Connect with us

Showbizz

Jutta Leerdam in hoog uitgesneden jurkje met Eva Jinek gaat helemaal viraal: ‘Moeder en dochter?’

Naast het feit dat de 23-jarige Jutta Leerdam momenteel tot de beste schaatssters ter wereld behoort, is ze ook een van de mooiste vrouwen van ons land. De wereldkampioen sprint maakte onlangs de overstap naar de ploeg Jumbo-Visma en verliet daarmee de ploeg die haar vriend Koen Verweij had opgericht.

Voor het geld hoeft ze het waarschijnlijk niet meer te doen, want met 3,4 miljoen volgers op Instagram mag je zichzelf op dit moment een van de grootste influencers van Nederland noemen. . Jutta was afgelopen dinsdagavond te gast bij de show van Eva Jinek om te vertellen over haar eigen schaatsploeg die Jutta samen met haar vriend Koen Verweij aan het bouwen is. De twee blondjes gingen toen samen op de foto. Jutta schreef: “ Gisteren met de machtige vrouw @ Evajinek`. Zoals alle foto’s die je een beetje meer naakt dan “normaal” kunt zien, is deze weer viraal gegaan.

‘Jutta Leerdam laat Eva Jinek ineens heel oud lijken’

Op het moment van schrijven heeft de foto meer dan 132.000 likes en meer dan 600 reacties verzameld. Meer dan een foto met koning Willem Alexander die ze een dag later deelde op haar Instagram-account. Deze foto heeft tot nu toe slechts 44.000 likes en 180 reacties bereikt. Het zou waarschijnlijk iets te maken hebben met Jutta’s ietwat hoge splitjurk. De reacties op de foto waren dan ook bijzonder lyrisch. Iemand zegt bijvoorbeeld: “Twee mooie meisjes, je ziet er zo stralend uit in je mooie outfits.” Een andere fan zei: “Je was vroeger ook een krachtige vrouw. Goed optreden. Top Jutta’s. Succes Jumbo. En iedereen vindt dat Jutta vooral opvalt op de onderstaande foto. Ze zei over Eva Jinek: “En ze voelt zich ineens heel oud en lelijk om je heen.”

Verder lezen

Showbizz

Oud-speler van Feyenoord en Excelsior doodgeschoten op straat

Voormalig Feyenoord-speler Volkan Kahraman is vandaag op gewelddadige wijze om het leven gekomen. De 43-jarige oud-voetballer werd op straat in Wenen doodgeschoten, melden Oostenrijkse media. De dader zou daarna zelfmoord gepleegd hebben.

Het incident vond aan het eind van de ochtend plaats voor een café in een drukke straat in de Oostenrijkse hoofdstad. Volgens getuigen ging er een ruzie aan vooraf. Een kennis van de dader meldt aan de krant Heute dat het gaat om ‘een jaloezieverhaal dat woensdag bloedig escaleerde.’

Kahraman maakte in november 1997 zijn debuut in de hoofdmacht van Feyenoord. De toenmalige trainer Leo Beenhakker bracht hem tegen De Graafschap in als vervanger van de Argentijn Pablo Sanchez. Het bleef voor de Oostenrijker bij dat ene optreden in het eerste van Feyenoord, waar hij sinds 1995 al in de jeugd speelde.

Omdat een doorbraak in de Kuip uitbleef, werd Kahraman op huurbasis bij Excelsior gestald. Daar verging het de middenvelder beter en kwam hij tussen 1998 en 2000 in 58 wedstrijden tot elf goals en zeven assists. Later speelde hij nog onder meer in Turkije, Griekenland en Oostenrijk. De in Wenen geboren speler kwam drie keer uit voor de nationale ploeg van zijn land.

Verder lezen

Showbizz

Slecht nieuws voor Peter Gillis over relatie met Nicol

Er loopt nog steeds een onderzoek naar Peter Gillis. In mei 2022 zou hij zijn vriendin Nicol Kremers mishandeld hebben op een van de vakantiedomeinen.

Peter Gillis en Nicol Kremers zien we momenteel samen in ‘Massa Is Kassa’. Achter de schermen zou het er minder liefdevol aan toe gaan. Hoewel Peter en Nicol onlangs de schijn hoog probeerden houden door samen op vakantie te gaan, zouden ze al een tijdje uit elkaar zijn.

In Nederland lijkt Nicol echter gewoon verder te gaan met haar leven. Op het juicekanaal ‘Reality FBI’ zien we Nicol met ene Mike. “Nicol en Mike lijken elkaars huigje flink warm te likken”, schrijft het juicekanaal bij beelden van het duo.

Een spion weet meer. “Peter is foxwild, want Nicol is vreemdgegaan met barbier Mike uit Schoonhoven. Ver voor september 2022 ging het al niet zo goed meer in de relatie. Ze zijn officieel sinds september uit elkaar gegaan na een relatie van 4 jaar, maar dat moest geheim blijven voor de buitenwereld.”

Verder lezen

Showbizz

SBS6 haalt Nicol Kremers uit Massa is Kassa

De laatste dagen, eigenlijk maanden, worden de geruchten over het einde van de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis hardnekkiger. Peter en Nicol hebben er alleen zelf nog niet op gereageerd.

Kijkcijfers
Het vermoeden bestaat bij veel juicekanalen dat dit voor de schijn is omdat het programma Massa is Kassa goed bekeken moet blijven. Dalende kijkcijfers zijn desastreus voor SBS en het bekendmaken van een breuk tussen de twee helpt daar natuurlijk niet bij.

Gisteren onthulden onze gewaardeerde collega’s van Internetgekkies beelden waarop Nicol te zien zou zijn met minnaar Mike, een barbier die stukken minder binnensleept dan foxwilde Peter. Een dorpsgenoot van Mike onthult nu iets heel ergs eigenaardigs. Nicol is verhuisd…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

”Ze heeft haar luxe villa waar ze met Peter woonde ingeruild voor een mini huisje achterin de kapsalon van Mike. Ze slapen momenteel samen op een luchtbedje.”

SBS6 kijkt mee
Gisteravond ging Nicol live op Instagram Dat was een eigenaardige sessie. Zo was overduidelijk dat ze met iemand aan het praten was, maar ze vertelde dat ze alleen was. Kijkers hadden het al snel door: ze zat in de kapsalon van Mike. En drie keer raden wie er meekeek? Juist ja: SBS6.

Wanneer het uitkomt dat Peter en Nicol uit elkaar zijn, zal laatstgenoemde de set moeten verlaten. De familie Gillis gaat dan natuurlijk vrolijk verder. De vraag is nu wanneer dit bekend wordt gemaakt.

Verder lezen

Trending