Connect with us

Showbizz

Pfoe: Dit is de knappe vriendin van Donny van de Beek

Dat Donny van de Beek kan voetballen, dat weten we wel. Bij Ajax, Oranje en in wat mindere mate misschien bij Manchester United. Ook op het liefdespad wist de middenvelder te scoren. Voetbal is zijn leven, dus zijn vriendinnetje moe(s)t dan ook zeker uit deze wereld komen. De dochter van Arsenal-legende Dennis Bergkamp is de vriendin van Donny en deze dame mag er zijn. Samen zijn zij in verwachting van hun eerste kindje.

Schoonvader

‘Schoonvader’ Dennis Bergkamp maakte 103 doelpunten in 185 wedstrijden in het eerste elftal van Ajax. Daarna maakte hij de overstap naar Inter Milaan. Maar Bergkamp werd later in ruim 400 wedstrijden vooral een held bij de Arsenal-fans. Na zijn actieve voetballoopbaan was Bergkamp onder meer assistent-trainer bij Ajax en lid van het technisch hart.

Dochter Dennis Bergkamp

De 25-jarige vriendin van Donny van de Beek, geboren in Nijkerkerveen, is al bijna 2 jaar Estelle Bergkamp. De beeldschone dochter van voetballegende Dennis Bergkamp studeerde in Amsterdam, maar is geboren in London waar vader Dennis destijds bij Arsenal speelde. Donny en Estelle wonen op dit moment samen in Manchester, omdat Donny van de Beek voetbalt bij het grote Manchester United.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Estelle Bergkamp (@estellebergkamp)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Estelle Bergkamp (@estellebergkamp)

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending