Connect with us

Showbizz

Linda de Mol weer samen met Jeroen Rietbergen: ‘Vergeven en vergeten’

Linda de Mol lijkt terug te zijn bij Jeroen Rietbergen, met wie ze het uitgemaakt heeft na de Voice-rel. Wat de romantische reünie tussen Linda en Jeroen logisch maakt, is dat haar manager Xenia Kasper de reünie niet wil afslaan.

Het is Yvonne Coldeweijer die beweert uit zeer betrouwbare bron te hebben vernomen dat Linda de Mol terug is bij Jeroen Rietbergen. Linda maakte het uit met Jeroen nadat de voormalige frontman van The Voice of Holland toegaf zich onhandelbaar te hebben gedragen.

RTL Boulevard-presentator Lex Uiting aan het einde van de uitzending van gisteren: “Natuurlijk hebben we contact opgenomen met de manager van Linda de Mol en zij heeft ons laten weten dit niet bij ons te kunnen bevestigen. We vroegen toen verder: “Kun je het ontkennen?”, en nog steeds geen antwoord. »

Volgens Yvonne Coldeweijer weet Linda Jeroen niet te vinden. “Ik hoorde uit een zeer betrouwbare bron dat (…) Linda en Vieze Jeroentje niet wisten wat ze nu moesten doen. (…) Linda is bang dat mensen dit niet begrijpen. Yvonne zei op haar betaalde juice-kanaal dat ze zichzelf beter konden beheersen. ‘Weet je, ik weet het niet, vroeg of laat zullen we erachter komen, Lin. Ik weet niet hoe lang je zoiets kunt verbergen.”

Coldeweijer voorspelde in januari dat het uit elkaar gaan van Linda en Jeroen ‘vanwege de show’ was. “Het was de breuk van Gooise. Het was een soort ‘Leontine’-breuk. Lin had geen keus in de buitenwereld. Ze zouden in elkaars vizier kunnen zijn.

UPDATE: Linda de Mol en Jeroen Rietbergen zijn niet meer samen. Xenia Kasper, Linda’s manager, vertelde het ANP dinsdag nadat sapketen Life Of Yvonne had aangekondigd dat de twee weer bij elkaar waren.
Lees verder

Showbizz

Sylvana Simons ernstig ziek

Een van de meest prominente tegenstanders van Zwarte Piet is toch wel Sylvana Simons. Als het aan haar ligt gaat er een wet komen die de traditionele variant van het figuur gaat verbieden. Ook is ze tegenwoordig actief in de politiek en is ze zelfs het opperhoofd van BIJ1.

Menig discussie werd de afgelopen periode uitgevochten, maar sinds enkele weken is het rustiger. Sylvana is namelijk niet meer aanwezig vanwege ziekte.

Op Twitter laat ze het volgende weten. “Op 13 maart testte ik positief. Bijna een maand later krabbel ik langzaam weer op. Heel frustrerend om niet vol aan de slag te zijn en zoveel te missen, zowel binnen als buiten de Kamer. Thank Goddess voor m’n fractiemedewerkers die zorgen dat alles door draait!”

Hieronder de tweet:

 

Lees verder

Showbizz

Sarah van Soelen laat haar ‘meloenen’ uit jurkje floepen op vakantie in Arabisch land

Sarah van Soelen geniet duidelijk van haar vakantie in Dubai. Op haar Instagram-account deelt ze een foto die weinig aan de verbeelding overlaat. Ze pronkt daarbij op foto’s waarbij ze de tweeling bijna uit haar jurkje laat floepen.

Sarah is ‘happier than ever’

Ze deelt met haar volgers op Instagram dat ze zich goed voelt. Sarah geniet van een avondje uit tijdens haar welverdiende vakantie in Dubai. ‘happier than ever’ schreef ze, waarna het verwijst naar de diep uitgesneden jurk die ze draagt. De ex-vriendin van André Hazes Jr heeft het zeker moeilijk gehad.

Eerder liet ze haar volgers zien wat Andre in haar ziet, maar dat behoort nu volgens haar helemaal tot het verleden. Het is nu tijd voor iedereen om te zien dat ze gelukkiger is dan ooit. We geloven haar zeker, vooral de jurk die ze aan heeft, roept het uit!

Lees verder

Showbizz

Heftig voor Gerard Joling: ‘Je gunt het je ergste vijand niet’

Gerard Joling is vorige week maandag met spoed opgenomen in het ziekenhuis met een longontsteking. Na een week, vorige dinsdag, mocht de zanger weer naar huis. Nu vertelt Geer hoe het met hem gaat.

Hij vertelt dat het best schrikken was. Door de pijn is hij ook wat magerder geworden. Toch was Gerard niet bang. “Ik dacht: ‘Hier kom ik wel weer uit. Ik ga goed, ik voel mij goed, ik heb geen koorts en ik heb geen pijn.”

De zanger laat verstaan dat het best wel een groot drama was. “Drie weken lang ben ik ermee bezig geweest. (…) Je gunt het je ergste vijand niet.”

Lees verder

Trending