Connect with us

Showbizz

Commotie om dit filmpje van prinses Alexia op TikTok

Er is wat opschudding geweest over een prinses Alexia-video die op TikTok is gepost. Video is nu overal beschikbaar. Wat denk je? Niet zo erg, toch?… Moet een gezonde jonge vrouw in haar bloei zijn, denken we!

In 2020 had ze nog haar eigen TikTok-kanaal, maar nadat het bekend werd bij de media werd het account snel weer afgesloten. En toch verschijnen er constant video’s over de Nederlandse prinses Alexia (17 jaar). De afbeeldingen worden gretig verspreid over allerlei profielen op TikTok, waar ze miljoenen keren worden bekeken. In de film zien we de prinses dansen, lipsynchroniseren en plezier maken met haar vrienden.

‘Ah, laat die meisjes met rust. Ze hebben plezier zoals jullie allemaal. Dit is slechts één van de reacties op een video waarin prinses Alexia samen met haar vriendinnen een liedje speelt. In een andere video is de prinses te zien dansen, terwijl in een andere video zij en haar vriend met hun hoofd naar beneden op het bed liggen op de muziek op de achtergrond. Hoewel dit oudere video’s zijn, verschijnen de afbeeldingen nog steeds en gaan ze viraal op TikTok. Als je de zoekterm “Alexia_vano” (wat Alexia van Oranje betekent) invoert, zul je zien dat de scherven meer dan 270 miljoen keer zijn bekeken.

Haar ouders, koning Willem-Alexander en koningin Máxima, reageerden eerder op de beelden en zeiden dat het niet van Alexia’s eigen account was. “Het is van iemand anders en ze maken nog steeds screenshots. Dat kan ook gebeuren”, zei Máxima destijds. Ze moeten ook alles zelf leren. Als ouder kun je twintig keer zoveel zeggen als wat je moet doen, maar dan zijn vrienden allemaal bij elkaar en dan helpt het Nederlandse koningin-gedoe echter niet: “Het is maar goed als je opgroeit, je kunt fouten maken , zolang je er maar van leert.”

De video is opgenomen op de campus van UWC Atlantic University in Wales, waar Alexia aanwezig was. De prinses geniet momenteel van haar vakantie tot eind augustus, waarna ze aan haar tweede en laatste schooljaar begint. Ook kroonprinses prinses Elisabeth heeft er twee jaar gestudeerd en ook prinses Leonor van Spanje studeert er. Vorig jaar zorgde een “gedurfde reeks privéfoto’s” die op een feest voor prinses Alexia werden genomen, ook voor opschudding in de publieke opinie. Het Nederlandse koningshuis reageerde later ongenoegen en wees erop dat de prinses nog minderjarig was.

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending