Connect with us

Showbizz

Johan Derksen: ‘Gek premier Mark Rutte van ons land nog maagd is’

Johan Derksen vindt het niet passend dat de minister-president van een land zo weinig ervaring heeft met vrouwen als onze eigen premier Mark Rutte. Dat heeft hij gezegd in VI.

Het is gewoon een beetje triest, vindt Johan Derksen. “Ik vind het raar. Ik vind het een uitstekende politicus en ik vind ook dat hij het goed doet onder moeilijke omstandigheden, maar ik vind het gek dat de baas van ons land nog nooit van wippenstein is geweest. Dat zie ik aan die man. Dat is natuurlijk onzin, maar hij is nog nooit betrapt met een meisje.”

Maagd
Mark Rutte kan makkelijk vrouwen krijgen, denkt Johan. “Kijk, als hij met zijn vingers knipt, dan zijn er wel wat hockeytrutjes die met hem van bil willen. Dat is geen probleem. Er wordt wel eens een vraag aan hem gesteld en ik vind ook dat als hij homoseksueel is, dat hij dat al lang had moeten zeggen. Kom er gewoon voor uit.”

Daarmee voedt Johan wederom de geruchten dat de premier homoseksueel zou zijn. Hij vindt dat de premier gewoon uit de kast moet komen als dat zo is. “Het blijft dezelfde Mark Rutte en ik blijf gewoon op hem stemmen. Hoewel, hoewel… Maar die man is nog maagd, ik weet het zeker.”

Moeite
René van der Gijp denkt dat Rutte moeite heeft om met vrouwen naar bed te gaan. “Zou het ook kunnen dat hij het als minister-president niet vindt kunnen dat iemand bij hem op de bank zit en ze zitten lekker aan een wijntje, dat hij zegt: ‘Zal ik je eens lekker uit elkaar trekken?’ Ik denk dat hij vindt dat je dat als minister-president niet kan maken.”

Johan: “Ik denk dat hij met de situatie geen kant op kan. Hij is zo onervaren. Als hij een vriendinnetje zou hebben en zij zou zeggen: ‘Mark, zullen we het op z’n hondjes doen?’, dan vraagt hij: ‘Moet ik er dan bij blaffen?’”

Overigens gaat Johan over twee maanden wel op Rutte stemmen. “Ik ben weer teruggekeerd op het oude nest. Ik ben in de periode van Pechtold nog even bij D66 geweest, maar toen Jetten kwam ben ik gevlucht.”

Verder lezen

Showbizz

Chantal Janzen raakt ernstig gewond bij bizar ongeluk

Chantal Janzen laat weten dat ze ontzettend veel pijn heeft. Ze heeft een bizar ongelukje gehad wat haar nu veel kopzorgen bezorgt.

De 43-jarige presentatrice die haar medewerkers van haar blad financieel uitknijpt, laat weten dat ze door de rug is gegaan en dat ze heel veel pijn heeft.

Maar de manier waarop Chantal door haar rug is gegaan is toch wel bizar te noemen. Ze opende namelijk een keukenla en ging toen door haar rug. Ja je zou denken dat het haast onmogelijk is en dat je een soort til of buk beweging moet maken. Maar blijkbaar opende Chantal de keukenla op zo een bijzondere manier dat dit ten koste ging van haar rug.

Chantal wil graag wat rust nemen, maar dat gaat zo moeilijk als je moeder bent. Dus het is even op haar tandjes bijten en wellicht een pijnstiller nemen tot het allemaal weer over is.

Verder lezen

Showbizz

Dus toch: Lil Kleine slaat deze BN’er een blauw oog

We hadden al zo’n vermoeden, maar nu is het ook bevestigd: het blauwe oog dat Koen Pieter van Dijk – voorheen Koen Kardashian – opliep is afkomstig van de ondermaatse rapper Lil Kleine.

Gisteren gaf Jamie Vaes een openhartig interview met Robbert Rodenburg over haar tijd met rapper Lil Kleine. Duidelijk werd dat het autodeur-incident nog maar het topje van de ijsberg was. Jamie werd stelselmatig mishandelt en ook haar vrienden moesten het ontgelden.

Lil Kleine zat niet lekker in z’n energie
Jamie: “Als er werd ingegrepen door derden, dan werd dat niet geaccepteerd. Mijn beste vriendje Koen is vaak letterlijk en figuurlijk de l*l geweest. Wij waren op Ibiza en we gingen naar huis, ik was moet Koen en we hadden Jorik opgehaald. Ik weet niet wat ‘ie ophad, maar hij zat duidelijk niet lekker in z’n energie. Terwijl we in de auto waren begon hij al agressief te doen.”

Blauw oog voor Koen
Jamie wilde Jorik vervolgens even ergens anders afzetten om af te laten koelen, maar toen sloeg de vlam in de plan. “Hij viel me toen aan en Koen kwam voor me op. Koen kreeg toen een volle spetter”, waarmee Jamie Vaes doelt op de vuistslag die Koen in het gezicht van de rapper kreeg. Ook miste hij daarna een stuk van een tand. Het laat andermaal zien dat Jorik een ordinaire vrouwenmepper is.

Verder lezen

Showbizz

Lang Leve de Liefde deelnemer denkt totaal niet na: ‘Liever iemand die niet knap is, zoals jou!’

In het SBS6-programma Lang Leve de Liefde worden twee personen aan elkaar gematcht die vervolgens 24 uur in één huis moeten doorbrengen. Een beetje vervelend als je maar met z’n tweeën bent en dat kan voor heerlijk ongemakkelijke situaties zorgen!

Gast in LLDL wil liever geen supermodel!

De vraag uit het volgende fragment: “Wat is écht jouw type?” Dan kun je natuurlijk heel cliché zeggen jij bent wel me type, of je beschrijft de gene die voor je zit. Maar nee deze gast probeert op een ander manier een compliment te geven: “Ik hoef geen supermodel te hebben. Super mooi om te zien, maar niet mijn type.

Dus dan heb ik liever iemand zoals jou…” Het antwoord van de dame in kwestie maakt gelijk duidelijk wat ze van dit ‘compliment’ vindt:

 

Verder lezen

Trending