Connect with us

Showbizz

Gordon haalt hard uit naar zijn oude vriend Gerard Joling

Gerard Joling, die woensdag zestig verjaardagskaarsjes mocht uitblazen, hoefde niet te rekenen op felicitaties van collega en voormalige vriend Gordon (51). Integendeel, de Nederlandse presentator gaf hem er flink van langs. “Je bent gewoon een rat”, zei hij in het magazine Nieuwe Revu.

Enkele jaren geleden waren ze nog goeie vrienden en presenteerden ze onder de naam Geer & Goor verschillende Nederlandse programma’s. Intussen is de liefde tussen Gordon en Gerard Joling serieus bekoeld en laten de twee het niet na om elkaar af en toe een serieuze veeg uit de pan te geven in de media. In een gesprek met het Nederlandse blad Nieuwe Revu was Gordon bijzonder hard voor z’n collega. “Ik heb medelijden met hem in deze coronatijd. Er is niks ergers dat je Gerard kunt aandoen dan hem thuis op te sluiten en hem geen aandacht te geven. Dat is zijn grootste straf”, sneerde hij.

Gordon liet in het blad ook weten dat zijn vriendschap met ‘Geer’ de nodige ups en downs heeft gekend, maar dat hij nu diep teleurgesteld is in de zanger-presentator. “Gerard en ik hebben een haat-liefdeverhouding, maar op dit moment hebben we geen enkele verhouding en dat wil ik graag zo houden. Ik ben de afgelopen twee jaar ontzettend teleurgesteld in hem geweest. Hij wilde net als ik ook bij de zender SBS tekenen, zodat wij door konden gaan met ons programma. Achter ieders rug om is hij met de aanbieding van SBS gaan onderhandelen bij het concurrerende station RTL. Dan ben je gewoon een rat.”

‘Rehab’
Ook is Gordon gekwetst dat zijn opname in een verslavingskliniek volgens Gerard “een publiciteitsstunt” was. “Dat hij mijn verblijf in een ‘rehab’ in twijfel trok, typeert hem als mens. Want als je jarenlang met iemand televisie maakt en je kent iemand van heel dichtbij, dan zeg je dat soort dingen niet. Doordat hij mijn opname in een afkickkliniek omschreef als een publiciteitsstunt, heeft hij mij geraakt en gekwetst.”

Op zijn beurt betichtte Gordon zijn voormalige collega ervan een drankprobleem te hebben. “Ik heb er tot nu toe niet op gereageerd, omdat hij dat soort dingen roept om aandacht te krijgen. Als ik er dan boos op inga, staat híj weer in alle bladen, daar gaat het hem om. Ik heb daar geen zin meer in. Bovendien: als er één iemand een drankprobleem heeft, is híj het wel. Op menig redactie circuleren filmpjes van hem die dat onderstrepen”, aldus Gordon. Toch zegt hij hem te missen. “Ik heb altijd vreselijk met hem gelachen en ik mis hem ook nog. Af en toe. Gewoon voor de gezelligheid kun je hem er prima bij hebben, want in de kern is het best een goede gast.”

En wat Gerard van z’n bijzondere felicitaties van Gordon vond? “Als je 25 jaar snuift, dan krijg je weleens een hersenbeschadiging. Daar moet je altijd voor uitkijken. Het maakt me niks uit. Hij mag zeggen wat hij wil. Nee, laat gaan”, vertelde hij in RTL Boulevard.

Continue Reading

Showbizz

Oeps! Jutta Leerdam laat nét iets te veel van haar filmrol zien

Schaatster Jutta Leerdam wist onlangs in Hamar haar Europese titel met overmacht te prolongeren. De 24-jarige pakte weer eens winst op de 1000 meter en was daarmee sneller dan Femke Kok. Bam, weer een medaille erbij. Maar naast het schaatsen mag er ook tijd zijn voor ontspanning.

