Connect with us

Showbizz

Gordon haalt hard uit naar zijn oude vriend Gerard Joling

Gerard Joling, die woensdag zestig verjaardagskaarsjes mocht uitblazen, hoefde niet te rekenen op felicitaties van collega en voormalige vriend Gordon (51). Integendeel, de Nederlandse presentator gaf hem er flink van langs. “Je bent gewoon een rat”, zei hij in het magazine Nieuwe Revu.

Enkele jaren geleden waren ze nog goeie vrienden en presenteerden ze onder de naam Geer & Goor verschillende Nederlandse programma’s. Intussen is de liefde tussen Gordon en Gerard Joling serieus bekoeld en laten de twee het niet na om elkaar af en toe een serieuze veeg uit de pan te geven in de media. In een gesprek met het Nederlandse blad Nieuwe Revu was Gordon bijzonder hard voor z’n collega. “Ik heb medelijden met hem in deze coronatijd. Er is niks ergers dat je Gerard kunt aandoen dan hem thuis op te sluiten en hem geen aandacht te geven. Dat is zijn grootste straf”, sneerde hij.

Gordon liet in het blad ook weten dat zijn vriendschap met ‘Geer’ de nodige ups en downs heeft gekend, maar dat hij nu diep teleurgesteld is in de zanger-presentator. “Gerard en ik hebben een haat-liefdeverhouding, maar op dit moment hebben we geen enkele verhouding en dat wil ik graag zo houden. Ik ben de afgelopen twee jaar ontzettend teleurgesteld in hem geweest. Hij wilde net als ik ook bij de zender SBS tekenen, zodat wij door konden gaan met ons programma. Achter ieders rug om is hij met de aanbieding van SBS gaan onderhandelen bij het concurrerende station RTL. Dan ben je gewoon een rat.”

‘Rehab’
Ook is Gordon gekwetst dat zijn opname in een verslavingskliniek volgens Gerard “een publiciteitsstunt” was. “Dat hij mijn verblijf in een ‘rehab’ in twijfel trok, typeert hem als mens. Want als je jarenlang met iemand televisie maakt en je kent iemand van heel dichtbij, dan zeg je dat soort dingen niet. Doordat hij mijn opname in een afkickkliniek omschreef als een publiciteitsstunt, heeft hij mij geraakt en gekwetst.”

Op zijn beurt betichtte Gordon zijn voormalige collega ervan een drankprobleem te hebben. “Ik heb er tot nu toe niet op gereageerd, omdat hij dat soort dingen roept om aandacht te krijgen. Als ik er dan boos op inga, staat híj weer in alle bladen, daar gaat het hem om. Ik heb daar geen zin meer in. Bovendien: als er één iemand een drankprobleem heeft, is híj het wel. Op menig redactie circuleren filmpjes van hem die dat onderstrepen”, aldus Gordon. Toch zegt hij hem te missen. “Ik heb altijd vreselijk met hem gelachen en ik mis hem ook nog. Af en toe. Gewoon voor de gezelligheid kun je hem er prima bij hebben, want in de kern is het best een goede gast.”

En wat Gerard van z’n bijzondere felicitaties van Gordon vond? “Als je 25 jaar snuift, dan krijg je weleens een hersenbeschadiging. Daar moet je altijd voor uitkijken. Het maakt me niks uit. Hij mag zeggen wat hij wil. Nee, laat gaan”, vertelde hij in RTL Boulevard.

Lees verder

Showbizz

Heel pijnlijk Hazes-verleden onthuld: “pittige tijd”

Wat liep er fout tijdens de jeugd van André en Roxeanne Hazes? En vooral: wie spreekt de waarheid?

