Connect with us

Showbizz

Johan Derksen: ‘Gek premier Mark Rutte van ons land nog maagd is’

Johan Derksen vindt het niet passend dat de minister-president van een land zo weinig ervaring heeft met vrouwen als onze eigen premier Mark Rutte. Dat heeft hij gezegd in VI.

Het is gewoon een beetje triest, vindt Johan Derksen. “Ik vind het raar. Ik vind het een uitstekende politicus en ik vind ook dat hij het goed doet onder moeilijke omstandigheden, maar ik vind het gek dat de baas van ons land nog nooit van wippenstein is geweest. Dat zie ik aan die man. Dat is natuurlijk onzin, maar hij is nog nooit betrapt met een meisje.”

Maagd
Mark Rutte kan makkelijk vrouwen krijgen, denkt Johan. “Kijk, als hij met zijn vingers knipt, dan zijn er wel wat hockeytrutjes die met hem van bil willen. Dat is geen probleem. Er wordt wel eens een vraag aan hem gesteld en ik vind ook dat als hij homoseksueel is, dat hij dat al lang had moeten zeggen. Kom er gewoon voor uit.”

Daarmee voedt Johan wederom de geruchten dat de premier homoseksueel zou zijn. Hij vindt dat de premier gewoon uit de kast moet komen als dat zo is. “Het blijft dezelfde Mark Rutte en ik blijf gewoon op hem stemmen. Hoewel, hoewel… Maar die man is nog maagd, ik weet het zeker.”

Moeite
René van der Gijp denkt dat Rutte moeite heeft om met vrouwen naar bed te gaan. “Zou het ook kunnen dat hij het als minister-president niet vindt kunnen dat iemand bij hem op de bank zit en ze zitten lekker aan een wijntje, dat hij zegt: ‘Zal ik je eens lekker uit elkaar trekken?’ Ik denk dat hij vindt dat je dat als minister-president niet kan maken.”

Johan: “Ik denk dat hij met de situatie geen kant op kan. Hij is zo onervaren. Als hij een vriendinnetje zou hebben en zij zou zeggen: ‘Mark, zullen we het op z’n hondjes doen?’, dan vraagt hij: ‘Moet ik er dan bij blaffen?’”

Overigens gaat Johan over twee maanden wel op Rutte stemmen. “Ik ben weer teruggekeerd op het oude nest. Ik ben in de periode van Pechtold nog even bij D66 geweest, maar toen Jetten kwam ben ik gevlucht.”

Lees verder

Showbizz

Kokosnoten van ex-liefje André, Sarah van Soelen vallen eruit

André Hazes en Sarah van Soelen zijn inmiddels alweer een tijdje uit elkaar. Ze woonden zelfs even samen, maar helaas… Het is alweer over.

Maar ze hebben beide een zware tijd achter de rug. André Hazes heeft tijdens corona natuurlijk weinig kunnen optreden, en zijn relatie is verbroken met diverse vrouwen. Ook heeft hij alle tatoeages laten verwijderen die over Monique gingen.

Sarah heeft ook een mooi plaatje gedeeld met haar volgers. Hierin is te zien hoe haar twee kokosnoten er bijna uitspringen. We kunnen natuurlijk niet ontkennen dat het een prachtige meid is!

Oordeel zelf:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

Lees verder

Showbizz

Zien: Jan Smit gespot op tv met enorme onderkin

In het weekend is Jan Smit op tv gezien met een enorme onderkin. Kijkers zijn geschokt. “Kleine Jantjes worden groot,” reageert iemand.

Hieronder vind je de beelden.

FC Volendam

Jan Smit is sinds afgelopen zomer voorzitter van de voetbalclub FC Volendam. Afgelopen weekend speelde zijn club tegen de Limburgse ploeg Fortuna Sittard. De Volendammers hadden niet zoveel geluk en verloren met 2-0. De wedstrijd werd live uitgezonden door ESPN en kwam ook Jan Smit in beeld.

Reacties kijkers

Op het moment dat Jan in beeld komt, moet hij gapen. Hierdoor valt zijn onderkin mega erg op. “Het was ook een vroegertje voor Jan Smit,” merkt de commentator nog op.

Veel kijkers hebben hier ook een reactie op. Zo zegt ene Zeurvogel: “Die laat de bittergarnituur ook niet aan zich voorbijgaan.” Een ander zegt: “Jantje is tegenwoordig een hele Jan. Is vaak met Rafael te vinden in de lokale Burger King denk ik.”

Reactie Jan

Jan zelf reageert ook op de beelden: “Ik vind die onderkin erger hoor… 😂.” Iemand anders geeft een sneer naar zijn zus Monique Smit: “Valt reuze mee Jan! Bovendien valt die onderkin volkomen in het niet bij de omvang van de onderbuik van je niet al te goocheme zusje!”

 

Lees verder

Showbizz

Beelden: Amalia, koning Willem-Alexander én Máxima stomdronken in hotel gespot

Het is de grootste angst van de koninklijke familie dat er dronken foto’s van Amalia op het internet terecht komen. De kroonprinses is aan haar studie in Amsterdam begonnen en is daar ‘op kamers’. Ze is daar nu tijdelijk weg, omdat ze mogelijk bedreigd wordt.

Ondertussen vermaakt onze kroonprinses zich wel met haar familie.

Hotel

“Vriendinnen van mij werken bij De Echoput in Apeldoorn. Dat is een chique hotel met restaurant aan de Veluwe. Laatst was daar het hele restaurant plus het hotel gereserveerd voor vijf dagen op de naam van ‘Het Loo’. Uiteindelijk sliepen daar Beatrix, Amaal, Willem Alexander en Maxima en een deel van de familie. En natuurlijk heeeel veel beveiliging, lakeien etc etc,” vertelt een volger van Reality.fbi.

Dronken

“Iedereen van het personeel moest z’n telefoon inleveren omdat er geen beeldmateriaal mocht komen,” gaat de volger verder.

En de reden daarachter snappen we nu ook: “Uiteindelijk was Amaal lam van de wijn, zat Maxima alleen maar te dansen en was Willem Alexander telkens aan het vragen om ‘de láátste gin tonic’. Alexia en Ariane waren er niet bij. Niemand praat erover.”

Beelden

Wat vind jij hiervan?

Lees verder

Trending