Connect with us

Showbizz

Wist je dat André Hazes nog een dochter heeft? Zo ziet ze eruit:

Wist jij dat André Hazes Senior nog meer kinderen had? Nathalie Hazes is zijn oudste dochter en zo ziet zij eruit.

Roxeanne en André Hazes Jr zijn ongetwijfeld de meest bekende nakomelingen van Neerlandsch favoriete Amsterdamse volkszanger – maar wist je ook dat André Hazes senior nog twee oudere kinderen had? Nathalie Hazes is de 48-jarige halfzus van André en Roxeanne. Onlangs is ze weer herenigd met haar jongere zusje, waarna ze veel tijd met elkaar hebben doorgebracht. Ze hebben elkaar nu beter leren kennen dan ooit. Maar wat weten we eigenlijk allemaal over Nathalie Hazes, de oudste dochter van André?

Wie is Nathalie Hazes?
Naast André en Roxeanne heeft André Hazes senior dus nog twee kinderen: Melvin en Nathalie. De oudste dochter van de volkszanger probeerde meerdere keren in contact te komen met haar vader, maar hij weigerde dat helaas. In 2001 besloot ze hem toch weer op te zoeken, na de derde verjaardag van haar zoontje Duncan. Nathalie’s man werd twee jaar daarvoor namelijk getroffen door een hersentumor, waardoor ze inzag dat het leven niet zo vanzelfsprekend is. Ze kon het niet verkroppen dat haar kind nooit zijn opa zou hebben ontmoet.

Nathalie Hazes is getrouwd met Remco Stenzler, die ook de vader van haar zoontje is. Ze heeft de achternaam van haar man aangenomen en heet op Instagram dan ook Nathalie Stenzler.

Nathalie Hazes herenigd met zus Roxeanne
Niet alleen met haar vader had Nathalie geen contact, ook met Roxeanne is er een lange tijd geen sprake van geweest. Afgelopen juni verscheen in Privé een interview met de zangeres en Nathalie Hazes, waarin de zussen openhartig vertelden over hun wederontmoeting.

Nathalie woont in Spanje en probeerde al jaren contact te leggen met Roxeanne. Afgelopen juni kreeg ze eindelijk bericht terug. Roxeanne vertelt hierover: “Ik ben blij dat ze het heeft volgehouden. Ik kreeg vorige maand een berichtje van Nathalie. Daar heb ik gelijk op gereageerd. Ik vond dat het ook maar eens moest gebeuren. We hebben elkaar zeventien jaar niet gezien en gesproken. De laatste keer was bij de crematie van onze vader. In het begin van het gesprek voelde het spannend en was ik best wel nerveus. Je hoopt dat zo’n ontmoeting net zo leuk wordt als hoe je het in je hoofd hebt. Maar dat is het zeker geweest.”

Zo ziet de 48-jarige Nathalie Hazes eruit:

Verder lezen

Showbizz

Chantal Janzen raakt ernstig gewond bij bizar ongeluk

Chantal Janzen laat weten dat ze ontzettend veel pijn heeft. Ze heeft een bizar ongelukje gehad wat haar nu veel kopzorgen bezorgt.

De 43-jarige presentatrice die haar medewerkers van haar blad financieel uitknijpt, laat weten dat ze door de rug is gegaan en dat ze heel veel pijn heeft.

Maar de manier waarop Chantal door haar rug is gegaan is toch wel bizar te noemen. Ze opende namelijk een keukenla en ging toen door haar rug. Ja je zou denken dat het haast onmogelijk is en dat je een soort til of buk beweging moet maken. Maar blijkbaar opende Chantal de keukenla op zo een bijzondere manier dat dit ten koste ging van haar rug.

Chantal wil graag wat rust nemen, maar dat gaat zo moeilijk als je moeder bent. Dus het is even op haar tandjes bijten en wellicht een pijnstiller nemen tot het allemaal weer over is.

Verder lezen

Showbizz

Dus toch: Lil Kleine slaat deze BN’er een blauw oog

We hadden al zo’n vermoeden, maar nu is het ook bevestigd: het blauwe oog dat Koen Pieter van Dijk – voorheen Koen Kardashian – opliep is afkomstig van de ondermaatse rapper Lil Kleine.

Gisteren gaf Jamie Vaes een openhartig interview met Robbert Rodenburg over haar tijd met rapper Lil Kleine. Duidelijk werd dat het autodeur-incident nog maar het topje van de ijsberg was. Jamie werd stelselmatig mishandelt en ook haar vrienden moesten het ontgelden.

Lil Kleine zat niet lekker in z’n energie
Jamie: “Als er werd ingegrepen door derden, dan werd dat niet geaccepteerd. Mijn beste vriendje Koen is vaak letterlijk en figuurlijk de l*l geweest. Wij waren op Ibiza en we gingen naar huis, ik was moet Koen en we hadden Jorik opgehaald. Ik weet niet wat ‘ie ophad, maar hij zat duidelijk niet lekker in z’n energie. Terwijl we in de auto waren begon hij al agressief te doen.”

Blauw oog voor Koen
Jamie wilde Jorik vervolgens even ergens anders afzetten om af te laten koelen, maar toen sloeg de vlam in de plan. “Hij viel me toen aan en Koen kwam voor me op. Koen kreeg toen een volle spetter”, waarmee Jamie Vaes doelt op de vuistslag die Koen in het gezicht van de rapper kreeg. Ook miste hij daarna een stuk van een tand. Het laat andermaal zien dat Jorik een ordinaire vrouwenmepper is.

Verder lezen

Showbizz

Lang Leve de Liefde deelnemer denkt totaal niet na: ‘Liever iemand die niet knap is, zoals jou!’

In het SBS6-programma Lang Leve de Liefde worden twee personen aan elkaar gematcht die vervolgens 24 uur in één huis moeten doorbrengen. Een beetje vervelend als je maar met z’n tweeën bent en dat kan voor heerlijk ongemakkelijke situaties zorgen!

Gast in LLDL wil liever geen supermodel!

De vraag uit het volgende fragment: “Wat is écht jouw type?” Dan kun je natuurlijk heel cliché zeggen jij bent wel me type, of je beschrijft de gene die voor je zit. Maar nee deze gast probeert op een ander manier een compliment te geven: “Ik hoef geen supermodel te hebben. Super mooi om te zien, maar niet mijn type.

Dus dan heb ik liever iemand zoals jou…” Het antwoord van de dame in kwestie maakt gelijk duidelijk wat ze van dit ‘compliment’ vindt:

 

Verder lezen

Trending