Connect with us

Showbizz

‘Bridget Maasland ontslagen bij RTL Boulevard’

Bridget Maasland moet uit RTL Avenue worden gezet. Dat zei Angela de Jong in haar advertentierubriek.

De columnist volgt natuurlijk ook de rellen rond de breuk van Bridget en André – en zijn romantische hereniging met Monique. Bridget kwam vervolgens in verschillende media op het toneel…maar niet in haar eigen showbizz-infoshow die ze presenteerde: RTL Boulevard. Volgens Angela.

Angela schreef: “Ik kan aannemen dat maandag op de redactie de etalages werden geschud met kortingen na het ronduit gênante interview van Bridget Maasland. Het zou de afgelopen weken tumultueus zijn verlopen, als het hart van een journalist klopte, toen hun eigen presentator weigerde op de show te zijn om iets te zeggen over de showbizz-deal van het jaar, waarvan zij de spil was, maar in het openbaar sprak op Radio 538 aan de telefoon. ”

Sta in je hennep

“En toen stond ik leeg in De Telegraaf”, vervolgde ze. “En ook gebeld met de regionale radiozender Radio NH. Ik herhaal nogmaals: NH Radio. Dus je ziet er lelijk uit als een nationaal onderdeel van de showbizz, wat kan ik zeggen: je wordt publiekelijk vernederd. Arme Aran Bade moest als een kut komen opdagen om even met Bridget te praten en ze werd “revived”.

Angela vond het gek dat Bridget daarna weigerde te rijden. Ze weigerde een paar simpele vragen te beantwoorden. Je raadt misschien de Dooddoeners: “Het gaat goed”, “Ik kijk naar de toekomst” en “Ik heb veel steun van mijn familie en anderen”. Goed voor haar. Maar daar gaat het niet om. »

Ontslagen?

Ze wil dat RTL Boulevard in actie komt. “Misschien is het een journalist die je als journalist, niet als journalist, afwijst. Maar als ik zijn collega was, zou ik me niet verdrievoudigd maar verviervoudigd voelen en om mijn ontslag vragen. Ten eerste omdat ze haar eigen collega in verlegenheid bracht. En twee, want het is niet te geloven als ze als presentatrice achter haar bureau staat en over iets of iemand een mening geeft. En het is niet alleen zij, de hele show lijdt. Klaar.”

Storm

Vorige week sprak Bridget in Telegraaf VROUW openhartig over haar breuk met André Hazes. Sinds november vorig jaar leeft de presentatrice in een heerlijke achtbaan van emoties. Toen ze hoorde dat Bridget een relatie had met de zangeres, brak er een enorme mediastorm uit. En dat legt meteen veel druk op hun nieuwe romance, wat uiteindelijk leidt tot een breuk tussen de twee. “Door alle negativiteit maakte onze liefde geen schijn van kans. Het is ons niet gelukt. Ik vind het jammer, omdat we zo gelukkig zijn samen. Haar liefde voor Andre zo groot dat ze dacht dat ze hem had gevonden “Voor het eerst in mijn leven dacht ik: hij is het!”

Lees verder

Showbizz

Mark Rutte geeft waarschuwing af: ‘Als de besmettingen blijven stijgen komen er extra maatregelen’

Premier Rutte heeft zojuist een dringende oproep gedaan aan iedereen om zich aan de coronamaatregelen te houden. Als het niet snel beter gaat met de cijfers, dan zijn ‘lockdown-achtige maatregelen’ niet uitgesloten. “We willen echt een kentering zien. Het is heel spannend in de ziekenhuizen”, zei Rutte.

Een betere naleving van de basisregels is echt nodig, anders zijn er eerder dan 3 december maatregelen nodig, de dag waarop vooralsnog het volgende ‘weegmoment’ gepland staat. “Hou je dus aan de regels. Laat je testen bij klachten. Werk zoveel mogelijk thuis en ventileer”, benadrukte Rutte zoals te zien is in deze video:

‘Niet aarzelen’
“We hopen dat er voor 3 december geen maatregelen nodig zijn. Maar als dat wel nodig is, dan doen we dat wel. Vooralsnog is 3 december het nieuwe moment”, zei Rutte. “De effecten van lockdownachtige maatregelen zijn gigantisch, voor de jongeren en de economie Maar neemt u van mij aan: we zullen niet aarzelen als het nodig is.”

