Connect with us

Showbizz

Heftig nieuws betreft Marco Borsato: “Hij is verslaafd!”

Marco Borsato schokte een tijdje geleden eens Showbizz-dorp. Het lijkt nergens anders om te geven dan de zaken van de zanger. Het ene nieuws na het andere en het werd overweldigend voor de familie. Leontine besloot het huwelijk te beëindigen. Maar en dan. Dat de zanger een tijdje niet optrad is logisch met de auracrisis en alle maatregelen. Maar wat dan? Het verhaal vroeg een deskundige om de situatie te beoordelen. Hij zei dat zelfs als de mannelijke zanger zijn imago van ‘betrouwbare vader’ niet meer kan herstellen, hij zijn echte fans niet zal verliezen.

“Marco Borsato wordt een interessantere man”

Hij zei ook dat zangers verslaafd kunnen raken aan het leven tussen de lakens. De expert zei: “Marco wordt een interessantere man voor zijn vrouwelijke fans. Ze zullen denken: wie weet, misschien heb ik nu ook een kans. Dus ik ben benieuwd met wie de volgende vrouw Marco rotzooit… Linda de Mol, Wendy van Dijk of Chantal Janzen of zoiets. Of misschien The Voice co-ster Anouk?

Stelen van Onze-Lieve-Vrouw

Tot afgrijzen van Marco Borsato en zijn moeder werd onlangs in dit afgelegen landhuis ingebroken door dieven die essentiële spullen stalen. De zanger en zijn moeder hebben nog niet gereageerd op de diefstal, maar er is volgens de lokale bevolking wel veel gestolen. Zo zouden de kostbare sieraden van Mary en de dure camera-apparatuur van de zangeres zijn verdwenen. Het passerende incident is waarschijnlijk een klap voor de zangeres. Sinds hij zijn scheiding van Léontine aankondigde, heeft hij zich voornamelijk toegelegd op zijn fotografiewerk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato)

Continue Reading

Showbizz

Breuk met Ineke komt Humberto Tan duur te staan

Begin deze maand werd bekend dat Ineke en Humberto Tan na zo’n 30 jaar op ‘harmonieuze wijze’ uit elkaar gaan. Die breuk krijgt nog een vervelend staartje voor de presentator.

Drie panden

Hoewel Ineke en Humberto nooit zijn getrouwd, moet ‘Hummie’ zijn ex-liefje een miljoenenbedrag betalen. De twee zijn samen samen eigenaar van drie panden. Het gaat om twee appartementen in Amsterdam en een villa in Amstelveen.

Volgens Bekendeburen kochten Ineke en Humberto de villa voor 1.261.000 euro, terwijl de appartementen samen meer dan 900.000 euro hebben gekost. Nu de woningprijzen zijn gestegen, wordt de totale waarde geschat op ongeveer 4,3 miljoen euro.

Als Humberto de panden wil blijven behouden, zal hij dus 2,2 miljoen euro aan Ineke moeten overmaken.

Continue Reading

Showbizz

Zoon Sylvana Simons betrokken bij overval

Multimiljonair Roland Kahn had een tijde een relatie met Sylvana Simons en in een interview met de Story laat hij weten dat hij bruut overvallen is door haar zoon.

Roland Kahn is onder meer eigenaar van de kledingketen Cool Cat en hij bracht vorig jaar een boek uit waarin hij al uit de school klapte over zijn heftige relatie met Sylvana Simons.

“Onze relatie bereikt in 2012 het absolute dieptepunt. Zijn we samen, hebben we binnen de kortste keren ruzie. Zijn we apart van elkaar op stap, dan bestookt ze me met ellenlange manipulatieve berichten. Ze werkt me zo op mijn zenuwen dat ik niet eens meer helder kan nadenken. Ik ben haar destructieve geest zó ontzettend beu.”

Maar aan de Story verteld Ronald over een overal die plaatsvond net nadat het uit was. Hij laat weten dat hij door meerdere mannen in zijn woning wordt overvallen. Ronald zegt er het volgende over in de Story.

“De grootste van hen dwingt me op de grond en knijpt mijn keel dicht, terwijl een andere man me voluit in mijn zij trapt.”

Ronald weet zeker dat één van de daders de zoon van Sylvana Simons was.

“Tijdens een familiefeestje hoorde ik hem eens opscheppen over de tientallen overvallen waarbij hij betrokken was.”

Ook laat Ronald weten dat hij brandwonden bij één van de daders zag en de zoon van Sylvana Simons heeft brandwonden, omdat hij als kind een pan kokend water van het gasfornuis trok.

Maar Ronald noemt niet expliciet de naam van de zoon aan de Story.

“Hij heeft al een aantal gevangenisstraffen achter de rug. Het voegt niks toe om iemand dan een trap na te geven.”

Ook geeft hij nog even af op de opvoeding die Sylvana aan haar kinderen geeft. Hij vindt namelijk dat ze er niks van bakt.

“Mensen hoeven ook niet alles te kunnen”

Continue Reading

Showbizz

Het is officieel: René Le Blanc verlaat Nederland per direct

René Le Blanc, de Nederlandse zanger bekend van het programma “Ik Geloof In Mij” en de single “If I Tell You”, gaat op avontuur in Duitsland. Hij wil zijn muziekcarrière naar een hoger niveau tillen door zijn populaire lied “If I Tell You” opnieuw op te nemen, maar nu in het Duits.

René Le Blanc

Komt deze informatie je bekend voor? Dat kan goed kloppen. René had dit plan al eerder, maar dat wilde toen niet helemaal vlotten. Het idee werd namelijk tegengehouden door zijn team waarna hij een internationale carrière liet varen.

Internationale carrière

René wilde het er toch niet bij laten zitten en is dit keer echt vastberaden. Hij laat aan roddeltijdschrift Privé het volgende weten: “Als ik het niet probeer, dan weet ik zeker dat ik geen succes heb. En zal ik altijd blijven denken: Wat als ik het wel had gedaan?”. De zanger hoopt dat deze stap hem zal helpen om zijn muziek in Duitsland te laten doordringen en een groter publiek te bereiken. We hopen dat hij zijn Nederlandse fans in ieder geval niet vergeet.

Check de megahit ‘If I Tell You’ die René le Blanc in het Duits gaat opnemen hier:

 

Continue Reading

Trending