Connect with us

Showbizz

Zeer verdrietig nieuws Joke Bruijs: ‘Triest nieuws na overlijden’

Joke Bruijs is momenteel in rouw: de actrice en zangeres heeft afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

“Mijn broer Jantje is weg”, schreef Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan kreeg een hartaanval tijdens het fietsen in Friesland. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren, maar dat lukte niet. Hij was 68 jaar oud.

Voetbal carrière

Joke’s broer speelde in zijn jeugd voor voetbalclub Rotterdam Feyenoord. De zangeres/actrice uit Rotterdam krijgt veel steun op Facebook.

Tot zijn grote verdriet vernam Joke Bruijs enkele maanden geleden dat zijn broer Jan plotseling was overleden. Een klap voor de zangeres, mede omdat ze een heel hechte band heeft met haar jongere broer.

Joke Bruijs heeft een hele moeilijke tijd doorgemaakt. De actrice en zangeres moest in augustus afscheid nemen van haar broer Jan Bruijs, voormalig jeugdspeler van Feyenoord. “Ik mis hem nog elke dag. Het is jammer”, zei Joke samen.

De twee reizen vaak samen. “Vroeger gingen we naar het strand en gingen we samen uit. We deden ook muzikale dingen samen”, legt Joke uit. Een paar jaar geleden gingen ze samen naar een concert in Barbra Streisand. “En vorig jaar ging hij met zijn vrouw Trijntje naar Bonaire toen ik daar was. Ik heb veel goede herinneringen. Ja, ik had hem alles kunnen vertellen wat ik hem wilde vertellen”, vertrouwde ze hem toe. Jan, die net als Gerard Cox, de ex van Joke, in een team komt dat pas op latere leeftijd bordspellen speelt, stierf heel onverwachts. Joke: ‘Hij kreeg een hartstilstand tijdens het fietsen met zijn vrouw en vrienden in een Elfstedentocht. Het was erg leuk, ze hebben de avond ervoor veel gelachen, dus hij stierf in het harnas. Maar het was natuurlijk een schok voor iedereen.

Joke heeft nu een manier gevonden om met dit verlies om te gaan. “Ik kan tegen hartzeer, maar ik doe het op mijn manier. Het kan onverwacht zijn, zoals wanneer ik een foto zie. Ik besteed mijn verwerkingstijd en steek af en toe een kaarsje bij haar foto.

Continue Reading

Showbizz

Oeps! Jutta Leerdam laat nét iets te veel van haar filmrol zien

Schaatster Jutta Leerdam wist onlangs in Hamar haar Europese titel met overmacht te prolongeren. De 24-jarige pakte weer eens winst op de 1000 meter en was daarmee sneller dan Femke Kok. Bam, weer een medaille erbij. Maar naast het schaatsen mag er ook tijd zijn voor ontspanning.

Ook het ontspannen kun je wel aan haar overlaten. Jutta deelde deze week op haar socials beelden van een gezellig avondje uit met een vriendin, maar wie goed kijkt ziet daar toch ineens een paar opmerkelijke plaatjes in haar filmrol staan.

Scroll verder voor eens screenshot van Jutta’s filmrol:

Continue Reading

Showbizz

Yvonne weet het zeker: André Hazes gaat trouwen met deze vrouw!

Yvonne Coldeweijer is op last van de rechtbank wel uitgepraat over Rachel Hazes, maar over André heeft ze – zoals altijd – weer iets nieuws te melden. In haar nieuwste video vertelt ze in geuren en kleuren het nieuwste relationele plan van Dreetje.

Volgens de juice-verkoper waren André en Monique Westenberg (de moeder van zijn kind) tot vorige week nog uit elkaar, maar daar is wéér verandering in gekomen. Yvonne: “Ik durf het bijna niet te zeggen – jullie weten dat dit niet door mij komt – ik had vorige week gebracht dat André en Monique uit elkaar zijn. Hij had tegen haar gezegd dat hij geen aantrekkingskracht meer voelde. Hij zegt dat vaak hè. Hij vindt haar een oud wijf en hij kan het er niet meer zo echt op, dat was de strekking.”

Trouwen voor de bühne

“De scoop is: ze zijn weer samen!” aldus Coldeweijer. “Sorry, het lijkt dus net alsof ik het verkeerd breng, maar ik zit er zó bovenop, ik zit er zó middenin, dat ik alles zie en hoor wat ze doen. Het spijt me, maar hij heeft zich gewoon weer bedacht. Hij heeft zoiets van: er komt weer een docu aan. […] Nou komt het, ik schaam me eigen bijna dood al is het mijn eigen scoop: zoals je weet heb ik ooit gebracht dat ze in de docu gingen trouwen en dat er extra delen kwamen enzo. Dat gaan ze nu alsnog doen in deel twee van de documentaire op Videoland.”

André ging vreemd

Yvonne haakt vervolgens nog even in op die Spaanse dame waar André het erg gezellig mee had: “In 2019 hebben ze van juli tot december gedatet, Op het profiel van die Spaanse meid zie je ook allemaal berichten gepost uit die tijd. Dingen zoals ‘love of my life’, die was dus helemaal verliefd. Ze is André tegengekomen in Marbella en zijn helemaal verliefd geworden. Ik heb dus met haar anderhalf uur gepraat vorige week. […] Zij kregen dus meteen een soort van relatie, maar hij was dus nog met Monique, hij heeft dus gecheat.”

Voor de volledige tekst en uitleg: zie Yvonne’s video hieronder

 

Continue Reading

Showbizz

Gaat niet goed met gezondheid Samantha Steenwijk

Een tijdje geleden sleepte Samantha Steenwijk haar ‘goede’ vriendin Yvonne Coldeweijer voor de rechter. Samantha had namelijk gezegd dat ze zoveel was afgevallen door paardrijden. Yvonne vond dit lachwekkend en zei dat ze gehoord had dat Samantha verboden dieetpillen nam. Uiteindelijk kwam dit dus voor de rechter en Samantha haar collega’s bij RTL Boulevard vonden het paardrijd verhaal van Samantha ook niet geloofwaardig. Sterker nog ze vonden vooral dat Samantha het niet zo zwaar had moeten oppakken, omdat ze ook altijd in RTL Boulevard roddelden over haar collega’s. Nu ze zelf een keer aan de beurt was kon dat blijkbaar niet.

Maar goed nu deelde Samantha dus zelf de onderstaande recente foto en daarop zien we toch dat Samantha er niet echt heel goed uitziet. Ze is echt extreem veel afgevallen. Dat paardrijd dieet is dus toch echt een aanrader, not.

Hieronder de foto van de extreem afgevallen Samantha.

Continue Reading

Trending