Connect with us

Showbizz

‘Mark Rutte’s grote liefde heet dus Robert’

In de Haagse politiek doen al jaren geruchten de ronde dat Mark Rutte mannen wilde hebben. Het is echter opmerkelijk dat onze premier nog nooit met een man aan zijn zijde is gezien. Maar volgens journalist Jan Roos leidt Mark al jaren een dubbelleven en heeft hij in het verleden een vriendje gehad…

Over het liefdesleven van premier Mark Rutte (52 jaar) hangt al jaren een mist. Vanaf het moment dat hij de landelijke politiek inging tot vandaag, hebben we geen enkele partner aan zijn zijde gezien. Toen Mark in interviews naar haar privéleven werd gevraagd, draaide het VVD’er behendig met een grapje om haar heen. Het enige bestaan ​​van onze minister-president is in geen geval een bewuste keuze. “ Ik moet zoveel plannen en plannen in mijn werk, dat als het om liefde en kinderen gaat, ik denk: paspoort. Je weet tenslotte nooit wie je tegenkomt”, vertelde Mark eerder aan LINDA in een duet-interview met Qmusic RTL-presentatrice en DJ Marieke Elsinga.” Ik blijf openstaan ​​voor spontane ontwikkelingen.

“Tijdens het gesprek maakte Marieke duidelijke vorderingen voor Mark, die subtiel reageerde. Zo vertelt Marieke hoe haar vrienden de juiste man voor Mark vonden. “Nou, we zijn maar negentien jaar uit elkaar, dus dat zou geen probleem moeten zijn”, grapte Mark, die eerder zei dat zijn ideale vrouw een kruising was tussen Sophie Hilbrand en Sacha de Boer. “Het was meteen groot nieuws”, zei de premier. ʻDaar heb ik van geleerd, vooral tijdens de campagne. Dan wil ik het heel graag hebben over mijn project voor Nederland.

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending