Connect with us

Showbizz

‘Bridget Maasland ontslagen bij RTL Boulevard’

Bridget Maasland moet uit RTL Avenue worden gezet. Dat zei Angela de Jong in haar advertentierubriek.

De columnist volgt natuurlijk ook de rellen rond de breuk van Bridget en André – en zijn romantische hereniging met Monique. Bridget kwam vervolgens in verschillende media op het toneel…maar niet in haar eigen showbizz-infoshow die ze presenteerde: RTL Boulevard. Volgens Angela.

Angela schreef: “Ik kan aannemen dat maandag op de redactie de etalages werden geschud met kortingen na het ronduit gênante interview van Bridget Maasland. Het zou de afgelopen weken tumultueus zijn verlopen, als het hart van een journalist klopte, toen hun eigen presentator weigerde op de show te zijn om iets te zeggen over de showbizz-deal van het jaar, waarvan zij de spil was, maar in het openbaar sprak op Radio 538 aan de telefoon. ”

Sta in je hennep

“En toen stond ik leeg in De Telegraaf”, vervolgde ze. “En ook gebeld met de regionale radiozender Radio NH. Ik herhaal nogmaals: NH Radio. Dus je ziet er lelijk uit als een nationaal onderdeel van de showbizz, wat kan ik zeggen: je wordt publiekelijk vernederd. Arme Aran Bade moest als een kut komen opdagen om even met Bridget te praten en ze werd “revived”.

Angela vond het gek dat Bridget daarna weigerde te rijden. Ze weigerde een paar simpele vragen te beantwoorden. Je raadt misschien de Dooddoeners: “Het gaat goed”, “Ik kijk naar de toekomst” en “Ik heb veel steun van mijn familie en anderen”. Goed voor haar. Maar daar gaat het niet om. »

Ontslagen?

Ze wil dat RTL Boulevard in actie komt. “Misschien is het een journalist die je als journalist, niet als journalist, afwijst. Maar als ik zijn collega was, zou ik me niet verdrievoudigd maar verviervoudigd voelen en om mijn ontslag vragen. Ten eerste omdat ze haar eigen collega in verlegenheid bracht. En twee, want het is niet te geloven als ze als presentatrice achter haar bureau staat en over iets of iemand een mening geeft. En het is niet alleen zij, de hele show lijdt. Klaar.”

Storm

Vorige week sprak Bridget in Telegraaf VROUW openhartig over haar breuk met André Hazes. Sinds november vorig jaar leeft de presentatrice in een heerlijke achtbaan van emoties. Toen ze hoorde dat Bridget een relatie had met de zangeres, brak er een enorme mediastorm uit. En dat legt meteen veel druk op hun nieuwe romance, wat uiteindelijk leidt tot een breuk tussen de twee. “Door alle negativiteit maakte onze liefde geen schijn van kans. Het is ons niet gelukt. Ik vind het jammer, omdat we zo gelukkig zijn samen. Haar liefde voor Andre zo groot dat ze dacht dat ze hem had gevonden “Voor het eerst in mijn leven dacht ik: hij is het!”

Continue Reading

Showbizz

Oeps! Jutta Leerdam laat nét iets te veel van haar filmrol zien

Schaatster Jutta Leerdam wist onlangs in Hamar haar Europese titel met overmacht te prolongeren. De 24-jarige pakte weer eens winst op de 1000 meter en was daarmee sneller dan Femke Kok. Bam, weer een medaille erbij. Maar naast het schaatsen mag er ook tijd zijn voor ontspanning.

Ook het ontspannen kun je wel aan haar overlaten. Jutta deelde deze week op haar socials beelden van een gezellig avondje uit met een vriendin, maar wie goed kijkt ziet daar toch ineens een paar opmerkelijke plaatjes in haar filmrol staan.

Scroll verder voor eens screenshot van Jutta’s filmrol:

Continue Reading

Showbizz

Yvonne weet het zeker: André Hazes gaat trouwen met deze vrouw!

Yvonne Coldeweijer is op last van de rechtbank wel uitgepraat over Rachel Hazes, maar over André heeft ze – zoals altijd – weer iets nieuws te melden. In haar nieuwste video vertelt ze in geuren en kleuren het nieuwste relationele plan van Dreetje.

Volgens de juice-verkoper waren André en Monique Westenberg (de moeder van zijn kind) tot vorige week nog uit elkaar, maar daar is wéér verandering in gekomen. Yvonne: “Ik durf het bijna niet te zeggen – jullie weten dat dit niet door mij komt – ik had vorige week gebracht dat André en Monique uit elkaar zijn. Hij had tegen haar gezegd dat hij geen aantrekkingskracht meer voelde. Hij zegt dat vaak hè. Hij vindt haar een oud wijf en hij kan het er niet meer zo echt op, dat was de strekking.”

Trouwen voor de bühne

“De scoop is: ze zijn weer samen!” aldus Coldeweijer. “Sorry, het lijkt dus net alsof ik het verkeerd breng, maar ik zit er zó bovenop, ik zit er zó middenin, dat ik alles zie en hoor wat ze doen. Het spijt me, maar hij heeft zich gewoon weer bedacht. Hij heeft zoiets van: er komt weer een docu aan. […] Nou komt het, ik schaam me eigen bijna dood al is het mijn eigen scoop: zoals je weet heb ik ooit gebracht dat ze in de docu gingen trouwen en dat er extra delen kwamen enzo. Dat gaan ze nu alsnog doen in deel twee van de documentaire op Videoland.”

André ging vreemd

Yvonne haakt vervolgens nog even in op die Spaanse dame waar André het erg gezellig mee had: “In 2019 hebben ze van juli tot december gedatet, Op het profiel van die Spaanse meid zie je ook allemaal berichten gepost uit die tijd. Dingen zoals ‘love of my life’, die was dus helemaal verliefd. Ze is André tegengekomen in Marbella en zijn helemaal verliefd geworden. Ik heb dus met haar anderhalf uur gepraat vorige week. […] Zij kregen dus meteen een soort van relatie, maar hij was dus nog met Monique, hij heeft dus gecheat.”

Voor de volledige tekst en uitleg: zie Yvonne’s video hieronder

 

Continue Reading

Showbizz

Gaat niet goed met gezondheid Samantha Steenwijk

Een tijdje geleden sleepte Samantha Steenwijk haar ‘goede’ vriendin Yvonne Coldeweijer voor de rechter. Samantha had namelijk gezegd dat ze zoveel was afgevallen door paardrijden. Yvonne vond dit lachwekkend en zei dat ze gehoord had dat Samantha verboden dieetpillen nam. Uiteindelijk kwam dit dus voor de rechter en Samantha haar collega’s bij RTL Boulevard vonden het paardrijd verhaal van Samantha ook niet geloofwaardig. Sterker nog ze vonden vooral dat Samantha het niet zo zwaar had moeten oppakken, omdat ze ook altijd in RTL Boulevard roddelden over haar collega’s. Nu ze zelf een keer aan de beurt was kon dat blijkbaar niet.

Maar goed nu deelde Samantha dus zelf de onderstaande recente foto en daarop zien we toch dat Samantha er niet echt heel goed uitziet. Ze is echt extreem veel afgevallen. Dat paardrijd dieet is dus toch echt een aanrader, not.

Hieronder de foto van de extreem afgevallen Samantha.

Continue Reading

Trending