Connect with us

Showbizz

Deze vieze dingen deed Marco Borsato met zangeres Maan

Marco Borsato’s aankondiging van een affaire met pianist Iris Hond ontketende een landelijke storm: talloze “insiders” dachten te weten dat de beroemde zanger met iemand anders naar bed was geweest. De prominente naam genoemd: Maan, Marco’s oud-leerling…

Het is niet leuk om nu de schoenen van Marco Borsato te dragen. De zanger en zijn vrouw Leontine komen per ongeluk midden in een mediastorm terecht, nadat ze vernemen dat Marco een buitenechtelijke affaire heeft met pianist Iris Hond. De mannelijke zanger, vergezeld door zijn trouwe echtgenote Léontine, deed daar op zijn Instagram over open: “We hebben nooit verborgen gehouden dat het faillissement destijds niet alleen commercieel op ons drukte. Commercieel maar ook persoonlijk (…) Over tijd, zo’n tien jaar geleden, was er inderdaad een vriendschap die verder ging dan ik had verwacht, maar deze vriendschap was van korte duur. Léontine en ik verdwalen soms even, maar echt verdwalen zijn we gelukkig nooit. Het besef hoeveel we van elkaar houden en elkaar serieus blijven aankijken, heeft ons sterker dan ooit gemaakt na 22 jaar huwelijk.

Trainer

Wat eerder door Gooise insiders aan Story werd uitgelegd, wordt nu ook publiekelijk geprezen op internet: Marco is mogelijk vaker vreemdgegaan tijdens zijn huwelijk met Léontine. Opvallend is dat vaak één naam voorkomt: die van zangeres Maan. Wat de waarheid hiervan is, is op dit moment nog speculatief. Het is geen geheim dat Marco en zijn oud-leerling Maan elkaar goed kennen. Marco was immers haar coach toen ze in 2016 op 18-jarige leeftijd het zesde seizoen van The Voice of Holland won. “Daarna hielden ze contact”, vertelt een bron aan Blaricum Story. Is dit contact ook over de grens van overlast gegaan? Niemand zou geloven dat hij een affaire had met Iris Hond als ze het niet zelf hadden bevestigd. Toen Story contact opnam met de manager van Maan, lieten ze weten dat ze ‘daar niet op wilden antwoorden’.

Bron: Story Afbeelding: Youtube, Instagram

Lees verder

Showbizz

Peter Gillis (ex?) vriendin Nicol Kremers uit de kleren voor spannende fotoshoot

Met het tv-programma ‘Massa is Kassa’ werd Peter Gillis in één klap beroemd in Nederland. Niet alleen Peter wist met zijn opmerkelijke verschijning de kijkers aan zich te binden, ook zijn vriendin Nicol Kremers eist regelmatig de aandacht op. Dit keer doet ze dat met een fotoshoot voor haar nieuwe ‘pikante’ onderneming.

Nicol start eigen onderneming

Peter heeft zijn vriendin Nicol blijkbaar aangestoken met zijn ondernemingsdrang. De Eindhovense Nicolleke start nu namelijk zelf haar eigen onderneming waar Peter helemaal foxwild van wordt. Ze start namelijk een webshop en winkel in ‘slaapkamerartikelen’ voor volwassenen.

Nicol Kremers vertelt aan Shownieuws dat ze “het taboe bij vrouwen op het kopen van speeltjes wil doorbreken”. De 28 jaar jongere vriendin van Peter Gillis gaat spannende setjes en speeltjes voor in de slaapkamer verkopen.

Nicol staat zelf model in fotoshoot

Tja, wat is nou een betere manier om de producten van je eigen winkel te promoten dan zelf model te gaan staan. Met dat idee in het achterhoofd hees Nicol zichzelf in een weinig verhullende outfit en liet zichzelf op de gevoelige plaat vastleggen.

De foto’s en beelden van die spannende fotoshoot verschenen kort in Massa is Kassa en maken de nodige tongen los. Of andere klanten hier net zo foxwild van worden als Peter zelf is nog maar de vraag. Bekijk de foto’s hieronder.

Lees verder

Showbizz

Martien Meiland zoals je hem dus nog nóóit gezien hebt: “Straalbezopen!”

Martien Meiland zijn sinds een aantal jaar onwijs populair en succesvol op de Nederlandse televisie. Dat is natuurlijk niet zo gek met een markante man als Martien. Na het gigantische succes van Chateau Meiland zijn de Meilandjes eigenlijk niet meer uit de tv-wereld weg te denken. We hebben nu dan ook onwijs veel nieuwe programma’s waar ze te zien zijn.

Chateau Bijstand, wat enorm veel kritiek kreeg maar inmiddels een kijkcijfer hit is geworden. Daarnaast is er ook behoorlijk veel kritiek geweest op het gezin vanwege verschillende uitspraken van Erica over hoofddoeken. Inmiddels is Erica ook daar op teruggekomen. De laatste tijd hoor je dat veel mensen toch wel klaar zijn met de Meilandjes. Echter weten de gezinsleden keer op keer te presteren met ongelooflijk goede kijkcijfers. Er is vermoedelijk dus nog meer dan genoeg animo voor dit opvallende gezin om nog jaren door te gaan.

Martien Meiland gaat los, met nieuwe liefde!

Maar je weet tegenwoordig nooit meer hoe hard een carrière onderuit kan gaan met de tegenwoordige juicekanalen op Instagram. Je moet dan natuurlijk wel echt iets goeds fout uithalen als BN’er en we vermoeden dat de Meilandjes geen personeel van de Jumbo zullen gaan aanvallen. Hoogstens die van de Gall & Gall. Grapje. Naast de glamoureuze carrière op televisie hebben de Meilandjes natuurlijk ook nog hun eigen leven, naast de camera’s. En blijkbaar is het óók daar geweldig om naar Martien te kijken. Hij is namelijk, volgens critici op social media, behoorlijk beschonken gespot op een feestje waar hij bovenop een bank los staat te gaan. Daarbij zou de oud-kasteelheer ook gespot zijn terwijl hij het gezellig gehad heeft met een andere man. Video te zien onder onderstaande foto met de desbetreffende man:

Lees verder

Royalty

Bekende advocaat heeft met koning Willem-Alexander gevochten

Job de advocaat is iemand die regelmatig te gast is bij Vandaag Inside. Hij is ook regelmatig te zien bij andere talkshows maar gisteren heeft hij een wel heel opmerkelijke onthulling gedaan toen hij aanschoof bij Johan Derksen en Rene van der Gijp.

Hij zou namelijk ooit hebben gevochten met niemand minder dan onze koning Willem Alexander, liet hij de mannen van VI weten.

Job Knoester heeft met Willem-Alexander gevochten

Job en Willem hebben toen ze jong waren op dezelfde school gezeten, verteld Hij bij Vandaag Inside. Hij liet tijdens de talkshow weten dat hij ooit een keer één van de vrienden van Willem had beledigt en dat het toen misging.

Job vertelde dat Willem woest was, naar hem toeliep en hem bij zijn oren greep. Vervolgens sleurde hij Job helemaal naar beneden van de trap af.

Vechtersbaas

Met Willem moet je dus kennelijk geen problemen zoeken maar gelukkig is dit al jaren geleden. Job was ook zo aardig om toch nog even zijn excuses op de televisie aan te bieden voor zijn vroegere daden.

Lees verder

Trending