Connect with us

Showbizz

Veel zorgen om zieke Erica Terpstra: ‘Steeds veel slechter’

In een dramatisch evenement na dat op de Olympische Spelen zou je verwachten dat Erica Terpstra elke dag zijn geest als de meest solide supporter van Team NL op tv vasthoudt. Maar Erica laat haar gezicht nergens zien, en daar is een goede reden voor, volgens onheilspellende berichten…

Als zwemster was ze een van de helden van “Tokyo 1964”, samen met Judre Anton Geesink, die de historische gouden medaille won. Sindsdien staat Erica Terpstra (78) in de schijnwerpers als sportdirecteur, parlementariër, voorzitter van sportbestuur NOC*NSF en natuurlijk als een van de meest loyale en enthousiaste supporters van sport. Nederlandse delegatie. Maar waar is ze dit jaar?

Erica van verrukking is nog nooit ergens gezien. Het ontbreekt in alle sportshows die je daar kunt zien, niet alleen omdat de uitvoering nog niet aan de verwachtingen heeft voldaan, maar ook omdat de wedstrijd op hun historische locatie wordt gehouden.

Verborgen

Ze heeft deze reden geheim gehouden. Nadat ze eerder in een lappenmand was geland, zakte Erica weer in elkaar. Zij en haar manager, voormalig hockeyster Marguerite Zeggers, willen er niet veel over kwijt, maar wat wel duidelijk is, is dat Erica stilletjes in bed naar de wedstrijd zit te kijken, wat ze zich had voorgesteld. Als vorig jaar niet was besloten om het grootste sportevenement ter wereld een jaar uit te stellen, had ze zeker in een coronavrije wereld gezeten. Er waren zelfs plannen om naar de Japanse hoofdstad te reizen om ons te herinneren aan de legendes van Adamock en andere levende Olympische Spelen en iets nieuws te creëren.

Erica was nog steeds enthousiast over de wedstrijd van dit jaar, maar het is dramatischer dan ze had verwacht. Dat blijkt nu al uit het feit dat we niets van hun positieve mening over de resultaten van Team NL-atleten hebben gehoord. Insiders weten uit privé dat ziekenhuisopname de reden is. De zwemlegende werd vorige maand naar verluidt onverwachts herkend en wordt momenteel gerehabiliteerd. Marguerite Zegers wil niet op elk verontrustend verhaal ingaan. “Ze heeft iets, dus je moet wachten op de uitslag. Erica wil er nog steeds niets over kwijt. Als de chirurg of dokter nog niets kan zeggen, doe dat dan. Nou. Niet slecht. Ik niet weet op dit moment. “Ook neemt Erica zelf de telefoon op en worstelt ze met de heldere en heldere geluiden die ze gewend is. Ze zegt eerst: “Het gaat goed, weet je? Ik heb het een beetje druk omdat ik bezoek heb.” Vraag dan of ik het heb over het zien van een zieke of dat ik in het ziekenhuis ben en aan het revalideren ben. Toen hij was, was hij 78 jaar oud. “De eenjarige is al een tijdje stil. Zoals jullie weten wil ik het geheim houden. Onder de pet. Maar ik kan wel zeggen dat het weer goed met me gaat.”

Ze wil geen vragen meer beantwoorden. “We zullen nogmaals aandacht besteden aan uw bezoek. Bedankt voor het bellen. Tot ziens.”

Het was amper

Het herdenkt 2014, naar alle discretie, toen Erica plotseling lange tijd niet in het openbaar werd gezien en ze zich om medische redenen volledig terugtrok in het revalidatiecentrum, waar ze vreedzaam en al. Hij werd met de nodige voorzichtigheid behandeld. Ik zorgde ervoor. Die zomer werd Erica opgenomen op de eerste hulp vanwege hoge bloeddruk en hartritmestoornissen. Kort daarna keerde ze terug naar het ziekenhuis. Dit keer vanwege beenproblemen veroorzaakt door vleesetende bacteriën. Ze lag toen zeven weken op de intensive care. Toen vertelde ze Prive: “Het was echt een beetje moe. Op een gegeven moment moesten ze me reanimeren. Ik was erg ziek. Ik had een bacteriële infectie op mijn benen. Ze begrepen het niet. Ik lag een tijdje in coma en moest meerdere operaties en een jaar revalidatie ondergaan. Ik kan niet meer lopen. Ik wist het helemaal niet, maar ik zag het einde van de tunnel. Dat zou geen groot verschil hebben gemaakt. Daarom geniet ik nu meer van mijn leven. Ik vier alles wat je kunt vieren. Gewoon omdat ik gelukkig ben, kan ik het nog steeds. Ik ben ervan overtuigd dat het misschien anders is afgelopen. ”

Het blijft onduidelijk wat nu de medische klacht is. Erica wil de speculatie dat haar bloeddruk weer erg hoog was niet bevestigen. Het is een gemis om een ​​voormalig zwemkampioen niet aan de Olympische talkshowtafel te zien. Luister naar haar verhalen over zwemmers Femke Heemskelk, Ranomi Kromowijojo en Sharon van Ruwendal. In plaats daarvan bekijkt ze de wedstrijd vanuit bed. Voor nu was het leuk geweest om hun prachtige en ontroerende verhaal te horen. Ze beëindigde haar carrière als zwemster op de Olympische Spelen van 1964 in Tokio. Erica werd de vierde vrouwelijke zwemster ter wereld op de 100 meter vrije slag en maakte deel uit van de estafetteploegen x100m vrije slag en x100m wisselslag, waarbij ze respectievelijk koper en zilver won. Een ongekend succes dat niemand destijds had verwacht.

Verder lezen

Showbizz

Oud-speler van Feyenoord en Excelsior doodgeschoten op straat

Voormalig Feyenoord-speler Volkan Kahraman is vandaag op gewelddadige wijze om het leven gekomen. De 43-jarige oud-voetballer werd op straat in Wenen doodgeschoten, melden Oostenrijkse media. De dader zou daarna zelfmoord gepleegd hebben.

Het incident vond aan het eind van de ochtend plaats voor een café in een drukke straat in de Oostenrijkse hoofdstad. Volgens getuigen ging er een ruzie aan vooraf. Een kennis van de dader meldt aan de krant Heute dat het gaat om ‘een jaloezieverhaal dat woensdag bloedig escaleerde.’

Kahraman maakte in november 1997 zijn debuut in de hoofdmacht van Feyenoord. De toenmalige trainer Leo Beenhakker bracht hem tegen De Graafschap in als vervanger van de Argentijn Pablo Sanchez. Het bleef voor de Oostenrijker bij dat ene optreden in het eerste van Feyenoord, waar hij sinds 1995 al in de jeugd speelde.

Omdat een doorbraak in de Kuip uitbleef, werd Kahraman op huurbasis bij Excelsior gestald. Daar verging het de middenvelder beter en kwam hij tussen 1998 en 2000 in 58 wedstrijden tot elf goals en zeven assists. Later speelde hij nog onder meer in Turkije, Griekenland en Oostenrijk. De in Wenen geboren speler kwam drie keer uit voor de nationale ploeg van zijn land.

Verder lezen

Showbizz

Slecht nieuws voor Peter Gillis over relatie met Nicol

Er loopt nog steeds een onderzoek naar Peter Gillis. In mei 2022 zou hij zijn vriendin Nicol Kremers mishandeld hebben op een van de vakantiedomeinen.

Peter Gillis en Nicol Kremers zien we momenteel samen in ‘Massa Is Kassa’. Achter de schermen zou het er minder liefdevol aan toe gaan. Hoewel Peter en Nicol onlangs de schijn hoog probeerden houden door samen op vakantie te gaan, zouden ze al een tijdje uit elkaar zijn.

In Nederland lijkt Nicol echter gewoon verder te gaan met haar leven. Op het juicekanaal ‘Reality FBI’ zien we Nicol met ene Mike. “Nicol en Mike lijken elkaars huigje flink warm te likken”, schrijft het juicekanaal bij beelden van het duo.

Een spion weet meer. “Peter is foxwild, want Nicol is vreemdgegaan met barbier Mike uit Schoonhoven. Ver voor september 2022 ging het al niet zo goed meer in de relatie. Ze zijn officieel sinds september uit elkaar gegaan na een relatie van 4 jaar, maar dat moest geheim blijven voor de buitenwereld.”

Verder lezen

Showbizz

SBS6 haalt Nicol Kremers uit Massa is Kassa

De laatste dagen, eigenlijk maanden, worden de geruchten over het einde van de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis hardnekkiger. Peter en Nicol hebben er alleen zelf nog niet op gereageerd.

Kijkcijfers
Het vermoeden bestaat bij veel juicekanalen dat dit voor de schijn is omdat het programma Massa is Kassa goed bekeken moet blijven. Dalende kijkcijfers zijn desastreus voor SBS en het bekendmaken van een breuk tussen de twee helpt daar natuurlijk niet bij.

Gisteren onthulden onze gewaardeerde collega’s van Internetgekkies beelden waarop Nicol te zien zou zijn met minnaar Mike, een barbier die stukken minder binnensleept dan foxwilde Peter. Een dorpsgenoot van Mike onthult nu iets heel ergs eigenaardigs. Nicol is verhuisd…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

”Ze heeft haar luxe villa waar ze met Peter woonde ingeruild voor een mini huisje achterin de kapsalon van Mike. Ze slapen momenteel samen op een luchtbedje.”

SBS6 kijkt mee
Gisteravond ging Nicol live op Instagram Dat was een eigenaardige sessie. Zo was overduidelijk dat ze met iemand aan het praten was, maar ze vertelde dat ze alleen was. Kijkers hadden het al snel door: ze zat in de kapsalon van Mike. En drie keer raden wie er meekeek? Juist ja: SBS6.

Wanneer het uitkomt dat Peter en Nicol uit elkaar zijn, zal laatstgenoemde de set moeten verlaten. De familie Gillis gaat dan natuurlijk vrolijk verder. De vraag is nu wanneer dit bekend wordt gemaakt.

Verder lezen

Trending