Connect with us

Showbizz

‘Relatie Montana Meiland voorbij’

Een paar dagen geleden is Maxime Meiland getrouwd met Leroy. Daar zagen we al wat beelden van voorbij komen. Ook zagen we daar Montana en haar vriend Dirk rondhuppelen. Maar wij hebben te horen gekregen dat hun relatie in zwaar weer verkeerd.

Dat is overigens niet de eerste keer dat Montana en Dirk in een diepe relatiecrisis zitten. Erica Meiland vertelde namelijk in haar boek dat Dirk wilde dat Montana thuis bleef en het huishouden ging doen.

Erica Meiland:

“Twee jaar geleden hadden Dirk en zij een soort crisis. Hij zei: ‘Als ik afgestudeerd ben en werk heb, verdien ik meer dan jij en moet jij meer in het huishouden gaan doen’.”

Montana haar reactie was toen:

“Dat gaat niet gebeuren, want ik werk ook keihard. Als jij dat echt vindt, dan maak ik het uit’.”

Het blijkt dat de twee hierna toch nog flinke ruzies hebben gehad en dat de relatie in een dieptepunt was beland. De relatie zat daarvoor al niet helemaal lekker en deze opmerking van Dirk was waarschijnlijk de druppel.

Inmiddels is het stel 7 jaar bij elkaar en was er een aantal jaar geleden nog sprake van dat ze gingen samenwonen. Maar dat is nog steeds niet het geval. Montana woont namelijk in Noordwijk vlakbij haar interieurwinkel en Dirk woont in Leiden.

Dirk zit in het vastgoed en bezit meerdere panden in Leiden en zou daar veel geld mee verdienen. Je zou toch denken dat samenwonen dan vrij makkelijk zou gaan.

We wachten het af, maar het zou ons niks verbazen als deze twee binnenkort bekend maken dat ze ene punt achter hun relatie hebben gezet.

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending