Connect with us

Showbizz

Johan Derksen brandt Roxeanne Hazes af: Ze kan er helemaal niks van

Voetbalanalist Johan Derksen (69) vindt het compleet onterecht dat Roxeanne Hazes afgelopen week werd geëerd met een prestigieuze Edison-muziekprijs. Het markante RTL7-gezicht noemde de 25-jarige dochter van wijlen André Hazes gisteravond in Voetbal Inside ‘een parodie op een zangeres’. ,,Ik heb nog nooit een beroepszangeres zo vals horen zingen.”

Alleen de naam van Roxeanne was al genoeg om Derksen een tirade te doen afsteken. Johan noemde de onderscheiding van de artieste binnen de nieuwe Edison-categorie Nederlandstalig ‘een misverstand’. ,,Ze komt tegenwoordig regelmatig bij De Wereld Draait Door en dat moet ze niet doen, want dan moet ze live zingen”, begon hij zijn betoog over de zwangere zangeres. ,,Ze kan er helemaal niks van.”

Hoewel de jury van de Edisons er niet expliciet over sprak, meende Johan dat Roxeanne het beeldje had gekregen omdat de productie van haar single In Mijn Bloed zo goed zou zijn. Maar volgens Derksen, die zelf ook in de platenindustrie heeft gewerkt, heb je niet per se talent nodig om een leuk nummer te op te nemen.

Zin voor zin
,,Als ze een plaatje van drie minuten maken, dan zetten ze de muziek van de studiojongens, de beroepsmuzikanten op de band”, legde Johan uit. ,,Dat staat goed. Dan gaat zo’n juffrouw inzingen. En dan kan ze eigenlijk ieder zinnetje een voor een zingen. Zij kan drie dagen zo’n liedje zingen en dan halen ze de beste zinnetjes eruit en die plakken ze aan elkaar.”

Volgens Derksen krijg je dan als luisteraar snel het idee dat je met een ‘fantastische zangeres’ te maken hebt. ,,En dan gaat mevrouw bij DWDD live staan zingen en dan valt ze door de mand. Neem nou van mij aan dat het een waardeloze zangeres is.”

Roxeanne, die vanavond in Hoofddorp aan een nieuwe tournee begint, heeft nog niet gereageerd op Johans sneer.

Continue Reading

Showbizz

Breuk met Ineke komt Humberto Tan duur te staan

Begin deze maand werd bekend dat Ineke en Humberto Tan na zo’n 30 jaar op ‘harmonieuze wijze’ uit elkaar gaan. Die breuk krijgt nog een vervelend staartje voor de presentator.

Drie panden

Hoewel Ineke en Humberto nooit zijn getrouwd, moet ‘Hummie’ zijn ex-liefje een miljoenenbedrag betalen. De twee zijn samen samen eigenaar van drie panden. Het gaat om twee appartementen in Amsterdam en een villa in Amstelveen.

Volgens Bekendeburen kochten Ineke en Humberto de villa voor 1.261.000 euro, terwijl de appartementen samen meer dan 900.000 euro hebben gekost. Nu de woningprijzen zijn gestegen, wordt de totale waarde geschat op ongeveer 4,3 miljoen euro.

Als Humberto de panden wil blijven behouden, zal hij dus 2,2 miljoen euro aan Ineke moeten overmaken.

Continue Reading

Showbizz

Zoon Sylvana Simons betrokken bij overval

Multimiljonair Roland Kahn had een tijde een relatie met Sylvana Simons en in een interview met de Story laat hij weten dat hij bruut overvallen is door haar zoon.

Roland Kahn is onder meer eigenaar van de kledingketen Cool Cat en hij bracht vorig jaar een boek uit waarin hij al uit de school klapte over zijn heftige relatie met Sylvana Simons.

“Onze relatie bereikt in 2012 het absolute dieptepunt. Zijn we samen, hebben we binnen de kortste keren ruzie. Zijn we apart van elkaar op stap, dan bestookt ze me met ellenlange manipulatieve berichten. Ze werkt me zo op mijn zenuwen dat ik niet eens meer helder kan nadenken. Ik ben haar destructieve geest zó ontzettend beu.”

Maar aan de Story verteld Ronald over een overal die plaatsvond net nadat het uit was. Hij laat weten dat hij door meerdere mannen in zijn woning wordt overvallen. Ronald zegt er het volgende over in de Story.

“De grootste van hen dwingt me op de grond en knijpt mijn keel dicht, terwijl een andere man me voluit in mijn zij trapt.”

Ronald weet zeker dat één van de daders de zoon van Sylvana Simons was.

“Tijdens een familiefeestje hoorde ik hem eens opscheppen over de tientallen overvallen waarbij hij betrokken was.”

Ook laat Ronald weten dat hij brandwonden bij één van de daders zag en de zoon van Sylvana Simons heeft brandwonden, omdat hij als kind een pan kokend water van het gasfornuis trok.

Maar Ronald noemt niet expliciet de naam van de zoon aan de Story.

“Hij heeft al een aantal gevangenisstraffen achter de rug. Het voegt niks toe om iemand dan een trap na te geven.”

Ook geeft hij nog even af op de opvoeding die Sylvana aan haar kinderen geeft. Hij vindt namelijk dat ze er niks van bakt.

“Mensen hoeven ook niet alles te kunnen”

Continue Reading

Showbizz

Het is officieel: René Le Blanc verlaat Nederland per direct

René Le Blanc, de Nederlandse zanger bekend van het programma “Ik Geloof In Mij” en de single “If I Tell You”, gaat op avontuur in Duitsland. Hij wil zijn muziekcarrière naar een hoger niveau tillen door zijn populaire lied “If I Tell You” opnieuw op te nemen, maar nu in het Duits.

René Le Blanc

Komt deze informatie je bekend voor? Dat kan goed kloppen. René had dit plan al eerder, maar dat wilde toen niet helemaal vlotten. Het idee werd namelijk tegengehouden door zijn team waarna hij een internationale carrière liet varen.

Internationale carrière

René wilde het er toch niet bij laten zitten en is dit keer echt vastberaden. Hij laat aan roddeltijdschrift Privé het volgende weten: “Als ik het niet probeer, dan weet ik zeker dat ik geen succes heb. En zal ik altijd blijven denken: Wat als ik het wel had gedaan?”. De zanger hoopt dat deze stap hem zal helpen om zijn muziek in Duitsland te laten doordringen en een groter publiek te bereiken. We hopen dat hij zijn Nederlandse fans in ieder geval niet vergeet.

Check de megahit ‘If I Tell You’ die René le Blanc in het Duits gaat opnemen hier:

 

Continue Reading

Trending