Connect with us

Showbizz

‘Ernstige verslaving vastgesteld bij Marco Borsato!’

Marco Borsato zorgde een tijdje geleden voor opschudding in de Showbizz. Het lijkt nergens anders om te geven dan de zaken van de zanger. Het ene nieuws na het andere en het werd overweldigend voor de familie. Leontine besloot het huwelijk te beëindigen. Maar en dan. Dat de zanger een tijdje niet optrad is logisch met de auracrisis en alle maatregelen. Maar wat dan? Het verhaal vroeg een deskundige om de situatie te beoordelen. Hij zei dat zelfs als de mannelijke zanger zijn imago van ‘betrouwbare vader’ niet meer kan herstellen, hij zijn echte fans niet zal verliezen.

“Marco Borsato wordt een interessantere man”

Hij zei ook dat zangers verslaafd kunnen raken aan het leven tussen de lakens. De expert zei: “Marco wordt een interessantere man voor zijn vrouwelijke fans. Ze zullen denken: wie weet, misschien heb ik nu ook een kans. Inmiddels is bekend dat de zangeres niet meer meedoet aan The Voice of Holland. Hij zei ook dat hij nooit meer wilde werken. Weekly Story publiceerde een nogal verontrustend artikel waarin ze twijfels uitten over zijn geld. De titel was “Is de scheiding van Marco Borsato zijn (laatste) miljoenen?” Gezien bovenstaande berekeningen van RTLZ, de volledige stopzetting van zijn baan en de eerdere faillissementen van de zanger in 2009 waarbij hij zelfs in de schulden belandde. Dit terwijl hij destijds zei dat er in 2007 nog een bod van 80 miljoen op zijn bedrijf lag. In het kielzog van geruchten over klagen over depressies en beweringen dat “hij nooit meer wil werken”, zou het financiële tijdperk een keerpunt kunnen zijn voor de mannelijke zanger.

“Zijn invloed op mijn vrouw”

Zijn verhaal neemt een vreemde wending als hij zijn vermoedens onthult. Hij zei: ‘Ik merkte dat ze steeds een andere uitleg gaf. Het doet me weer vermoeden dat Marco haar nog steeds beïnvloedt. Hoe en wat me te vertellen. Ik zie het zo, alsof ze gehersenspoeld is. John Ewbank maakte ook een brochure over de huidige stand van zaken in de Weekly Story. Hij zei het volgende: “Marco was zo ondergedompeld in een burn-out, wat volgens mij een depressie was, dat hij nauwelijks perspectief zag. Bovendien is het vaak gestrest en zal er veel gebeuren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato)

Lees verder

Showbizz

Peter Gillis (ex?) vriendin Nicol Kremers uit de kleren voor spannende fotoshoot

Met het tv-programma ‘Massa is Kassa’ werd Peter Gillis in één klap beroemd in Nederland. Niet alleen Peter wist met zijn opmerkelijke verschijning de kijkers aan zich te binden, ook zijn vriendin Nicol Kremers eist regelmatig de aandacht op. Dit keer doet ze dat met een fotoshoot voor haar nieuwe ‘pikante’ onderneming.

Nicol start eigen onderneming

Peter heeft zijn vriendin Nicol blijkbaar aangestoken met zijn ondernemingsdrang. De Eindhovense Nicolleke start nu namelijk zelf haar eigen onderneming waar Peter helemaal foxwild van wordt. Ze start namelijk een webshop en winkel in ‘slaapkamerartikelen’ voor volwassenen.

Nicol Kremers vertelt aan Shownieuws dat ze “het taboe bij vrouwen op het kopen van speeltjes wil doorbreken”. De 28 jaar jongere vriendin van Peter Gillis gaat spannende setjes en speeltjes voor in de slaapkamer verkopen.

Nicol staat zelf model in fotoshoot

Tja, wat is nou een betere manier om de producten van je eigen winkel te promoten dan zelf model te gaan staan. Met dat idee in het achterhoofd hees Nicol zichzelf in een weinig verhullende outfit en liet zichzelf op de gevoelige plaat vastleggen.

De foto’s en beelden van die spannende fotoshoot verschenen kort in Massa is Kassa en maken de nodige tongen los. Of andere klanten hier net zo foxwild van worden als Peter zelf is nog maar de vraag. Bekijk de foto’s hieronder.

Lees verder

Showbizz

Martien Meiland zoals je hem dus nog nóóit gezien hebt: “Straalbezopen!”

Martien Meiland zijn sinds een aantal jaar onwijs populair en succesvol op de Nederlandse televisie. Dat is natuurlijk niet zo gek met een markante man als Martien. Na het gigantische succes van Chateau Meiland zijn de Meilandjes eigenlijk niet meer uit de tv-wereld weg te denken. We hebben nu dan ook onwijs veel nieuwe programma’s waar ze te zien zijn.

Chateau Bijstand, wat enorm veel kritiek kreeg maar inmiddels een kijkcijfer hit is geworden. Daarnaast is er ook behoorlijk veel kritiek geweest op het gezin vanwege verschillende uitspraken van Erica over hoofddoeken. Inmiddels is Erica ook daar op teruggekomen. De laatste tijd hoor je dat veel mensen toch wel klaar zijn met de Meilandjes. Echter weten de gezinsleden keer op keer te presteren met ongelooflijk goede kijkcijfers. Er is vermoedelijk dus nog meer dan genoeg animo voor dit opvallende gezin om nog jaren door te gaan.

Martien Meiland gaat los, met nieuwe liefde!

Maar je weet tegenwoordig nooit meer hoe hard een carrière onderuit kan gaan met de tegenwoordige juicekanalen op Instagram. Je moet dan natuurlijk wel echt iets goeds fout uithalen als BN’er en we vermoeden dat de Meilandjes geen personeel van de Jumbo zullen gaan aanvallen. Hoogstens die van de Gall & Gall. Grapje. Naast de glamoureuze carrière op televisie hebben de Meilandjes natuurlijk ook nog hun eigen leven, naast de camera’s. En blijkbaar is het óók daar geweldig om naar Martien te kijken. Hij is namelijk, volgens critici op social media, behoorlijk beschonken gespot op een feestje waar hij bovenop een bank los staat te gaan. Daarbij zou de oud-kasteelheer ook gespot zijn terwijl hij het gezellig gehad heeft met een andere man. Video te zien onder onderstaande foto met de desbetreffende man:

Lees verder

Royalty

Bekende advocaat heeft met koning Willem-Alexander gevochten

Job de advocaat is iemand die regelmatig te gast is bij Vandaag Inside. Hij is ook regelmatig te zien bij andere talkshows maar gisteren heeft hij een wel heel opmerkelijke onthulling gedaan toen hij aanschoof bij Johan Derksen en Rene van der Gijp.

Hij zou namelijk ooit hebben gevochten met niemand minder dan onze koning Willem Alexander, liet hij de mannen van VI weten.

Job Knoester heeft met Willem-Alexander gevochten

Job en Willem hebben toen ze jong waren op dezelfde school gezeten, verteld Hij bij Vandaag Inside. Hij liet tijdens de talkshow weten dat hij ooit een keer één van de vrienden van Willem had beledigt en dat het toen misging.

Job vertelde dat Willem woest was, naar hem toeliep en hem bij zijn oren greep. Vervolgens sleurde hij Job helemaal naar beneden van de trap af.

Vechtersbaas

Met Willem moet je dus kennelijk geen problemen zoeken maar gelukkig is dit al jaren geleden. Job was ook zo aardig om toch nog even zijn excuses op de televisie aan te bieden voor zijn vroegere daden.

Lees verder

Trending