Ook het ontspannen kun je wel aan haar overlaten. Jutta deelde deze week op haar socials beelden van een gezellig avondje uit met een vriendin, maar wie goed kijkt ziet daar toch ineens een paar opmerkelijke plaatjes in haar filmrol staan.

Scroll verder voor eens screenshot van Jutta’s filmrol:

Continue Reading

Showbizz

Yvonne weet het zeker: André Hazes gaat trouwen met deze vrouw!

Yvonne Coldeweijer is op last van de rechtbank wel uitgepraat over Rachel Hazes, maar over André heeft ze – zoals altijd – weer iets nieuws te melden. In haar nieuwste video vertelt ze in geuren en kleuren het nieuwste relationele plan van Dreetje.

Volgens de juice-verkoper waren André en Monique Westenberg (de moeder van zijn kind) tot vorige week nog uit elkaar, maar daar is wéér verandering in gekomen. Yvonne: “Ik durf het bijna niet te zeggen – jullie weten dat dit niet door mij komt – ik had vorige week gebracht dat André en Monique uit elkaar zijn. Hij had tegen haar gezegd dat hij geen aantrekkingskracht meer voelde. Hij zegt dat vaak hè. Hij vindt haar een oud wijf en hij kan het er niet meer zo echt op, dat was de strekking.”

Trouwen voor de bühne

“De scoop is: ze zijn weer samen!” aldus Coldeweijer. “Sorry, het lijkt dus net alsof ik het verkeerd breng, maar ik zit er zó bovenop, ik zit er zó middenin, dat ik alles zie en hoor wat ze doen. Het spijt me, maar hij heeft zich gewoon weer bedacht. Hij heeft zoiets van: er komt weer een docu aan. […] Nou komt het, ik schaam me eigen bijna dood al is het mijn eigen scoop: zoals je weet heb ik ooit gebracht dat ze in de docu gingen trouwen en dat er extra delen kwamen enzo. Dat gaan ze nu alsnog doen in deel twee van de documentaire op Videoland.”

André ging vreemd

Yvonne haakt vervolgens nog even in op die Spaanse dame waar André het erg gezellig mee had: “In 2019 hebben ze van juli tot december gedatet, Op het profiel van die Spaanse meid zie je ook allemaal berichten gepost uit die tijd. Dingen zoals ‘love of my life’, die was dus helemaal verliefd. Ze is André tegengekomen in Marbella en zijn helemaal verliefd geworden. Ik heb dus met haar anderhalf uur gepraat vorige week. […] Zij kregen dus meteen een soort van relatie, maar hij was dus nog met Monique, hij heeft dus gecheat.”

Voor de volledige tekst en uitleg: zie Yvonne’s video hieronder

 

Continue Reading

Showbizz

Gaat niet goed met gezondheid Samantha Steenwijk

Een tijdje geleden sleepte Samantha Steenwijk haar ‘goede’ vriendin Yvonne Coldeweijer voor de rechter. Samantha had namelijk gezegd dat ze zoveel was afgevallen door paardrijden. Yvonne vond dit lachwekkend en zei dat ze gehoord had dat Samantha verboden dieetpillen nam. Uiteindelijk kwam dit dus voor de rechter en Samantha haar collega’s bij RTL Boulevard vonden het paardrijd verhaal van Samantha ook niet geloofwaardig. Sterker nog ze vonden vooral dat Samantha het niet zo zwaar had moeten oppakken, omdat ze ook altijd in RTL Boulevard roddelden over haar collega’s. Nu ze zelf een keer aan de beurt was kon dat blijkbaar niet.

Maar goed nu deelde Samantha dus zelf de onderstaande recente foto en daarop zien we toch dat Samantha er niet echt heel goed uitziet. Ze is echt extreem veel afgevallen. Dat paardrijd dieet is dus toch echt een aanrader, not.

Hieronder de foto van de extreem afgevallen Samantha.

Continue Reading

Trending