Connect with us

Showbizz

Jaimie Vaes afgezeikt: ‘Ga lekker in supermarkt werken’

Jaimie Vaes kennen we natuurlijk als de ex-verloofde van Lil Kleine, maar sinds zij en Jorrik niet meer samen zijn, ambieert ze wel een leven als influencer en bekende Nederlander. Daar vindt Story-baas Guido den Aantrekker iets van. Volgens hem hoort ze beter in een supermarkt thuis.

Jaimie Vaes
Begin dit jaar kwam naar buiten dat Jaimie Vaes is mishandeld door haar inmiddels ex-verloofde Lil Kleine. Samen hebben ze een kind. Sindsdien zijn de twee niet meer samen, maar is Jaimie nog wel te zien in haar serie: Jaimie: In The Vaes Lane. Daarin praat ze over het geweld wat ze in haar relatie meemaakte. Haar vader hoopte dat de relatie ooit over zou gaan. Story-baas Guido den Aantrekker kan er alleen maar om lachen: “Ja, ik probeer mijn gezicht een beetje serieus te houden. Ik moet hier eigenlijk een beetje om lachen.”

Afgezeikt
Guido snapt niet waarim Jaimie een leven in de spotlights ambieert: “Ik vind haar sowieso persoonlijk een volkomen onbeduidend iemand die dankzij Lil Kleine bekend geworden is, en volgens mij niet andersom“, zegt hij. “Als je nou echt het belang van je kind op het oog hebt ga je zoiets sowieso niet doen, maar dit zijn toch allemaal mensen… Sorry dat ik het zeg, maar ook Jaimie is iemand die toch dat graantje mee wil pikken van de schijnwerpers en die een ster wil worden.”

Supermarkt
Guido heeft wel een suggestie voor Jaimie: “Ga lekker de handjes uit de mouwen steken in de supermarkt. Wat is daar erg aan? Er zijn zoveel mensen die gewoon een normale baan hebben. Waarom moet je dan ook, als je toevallig bekend bent geworden door je relatie, een leven in de showbizz continueren?” Of dat ook haar luxe showbizzleven gaat kunnen betalen? Dat gokken we van niet. Dan heb je meteen je antwoord Guido!

Lees verder

Showbizz

Sylvana Simons ernstig ziek

Een van de meest prominente tegenstanders van Zwarte Piet is toch wel Sylvana Simons. Als het aan haar ligt gaat er een wet komen die de traditionele variant van het figuur gaat verbieden. Ook is ze tegenwoordig actief in de politiek en is ze zelfs het opperhoofd van BIJ1.

Menig discussie werd de afgelopen periode uitgevochten, maar sinds enkele weken is het rustiger. Sylvana is namelijk niet meer aanwezig vanwege ziekte.

Op Twitter laat ze het volgende weten. “Op 13 maart testte ik positief. Bijna een maand later krabbel ik langzaam weer op. Heel frustrerend om niet vol aan de slag te zijn en zoveel te missen, zowel binnen als buiten de Kamer. Thank Goddess voor m’n fractiemedewerkers die zorgen dat alles door draait!”

Hieronder de tweet:

 

Lees verder

Showbizz

Sarah van Soelen laat haar ‘meloenen’ uit jurkje floepen op vakantie in Arabisch land

Sarah van Soelen geniet duidelijk van haar vakantie in Dubai. Op haar Instagram-account deelt ze een foto die weinig aan de verbeelding overlaat. Ze pronkt daarbij op foto’s waarbij ze de tweeling bijna uit haar jurkje laat floepen.

Sarah is ‘happier than ever’

Ze deelt met haar volgers op Instagram dat ze zich goed voelt. Sarah geniet van een avondje uit tijdens haar welverdiende vakantie in Dubai. ‘happier than ever’ schreef ze, waarna het verwijst naar de diep uitgesneden jurk die ze draagt. De ex-vriendin van André Hazes Jr heeft het zeker moeilijk gehad.

Eerder liet ze haar volgers zien wat Andre in haar ziet, maar dat behoort nu volgens haar helemaal tot het verleden. Het is nu tijd voor iedereen om te zien dat ze gelukkiger is dan ooit. We geloven haar zeker, vooral de jurk die ze aan heeft, roept het uit!

Lees verder

Showbizz

Heftig voor Gerard Joling: ‘Je gunt het je ergste vijand niet’

Gerard Joling is vorige week maandag met spoed opgenomen in het ziekenhuis met een longontsteking. Na een week, vorige dinsdag, mocht de zanger weer naar huis. Nu vertelt Geer hoe het met hem gaat.

Hij vertelt dat het best schrikken was. Door de pijn is hij ook wat magerder geworden. Toch was Gerard niet bang. “Ik dacht: ‘Hier kom ik wel weer uit. Ik ga goed, ik voel mij goed, ik heb geen koorts en ik heb geen pijn.”

De zanger laat verstaan dat het best wel een groot drama was. “Drie weken lang ben ik ermee bezig geweest. (…) Je gunt het je ergste vijand niet.”

Lees verder

Trending