Connect with us

Showbizz

Doodzieke emotionele Rob de Nijs neemt afscheid

Na ruim anderhalf jaar stond Rob de Nijs eind 2021 in het Sportpaleis in Antwerpen voor zijn afscheidsconcert. Dit optreden was niet gemakkelijk omdat Rob heel hard moest werken om eindelijk op dit podium te kunnen staan. De mannelijke zanger heeft de ziekte van Parkinson en dus moest hij volgens zijn vrouw heel hard werken voor de behandeling. Rob kreeg hulp van een fysiotherapeut, een stemcoach en een KNO-arts.

Door de maatregelen kon de zanger anderhalf jaar niet optreden, maar volgens Henriëtte niets bijzonders. Henriëtte sprak De Telegraaf aan en zei: “Je merkt dus dat deze man al meer dan zestig jaar niets anders doet, zingen en acteren zit heel erg in hem”, zei ze. “Daar kun je gewoon zoveel respect voor hebben.”

Destijds was het de vraag of zijn afscheidsconcert in België kon doorgaan. “Al dat werk en al die grote plannen kunnen in één klap worden weggevaagd. En de vraag is, wanneer en of Rob op dat moment kan opladen om het succesvol af te ronden. Zijn ziekte is er natuurlijk nog, al moet ik zeggen : het is oké Gelukkig voor Rob en zijn fans in ons buurland mocht hij het podium op. Ook in ons land staat een afscheidsconcert op het programma, namelijk op 10 april in de Ziggo Dome. Tickets voor zijn show waren snel uitverkocht. Ook voor deze voorstelling wil hij er alles aan doen om zo goed mogelijk te spelen en zal hij indien nodig ook de hulp inroepen die daarvoor nodig is. “ Het feit dat er binnen een paar uur geen kaarten meer zijn, overtreft ieders verwachting. Zeker de mijne! ‘

Lees verder

Showbizz

Sylvana Simons ernstig ziek

Een van de meest prominente tegenstanders van Zwarte Piet is toch wel Sylvana Simons. Als het aan haar ligt gaat er een wet komen die de traditionele variant van het figuur gaat verbieden. Ook is ze tegenwoordig actief in de politiek en is ze zelfs het opperhoofd van BIJ1.

Menig discussie werd de afgelopen periode uitgevochten, maar sinds enkele weken is het rustiger. Sylvana is namelijk niet meer aanwezig vanwege ziekte.

Op Twitter laat ze het volgende weten. “Op 13 maart testte ik positief. Bijna een maand later krabbel ik langzaam weer op. Heel frustrerend om niet vol aan de slag te zijn en zoveel te missen, zowel binnen als buiten de Kamer. Thank Goddess voor m’n fractiemedewerkers die zorgen dat alles door draait!”

Hieronder de tweet:

 

Lees verder

Showbizz

Sarah van Soelen laat haar ‘meloenen’ uit jurkje floepen op vakantie in Arabisch land

Sarah van Soelen geniet duidelijk van haar vakantie in Dubai. Op haar Instagram-account deelt ze een foto die weinig aan de verbeelding overlaat. Ze pronkt daarbij op foto’s waarbij ze de tweeling bijna uit haar jurkje laat floepen.

Sarah is ‘happier than ever’

Ze deelt met haar volgers op Instagram dat ze zich goed voelt. Sarah geniet van een avondje uit tijdens haar welverdiende vakantie in Dubai. ‘happier than ever’ schreef ze, waarna het verwijst naar de diep uitgesneden jurk die ze draagt. De ex-vriendin van André Hazes Jr heeft het zeker moeilijk gehad.

Eerder liet ze haar volgers zien wat Andre in haar ziet, maar dat behoort nu volgens haar helemaal tot het verleden. Het is nu tijd voor iedereen om te zien dat ze gelukkiger is dan ooit. We geloven haar zeker, vooral de jurk die ze aan heeft, roept het uit!

Lees verder

Showbizz

Heftig voor Gerard Joling: ‘Je gunt het je ergste vijand niet’

Gerard Joling is vorige week maandag met spoed opgenomen in het ziekenhuis met een longontsteking. Na een week, vorige dinsdag, mocht de zanger weer naar huis. Nu vertelt Geer hoe het met hem gaat.

Hij vertelt dat het best schrikken was. Door de pijn is hij ook wat magerder geworden. Toch was Gerard niet bang. “Ik dacht: ‘Hier kom ik wel weer uit. Ik ga goed, ik voel mij goed, ik heb geen koorts en ik heb geen pijn.”

De zanger laat verstaan dat het best wel een groot drama was. “Drie weken lang ben ik ermee bezig geweest. (…) Je gunt het je ergste vijand niet.”

Lees verder

Trending