Connect with us

Showbizz

Wist je dat André Hazes nog een dochter heeft? Zo ziet ze eruit:

Wist jij dat André Hazes Senior nog meer kinderen had? Nathalie Hazes is zijn oudste dochter en zo ziet zij eruit.

Roxeanne en André Hazes Jr zijn ongetwijfeld de meest bekende nakomelingen van Neerlandsch favoriete Amsterdamse volkszanger – maar wist je ook dat André Hazes senior nog twee oudere kinderen had? Nathalie Hazes is de 48-jarige halfzus van André en Roxeanne. Onlangs is ze weer herenigd met haar jongere zusje, waarna ze veel tijd met elkaar hebben doorgebracht. Ze hebben elkaar nu beter leren kennen dan ooit. Maar wat weten we eigenlijk allemaal over Nathalie Hazes, de oudste dochter van André?

Wie is Nathalie Hazes?
Naast André en Roxeanne heeft André Hazes senior dus nog twee kinderen: Melvin en Nathalie. De oudste dochter van de volkszanger probeerde meerdere keren in contact te komen met haar vader, maar hij weigerde dat helaas. In 2001 besloot ze hem toch weer op te zoeken, na de derde verjaardag van haar zoontje Duncan. Nathalie’s man werd twee jaar daarvoor namelijk getroffen door een hersentumor, waardoor ze inzag dat het leven niet zo vanzelfsprekend is. Ze kon het niet verkroppen dat haar kind nooit zijn opa zou hebben ontmoet.

Nathalie Hazes is getrouwd met Remco Stenzler, die ook de vader van haar zoontje is. Ze heeft de achternaam van haar man aangenomen en heet op Instagram dan ook Nathalie Stenzler.

Nathalie Hazes herenigd met zus Roxeanne
Niet alleen met haar vader had Nathalie geen contact, ook met Roxeanne is er een lange tijd geen sprake van geweest. Afgelopen juni verscheen in Privé een interview met de zangeres en Nathalie Hazes, waarin de zussen openhartig vertelden over hun wederontmoeting.

Nathalie woont in Spanje en probeerde al jaren contact te leggen met Roxeanne. Afgelopen juni kreeg ze eindelijk bericht terug. Roxeanne vertelt hierover: “Ik ben blij dat ze het heeft volgehouden. Ik kreeg vorige maand een berichtje van Nathalie. Daar heb ik gelijk op gereageerd. Ik vond dat het ook maar eens moest gebeuren. We hebben elkaar zeventien jaar niet gezien en gesproken. De laatste keer was bij de crematie van onze vader. In het begin van het gesprek voelde het spannend en was ik best wel nerveus. Je hoopt dat zo’n ontmoeting net zo leuk wordt als hoe je het in je hoofd hebt. Maar dat is het zeker geweest.”

Zo ziet de 48-jarige Nathalie Hazes eruit:

Lees verder

Showbizz

Kokosnoten van ex-liefje André, Sarah van Soelen vallen eruit

André Hazes en Sarah van Soelen zijn inmiddels alweer een tijdje uit elkaar. Ze woonden zelfs even samen, maar helaas… Het is alweer over.

Maar ze hebben beide een zware tijd achter de rug. André Hazes heeft tijdens corona natuurlijk weinig kunnen optreden, en zijn relatie is verbroken met diverse vrouwen. Ook heeft hij alle tatoeages laten verwijderen die over Monique gingen.

Sarah heeft ook een mooi plaatje gedeeld met haar volgers. Hierin is te zien hoe haar twee kokosnoten er bijna uitspringen. We kunnen natuurlijk niet ontkennen dat het een prachtige meid is!

Oordeel zelf:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

Lees verder

Showbizz

Zien: Jan Smit gespot op tv met enorme onderkin

In het weekend is Jan Smit op tv gezien met een enorme onderkin. Kijkers zijn geschokt. “Kleine Jantjes worden groot,” reageert iemand.

Hieronder vind je de beelden.

FC Volendam

Jan Smit is sinds afgelopen zomer voorzitter van de voetbalclub FC Volendam. Afgelopen weekend speelde zijn club tegen de Limburgse ploeg Fortuna Sittard. De Volendammers hadden niet zoveel geluk en verloren met 2-0. De wedstrijd werd live uitgezonden door ESPN en kwam ook Jan Smit in beeld.

Reacties kijkers

Op het moment dat Jan in beeld komt, moet hij gapen. Hierdoor valt zijn onderkin mega erg op. “Het was ook een vroegertje voor Jan Smit,” merkt de commentator nog op.

Veel kijkers hebben hier ook een reactie op. Zo zegt ene Zeurvogel: “Die laat de bittergarnituur ook niet aan zich voorbijgaan.” Een ander zegt: “Jantje is tegenwoordig een hele Jan. Is vaak met Rafael te vinden in de lokale Burger King denk ik.”

Reactie Jan

Jan zelf reageert ook op de beelden: “Ik vind die onderkin erger hoor… 😂.” Iemand anders geeft een sneer naar zijn zus Monique Smit: “Valt reuze mee Jan! Bovendien valt die onderkin volkomen in het niet bij de omvang van de onderbuik van je niet al te goocheme zusje!”

 

Lees verder

Showbizz

Beelden: Amalia, koning Willem-Alexander én Máxima stomdronken in hotel gespot

Het is de grootste angst van de koninklijke familie dat er dronken foto’s van Amalia op het internet terecht komen. De kroonprinses is aan haar studie in Amsterdam begonnen en is daar ‘op kamers’. Ze is daar nu tijdelijk weg, omdat ze mogelijk bedreigd wordt.

Ondertussen vermaakt onze kroonprinses zich wel met haar familie.

Hotel

“Vriendinnen van mij werken bij De Echoput in Apeldoorn. Dat is een chique hotel met restaurant aan de Veluwe. Laatst was daar het hele restaurant plus het hotel gereserveerd voor vijf dagen op de naam van ‘Het Loo’. Uiteindelijk sliepen daar Beatrix, Amaal, Willem Alexander en Maxima en een deel van de familie. En natuurlijk heeeel veel beveiliging, lakeien etc etc,” vertelt een volger van Reality.fbi.

Dronken

“Iedereen van het personeel moest z’n telefoon inleveren omdat er geen beeldmateriaal mocht komen,” gaat de volger verder.

En de reden daarachter snappen we nu ook: “Uiteindelijk was Amaal lam van de wijn, zat Maxima alleen maar te dansen en was Willem Alexander telkens aan het vragen om ‘de láátste gin tonic’. Alexia en Ariane waren er niet bij. Niemand praat erover.”

Beelden

Wat vind jij hiervan?

Lees verder

Trending