Connect with us

Showbizz

Commotie om dit filmpje van prinses Alexia op TikTok

Er is wat opschudding geweest over een prinses Alexia-video die op TikTok is gepost. Video is nu overal beschikbaar. Wat denk je? Niet zo erg, toch?… Moet een gezonde jonge vrouw in haar bloei zijn, denken we!

In 2020 had ze nog haar eigen TikTok-kanaal, maar nadat het bekend werd bij de media werd het account snel weer afgesloten. En toch verschijnen er constant video’s over de Nederlandse prinses Alexia (17 jaar). De afbeeldingen worden gretig verspreid over allerlei profielen op TikTok, waar ze miljoenen keren worden bekeken. In de film zien we de prinses dansen, lipsynchroniseren en plezier maken met haar vrienden.

‘Ah, laat die meisjes met rust. Ze hebben plezier zoals jullie allemaal. Dit is slechts één van de reacties op een video waarin prinses Alexia samen met haar vriendinnen een liedje speelt. In een andere video is de prinses te zien dansen, terwijl in een andere video zij en haar vriend met hun hoofd naar beneden op het bed liggen op de muziek op de achtergrond. Hoewel dit oudere video’s zijn, verschijnen de afbeeldingen nog steeds en gaan ze viraal op TikTok. Als je de zoekterm “Alexia_vano” (wat Alexia van Oranje betekent) invoert, zul je zien dat de scherven meer dan 270 miljoen keer zijn bekeken.

Haar ouders, koning Willem-Alexander en koningin Máxima, reageerden eerder op de beelden en zeiden dat het niet van Alexia’s eigen account was. “Het is van iemand anders en ze maken nog steeds screenshots. Dat kan ook gebeuren”, zei Máxima destijds. Ze moeten ook alles zelf leren. Als ouder kun je twintig keer zoveel zeggen als wat je moet doen, maar dan zijn vrienden allemaal bij elkaar en dan helpt het Nederlandse koningin-gedoe echter niet: “Het is maar goed als je opgroeit, je kunt fouten maken , zolang je er maar van leert.”

De video is opgenomen op de campus van UWC Atlantic University in Wales, waar Alexia aanwezig was. De prinses geniet momenteel van haar vakantie tot eind augustus, waarna ze aan haar tweede en laatste schooljaar begint. Ook kroonprinses prinses Elisabeth heeft er twee jaar gestudeerd en ook prinses Leonor van Spanje studeert er. Vorig jaar zorgde een “gedurfde reeks privéfoto’s” die op een feest voor prinses Alexia werden genomen, ook voor opschudding in de publieke opinie. Het Nederlandse koningshuis reageerde later ongenoegen en wees erop dat de prinses nog minderjarig was.

Lees verder

Showbizz

Peter Gillis (ex?) vriendin Nicol Kremers uit de kleren voor spannende fotoshoot

Met het tv-programma ‘Massa is Kassa’ werd Peter Gillis in één klap beroemd in Nederland. Niet alleen Peter wist met zijn opmerkelijke verschijning de kijkers aan zich te binden, ook zijn vriendin Nicol Kremers eist regelmatig de aandacht op. Dit keer doet ze dat met een fotoshoot voor haar nieuwe ‘pikante’ onderneming.

Nicol start eigen onderneming

Peter heeft zijn vriendin Nicol blijkbaar aangestoken met zijn ondernemingsdrang. De Eindhovense Nicolleke start nu namelijk zelf haar eigen onderneming waar Peter helemaal foxwild van wordt. Ze start namelijk een webshop en winkel in ‘slaapkamerartikelen’ voor volwassenen.

Nicol Kremers vertelt aan Shownieuws dat ze “het taboe bij vrouwen op het kopen van speeltjes wil doorbreken”. De 28 jaar jongere vriendin van Peter Gillis gaat spannende setjes en speeltjes voor in de slaapkamer verkopen.

Nicol staat zelf model in fotoshoot

Tja, wat is nou een betere manier om de producten van je eigen winkel te promoten dan zelf model te gaan staan. Met dat idee in het achterhoofd hees Nicol zichzelf in een weinig verhullende outfit en liet zichzelf op de gevoelige plaat vastleggen.

De foto’s en beelden van die spannende fotoshoot verschenen kort in Massa is Kassa en maken de nodige tongen los. Of andere klanten hier net zo foxwild van worden als Peter zelf is nog maar de vraag. Bekijk de foto’s hieronder.

Lees verder

Showbizz

Martien Meiland zoals je hem dus nog nóóit gezien hebt: “Straalbezopen!”

Martien Meiland zijn sinds een aantal jaar onwijs populair en succesvol op de Nederlandse televisie. Dat is natuurlijk niet zo gek met een markante man als Martien. Na het gigantische succes van Chateau Meiland zijn de Meilandjes eigenlijk niet meer uit de tv-wereld weg te denken. We hebben nu dan ook onwijs veel nieuwe programma’s waar ze te zien zijn.

Chateau Bijstand, wat enorm veel kritiek kreeg maar inmiddels een kijkcijfer hit is geworden. Daarnaast is er ook behoorlijk veel kritiek geweest op het gezin vanwege verschillende uitspraken van Erica over hoofddoeken. Inmiddels is Erica ook daar op teruggekomen. De laatste tijd hoor je dat veel mensen toch wel klaar zijn met de Meilandjes. Echter weten de gezinsleden keer op keer te presteren met ongelooflijk goede kijkcijfers. Er is vermoedelijk dus nog meer dan genoeg animo voor dit opvallende gezin om nog jaren door te gaan.

Martien Meiland gaat los, met nieuwe liefde!

Maar je weet tegenwoordig nooit meer hoe hard een carrière onderuit kan gaan met de tegenwoordige juicekanalen op Instagram. Je moet dan natuurlijk wel echt iets goeds fout uithalen als BN’er en we vermoeden dat de Meilandjes geen personeel van de Jumbo zullen gaan aanvallen. Hoogstens die van de Gall & Gall. Grapje. Naast de glamoureuze carrière op televisie hebben de Meilandjes natuurlijk ook nog hun eigen leven, naast de camera’s. En blijkbaar is het óók daar geweldig om naar Martien te kijken. Hij is namelijk, volgens critici op social media, behoorlijk beschonken gespot op een feestje waar hij bovenop een bank los staat te gaan. Daarbij zou de oud-kasteelheer ook gespot zijn terwijl hij het gezellig gehad heeft met een andere man. Video te zien onder onderstaande foto met de desbetreffende man:

Lees verder

Royalty

Bekende advocaat heeft met koning Willem-Alexander gevochten

Job de advocaat is iemand die regelmatig te gast is bij Vandaag Inside. Hij is ook regelmatig te zien bij andere talkshows maar gisteren heeft hij een wel heel opmerkelijke onthulling gedaan toen hij aanschoof bij Johan Derksen en Rene van der Gijp.

Hij zou namelijk ooit hebben gevochten met niemand minder dan onze koning Willem Alexander, liet hij de mannen van VI weten.

Job Knoester heeft met Willem-Alexander gevochten

Job en Willem hebben toen ze jong waren op dezelfde school gezeten, verteld Hij bij Vandaag Inside. Hij liet tijdens de talkshow weten dat hij ooit een keer één van de vrienden van Willem had beledigt en dat het toen misging.

Job vertelde dat Willem woest was, naar hem toeliep en hem bij zijn oren greep. Vervolgens sleurde hij Job helemaal naar beneden van de trap af.

Vechtersbaas

Met Willem moet je dus kennelijk geen problemen zoeken maar gelukkig is dit al jaren geleden. Job was ook zo aardig om toch nog even zijn excuses op de televisie aan te bieden voor zijn vroegere daden.

Lees verder

Trending