De premier benadrukte dat de druk op de zorg almaar oploopt. “Er is een kentering nodig.” Of de maatregelen die sinds 13 november van kracht zijn genoeg effect hebben is pas eind deze week echt te zien.

Code zwart
Volgens demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) zijn we nog ‘heel ver vandaan’ van code zwart in de ziekenhuizen. Hij ziet de uitspraken van de ziekenhuizen hierover vooral als een ‘uiting van grote zorg’.

De beroepsvereniging Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN) waarschuwde maandag nog voor code zwart. In dit scenario hebben ziekenhuizen geen bedden meer over en moet er tot ‘niet-medische selectie’ worden overgegaan wie nog wordt opgenomen.

Lees verder

Showbizz

Henny Huisman haalt snoeihard uit naar Peter Gillis: ‘Die dikzak’

Zelf komt hij al lang niet meer vaak op tv, maar Henny Huisman volgt nog wel wat er op de verschillende omroepen te zien is. Zo is hij fan van Johan Derksen. En toch is er iemand waarnaar hij liever niet kijkt, dat vertelt Huisman in Nieuwe Revu.

“Bijvoorbeeld die dikzak, die Peter Gillis. Die speelt de baas. Die wil even laten zien dat hij overwicht heeft: dit moet zus, dat moet zo. Maar hij moet zelf als baas het beste voorbeeld geven”, is de mening van Henny Huisman.

“Dat hij er zo uitziet, daar kan hij niks aan doen – nou ja wel een beetje – maar hij speelt de baas en geeft zelf het slechte voorbeeld. Als je het zelf laat verslonzen, kun je geen perfectie van je personeel vragen”, spreekt de wijze Henny Huisman.

Lees verder

Showbizz

Steenrijk, Straatarm ook volledig in scène gezet: “Niet mijn huis!”

Het televisieprogramma Steenrijk, Straatarm draait om twee gezinnen waarbij het ene gezin – je raadt het al – rijk is en het andere niet. Door van woning én huishoudportemonnee te ruilen, ervaren beide gezinnen hoe het is om compleet anders met geld om te gaan dan dat zij gewend zijn. Het doel van het programma is om antwoord te krijgen op de vraag of geld daadwerkelijk gelukkig maakt. Het programma doet het goed bij SBS6 en het creëert bewustzijn bij de kijker over geld en armoede. In de basis dus een prima programma. Maar televisie zou televisie niet zijn, als er niet hier en daar wat glitter en glamour wordt toegevoegd. En blijkbaar vinden ze dat ook nodig bij dit programma. Na de nieuwste aflevering van het programma is er namelijk ophef ontstaan. ‘Rijke’ Ferrah Simsek zou namelijk niet háár huis, maar dat van haar ex-man beschikbaar hebben gesteld…

Steenrijk, Straatarm is nep én in scène gezet!

JuiceChannel deelt dat Ferrah zelf in een appartement op IJburg zou wonen. De reden dat Ferrah zich anders heeft voorgedaan in het programma, zou volgens JuiceChannel zijn omdat ze dol graag een influencer wil worden. Maar verschillende volgers laten weten dat de vork misschien wel anders in de steel zit. Een volger van JuiceChannel: “Het programma wil ook dat je een groot huis laat zien. Ik was als ‘influencer’ gevraagd, maar mijn huis was te klein.

Zij stuurden er toen enorm op aan of ik niet naar een ander huis kon en dan samen met een vriendin. Maar omdat dit allesbehalve echt is, wilde ik dat niet doen.” Meerdere volgers doen een boekje open over het programma. Zo zou er bijvoorbeeld ook één nacht gefilmd worden en gedaan worden alsof het om een hele week ging en worden ook niet-rijken gevraagd voor de rijken-rol. JuiceChannel concludeert: “Fake show!”

Lees verder

Trending