De uitlatingen van Roxeanne Hazes tijdens ‘Beste Zangers’ en de daaropvolgende reacties van zowel Rachel als André beroeren nog steeds de gemoederen. Eén ding is duidelijk…

André en Rox lijken hun jeugdjaren totaal anders te hebben ervaren als je hun getuigenissen naast elkaar legt. Al hoeft dat niet te betekenen dat er leugens in het spel zijn…

“Iedereen heeft andere herinneringen aan z’n jeugd”, klinkt het bij Rob Goossens van RTL Boulevard in het Vlaamse blad ‘Dag Allemaal’. Al is één ding ondertussen wel duidelijk…

“Bij de één blijven sommige zaken langer hangen dan bij de ander. Dat het ‘n pittige tijd was, staat vast”, benadrukt Rob Goossens over de jeugdjaren van de Hazes-kinderen. En dan kan de journalist slechts één conclusie trekken…

“Misschien had Roxeanne net iets meer behoefte aan een liefdevolle knuffel dan haar broer?” oppert Rob Goossens van RTL Boulevard in de Vlaamse pers.

Lees verder

Showbizz

Gordon in de problemen: ‘Jij hebt mij mishandeld!’

Gordon zou afgelopen weekend een behoorlijk ruzie hebben gehad met zijn ex-vriend Jeffrey. Jeffrey zou samen met de presentator en een vriendin uiteten geweest zijn in Dubai. Yvonne Coldeweijer wist dit al tijdens het weekend te melden. Ze zei: “De spion vertelde me dat Goor, Jeffrey en de vriendin in Dubai in een restaurant zaten en er een discussie ontstond. Jeffrey had gezegd dat hij was gekomen om hem te vergeven. Maar dat hij verder niet opnieuw een relatie meer met hem wilde. De zanger werd woest, want die voelde zich aan het lijntje gehouden. Hij had zelfs de tickets betaald. Hij werd zo boos dat hij in een vol restaurant een glas wijn in Jeffrey’s gezicht smeet.” Uit verschillende berichten uit de showbizzmedia kunnen we vaststellen dat er video’s en foto’s zijn gemaakt. Echter weet het management van Goor te zeggen dat er niets van deze verhalen waar is.

Gordon in de problemen?

Albert Verlinde weet echter meer te vertellen in Shownieuws. Hij zegt onder andere: “We hebben als redactie een paar foto’s binnengekregen waarop Jeffrey er toch gehavend uitziet. We hebben een soort verslag gekregen van mensen in de omgeving van Jeffrey die zich echt zorgen maken. En ook echt beschrijven dat er echt wel pittige dingen daar zijn gebeurd. Een mishandeling.” Het zou eerder volledig uit de hand gelopen zijn bij de presentator.

Verlinde zegt: “En Gordon zou op een gegeven moment gedreigd hebben een overdosis insuline in te spuiten. Dat heeft Jeffrey weten te voorkomen. Die familie heeft iets van: ‘Jeffrey wordt al maandenlang gestalkt door Gordon en we hopen nu op rust.’” Mochten de beelden van de gehavende Jeffrey bij de politie terecht komen samen met een aanklacht, dan vrezen de showbizzwatchers dat de presentator in de problemen zal zitten. Hieronder meer, waaronder de ontkenning en de “bewijzen”!

Lees verder

Showbizz

Na geruchten over de affaire van Frans Bauer onthult zijn vrouw Mariska eindelijk hoe het gaat tussen hen

Mariska, de vrouw van Frans Bauer, laat weten wat ze vindt van de geruchten over haar man. Volgens verschillende Nederlandse kanalen zou hij haar bedriegen. Mariska heeft alvast een duidelijke boodschap voor hem.

Frans Bauer en zijn vrouw Mariska stapten in 2008 in het huwelijksbootje. Sindsdien lijken ze een gelukkig leven te lijden. Echter duiken er nu geruchten op dat Frans zijn vrouw zou bedriegen.

In een interview met Vriendin reageert Mariska op die roddels. Zij laat weten dat er nooit sprake is geweest van overspel. Maar als ze er ooit zou achterkomen, is het voor haar heel simpel. “Maar zo wel, dan is het klaar”, reageert ze.

Momenteel zijn ze dus gewoon nog steeds gelukkig samen. Mariska stoort haar ook niet langer aan de fans van Frans die hem aandacht geven. “Heel in het begin dacht ik altijd ‘hey, dat is mijn vriendje’”, zegt ze. Maar daar ligt ze nu niet meer van wakker.

Lees verder

Trending