan herstellen, hij zijn echte fans niet zal verliezen.

“Marco Borsato wordt een interessantere man”

Hij zei ook dat zangers verslaafd kunnen raken aan het leven tussen de lakens. De expert zei: “Marco wordt een interessantere man voor zijn vrouwelijke fans. Ze zullen denken: wie weet, misschien heb ik nu ook een kans. Inmiddels is bekend dat de zangeres niet meer meedoet aan The Voice of Holland. Hij zei ook dat hij nooit meer wilde werken. Weekly Story publiceerde een nogal verontrustend artikel waarin ze twijfels uitten over zijn geld. De titel was “Is de scheiding van Marco Borsato zijn (laatste) miljoenen?” Gezien bovenstaande berekeningen van RTLZ, de volledige stopzetting van zijn baan en de eerdere faillissementen van de zanger in 2009 waarbij hij zelfs in de schulden belandde. Dit terwijl hij destijds zei dat er in 2007 nog een bod van 80 miljoen op zijn bedrijf lag. In het kielzog van geruchten over klagen over depressies en beweringen dat “hij nooit meer wil werken”, zou het financiële tijdperk een keerpunt kunnen zijn voor de mannelijke zanger.

“Zijn invloed op mijn vrouw”

Zijn verhaal neemt een vreemde wending als hij zijn vermoedens onthult. Hij zei: ‘Ik merkte dat ze steeds een andere uitleg gaf. Het doet me weer vermoeden dat Marco haar nog steeds beïnvloedt. Hoe en wat me te vertellen. Ik zie het zo, alsof ze gehersenspoeld is. John Ewbank maakte ook een brochure over de huidige stand van zaken in de Weekly Story. Hij zei het volgende: “Marco was zo ondergedompeld in een burn-out, wat volgens mij een depressie was, dat hij nauwelijks perspectief zag. Bovendien is het vaak gestrest en zal er veel gebeuren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato)

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending