Connect with us

Showbizz

Drama Gordon Heuckeroth (54): ’Helaas is het ten einde gekomen

Het sprookje tussen Gordon en de speelgoedjongen Jeffrey de Visser eindigde na enkele maanden. De presentator zei: “Helaas is ons sprookje voorbij.”

Gordon kennende is rusten natuurlijk niet meteen verrassend. Het is meer de vraag wanneer dan of. Hoe dan ook, het was een opoffering voor Gordon. Hij houdt van jonge jongens, maar na een paar maanden zijn ze de oude presentator beu.

Gordon brak het nieuws zelf

Het was de zanger en presentator die dit nieuws naar buiten bracht. Gordon zei op Instagram: “Helaas is ons sprookje voorbij en hebben Jeffrey en ik besloten om onze eigen weg te gaan. We hadden een geweldige tijd samen en kijken er op terug. Met vriendelijke groet, We zijn nog steeds goede vrienden en wensen elkaar niet alleen het beste!

Het betekent ook dat Jeffrey weer terug is in Nederland. Gordon legt uit: “Jeffrey is nu terug in Nederland en ik reis momenteel naar Brussel om opnamen te maken voor tv-shows. We houden allebei heel veel van hem. Het is slecht, maar dat is het. Ik ga non-stop mijn avontuur in Dubai voortzetten!

Zoals altijd is Gordon nog steeds enthousiast over zijn relatie met Jeffrey. Iemand had het zelfs over een bruiloft. Goede vriend Patty voegde toe: “Er is eigenlijk gesproken over ‘Oh, als we gaan trouwen, zou je dat moeten doen!’ Ze zijn smoorverliefd. Ik geef het een kans en hoop dat het lukt.

Parfum doorverkopen

Voor Jeffrey betekende het einde van de relatie zijn terugkeer naar de rechtbank. Zo kan hij weer geurproducten gaan verkopen bij de Bijenkorf!

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending