Connect with us

Showbizz

Monique Westenberg beladen met flinke kritiek op foto: “Stop hiermee!”

Monique Westenberg is behoorlijk actief op Instagram waar ze zich inzet voor goede doelen en bijvoorbeeld de verkoop van haar Kruidvat-collectie. We zien daarnaast ook veel foto’s van haar en kleine Dré voorbij komen. Maar zo nu en dan komt er een betaalde post voorbij. Dat is natuurlijk niet meer dan logisch, de blondine heeft ruim 760.000 volgers op het social media-kanaal.

Een post voor Hello Fresh zoals hieronder kan behoorlijk wat centjes opleveren. De blondine plaatst een foto van zichzelf waarbij ze aan het eten is, of net gaat eten. Echter gaan de reacties onder haar foto voornamelijk om hoe ze eruit ziet. Iemand zegt: “Zo jammer. Je bent niet meer herkenbaar. Je kan er niet als 20 blijven uitzien. Dat heb jij niet nodig. Je bent een fantastische vrouw, stop hiermee.” Monique kan rekenen op een hoop mensen die het voor haar opnemen. Zelf reageert ze: “Stop waarmee?”

Monique Westenberg geeft antwoord op kritiek!
Maar daar blijft het niet bij. Een andere volger schrijft: “Ik vind je een prachtmeid. Maar die wenkbrauwen, ze lijken een beetje op van die van een verstrooide professor. A little bit too much maybe?“. Ook hier reageert Monique op: “Mag je vinden hoor. Ze waren hier net geverfd en gelift. Dus zijn inderdaad voller en dikker dan de dagen erna. Maar al zou ik dit altijd hebben. Zou ik dat dan zelf mogen weten?” Daarnaast zijn veel comments te lezen van mensen die het voor haar opnemen: “Al 2 weken lang op de tv dat mannen zich moeten veranderen maar ik denk bijna zeker te weten dat de vrouwen erger zijn. Niet meer normaal de reacties hier!! Ze is prachtig van binnen EN van buiten!!“. Hieronder de desbetreffende foto:

Lees verder

Showbizz

Kokosnoten van ex-liefje André, Sarah van Soelen vallen eruit

André Hazes en Sarah van Soelen zijn inmiddels alweer een tijdje uit elkaar. Ze woonden zelfs even samen, maar helaas… Het is alweer over.

Maar ze hebben beide een zware tijd achter de rug. André Hazes heeft tijdens corona natuurlijk weinig kunnen optreden, en zijn relatie is verbroken met diverse vrouwen. Ook heeft hij alle tatoeages laten verwijderen die over Monique gingen.

Sarah heeft ook een mooi plaatje gedeeld met haar volgers. Hierin is te zien hoe haar twee kokosnoten er bijna uitspringen. We kunnen natuurlijk niet ontkennen dat het een prachtige meid is!

Oordeel zelf:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

Lees verder

Showbizz

Zien: Jan Smit gespot op tv met enorme onderkin

In het weekend is Jan Smit op tv gezien met een enorme onderkin. Kijkers zijn geschokt. “Kleine Jantjes worden groot,” reageert iemand.

Hieronder vind je de beelden.

FC Volendam

Jan Smit is sinds afgelopen zomer voorzitter van de voetbalclub FC Volendam. Afgelopen weekend speelde zijn club tegen de Limburgse ploeg Fortuna Sittard. De Volendammers hadden niet zoveel geluk en verloren met 2-0. De wedstrijd werd live uitgezonden door ESPN en kwam ook Jan Smit in beeld.

Reacties kijkers

Op het moment dat Jan in beeld komt, moet hij gapen. Hierdoor valt zijn onderkin mega erg op. “Het was ook een vroegertje voor Jan Smit,” merkt de commentator nog op.

Veel kijkers hebben hier ook een reactie op. Zo zegt ene Zeurvogel: “Die laat de bittergarnituur ook niet aan zich voorbijgaan.” Een ander zegt: “Jantje is tegenwoordig een hele Jan. Is vaak met Rafael te vinden in de lokale Burger King denk ik.”

Reactie Jan

Jan zelf reageert ook op de beelden: “Ik vind die onderkin erger hoor… 😂.” Iemand anders geeft een sneer naar zijn zus Monique Smit: “Valt reuze mee Jan! Bovendien valt die onderkin volkomen in het niet bij de omvang van de onderbuik van je niet al te goocheme zusje!”

 

Lees verder

Showbizz

Beelden: Amalia, koning Willem-Alexander én Máxima stomdronken in hotel gespot

Het is de grootste angst van de koninklijke familie dat er dronken foto’s van Amalia op het internet terecht komen. De kroonprinses is aan haar studie in Amsterdam begonnen en is daar ‘op kamers’. Ze is daar nu tijdelijk weg, omdat ze mogelijk bedreigd wordt.

Ondertussen vermaakt onze kroonprinses zich wel met haar familie.

Hotel

“Vriendinnen van mij werken bij De Echoput in Apeldoorn. Dat is een chique hotel met restaurant aan de Veluwe. Laatst was daar het hele restaurant plus het hotel gereserveerd voor vijf dagen op de naam van ‘Het Loo’. Uiteindelijk sliepen daar Beatrix, Amaal, Willem Alexander en Maxima en een deel van de familie. En natuurlijk heeeel veel beveiliging, lakeien etc etc,” vertelt een volger van Reality.fbi.

Dronken

“Iedereen van het personeel moest z’n telefoon inleveren omdat er geen beeldmateriaal mocht komen,” gaat de volger verder.

En de reden daarachter snappen we nu ook: “Uiteindelijk was Amaal lam van de wijn, zat Maxima alleen maar te dansen en was Willem Alexander telkens aan het vragen om ‘de láátste gin tonic’. Alexia en Ariane waren er niet bij. Niemand praat erover.”

Beelden

Wat vind jij hiervan?

Lees verder

Trending