Connect with us

Showbizz

Oud-presentator Dennis Storm is onherkenbaar na transformatie

Ken je Dennis Storm nog? De 37-jarige presentator presenteerde van 2005 tot 2016 verschillende programma’s op de Nederlandse televisie. In 2016 maakte Storm bekend dat hij stopt met televisie maken en vertrok hij naar Bali voor een meer minimalistisch leven. We kennen de presentator met kort haar, maar dat is inmiddels behoorlijk gegroeid. Op Instagram deelt Dennis een kiekje met zijn nieuwe coupe en hij is daardoor bijna onherkenbaar.

Een carrière in de media leek Dennis Storm op het lijf geschreven. Na zijn middelbare school was hij korte tijd student op School of Media in Zwolle. Hij maakte dit niet af, maar rolde wel de televisiewereld in. In 2004 maakte Storm twee programma’s voor de muziekomroep TMF en daarna werd hij toegelaten tot een talentenprogramma van BNN. Hier begon zijn carrière als presentator. Hij werd uiteindelijk zelfs één van de presentatoren van 3 op reis en ook presenteerde hij Spuiten en slikken, proefkonijnen, en Try before you die.

Geen plezier meer in presenteren
Toch besloot Dennis om in 2016 de handdoek in de ring te gooien en te stoppen met zijn baan als presentator. Op Instagram schreef hij geen plezier meer te hebben in het presenteren en zich meer op andere interesses wilde richten, zoals schrijven. Daarom schreef hij in 2018 het boek Weg Ermee, dat gaat over de schoonheid van het minimalisme en teruggaan naar je essentie.

Een minimalistisch leven op Bali
Met deze nieuwe levensfilosofie op zak verliet hij zelfs voorgoed zijn thuisland en verhuisde hij met zijn gezin naar Bali. In een interview met RTL Nieuws zei hij daarover: ‘Een minimalist geeft zoveel mogelijk aandacht aan vrienden, familie en passies en ziet het geld als een middel om rond te komen, niet als hoogste goed.’

‘Sinds mijn twintigste, toen ik mijn eerste reisprogramma maakte, begon ik beetje bij beetje mijn overbodige spullen de deur uit te gooien. In de jaren erna merkte ik steeds meer dat het naleven van het minimalistische gedachtegoed mij een heerlijk gevoel van vrijheid gaf.’

Eigen stichting
Gelukkig is Dennis niet helemaal van de aardbodem verdwenen, want op Instagram kunnen we nog regelmatig meegenieten van zijn avonturen en bezigheden op het prachtige eiland. De oud-presentator heeft namelijk een eigen stichting Club Kakatua, waarmee hij afgelopen maand meer dan duizend bomen heeft geplant.

Transformatie
Storm deelt ook nog regelmatig selfies en één ding viel de afgelopen weken op: de oud-presentator heeft geen kort koppie meer, maar gaat door het leven met lang haar. Je zou ‘m bijna niet meer herkennen. Zie hieronder wat kiekjes van zijn transformatie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dennis Storm (@stormdennis)

Lees verder

Showbizz

Mark Rutte geeft waarschuwing af: ‘Als de besmettingen blijven stijgen komen er extra maatregelen’

Premier Rutte heeft zojuist een dringende oproep gedaan aan iedereen om zich aan de coronamaatregelen te houden. Als het niet snel beter gaat met de cijfers, dan zijn ‘lockdown-achtige maatregelen’ niet uitgesloten. “We willen echt een kentering zien. Het is heel spannend in de ziekenhuizen”, zei Rutte.

Een betere naleving van de basisregels is echt nodig, anders zijn er eerder dan 3 december maatregelen nodig, de dag waarop vooralsnog het volgende ‘weegmoment’ gepland staat. “Hou je dus aan de regels. Laat je testen bij klachten. Werk zoveel mogelijk thuis en ventileer”, benadrukte Rutte zoals te zien is in deze video:

‘Niet aarzelen’
“We hopen dat er voor 3 december geen maatregelen nodig zijn. Maar als dat wel nodig is, dan doen we dat wel. Vooralsnog is 3 december het nieuwe moment”, zei Rutte. “De effecten van lockdownachtige maatregelen zijn gigantisch, voor de jongeren en de economie Maar neemt u van mij aan: we zullen niet aarzelen als het nodig is.”

De premier benadrukte dat de druk op de zorg almaar oploopt. “Er is een kentering nodig.” Of de maatregelen die sinds 13 november van kracht zijn genoeg effect hebben is pas eind deze week echt te zien.

Code zwart
Volgens demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) zijn we nog ‘heel ver vandaan’ van code zwart in de ziekenhuizen. Hij ziet de uitspraken van de ziekenhuizen hierover vooral als een ‘uiting van grote zorg’.

De beroepsvereniging Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN) waarschuwde maandag nog voor code zwart. In dit scenario hebben ziekenhuizen geen bedden meer over en moet er tot ‘niet-medische selectie’ worden overgegaan wie nog wordt opgenomen.

Lees verder

Showbizz

Henny Huisman haalt snoeihard uit naar Peter Gillis: ‘Die dikzak’

Zelf komt hij al lang niet meer vaak op tv, maar Henny Huisman volgt nog wel wat er op de verschillende omroepen te zien is. Zo is hij fan van Johan Derksen. En toch is er iemand waarnaar hij liever niet kijkt, dat vertelt Huisman in Nieuwe Revu.

“Bijvoorbeeld die dikzak, die Peter Gillis. Die speelt de baas. Die wil even laten zien dat hij overwicht heeft: dit moet zus, dat moet zo. Maar hij moet zelf als baas het beste voorbeeld geven”, is de mening van Henny Huisman.

“Dat hij er zo uitziet, daar kan hij niks aan doen – nou ja wel een beetje – maar hij speelt de baas en geeft zelf het slechte voorbeeld. Als je het zelf laat verslonzen, kun je geen perfectie van je personeel vragen”, spreekt de wijze Henny Huisman.

Lees verder

Showbizz

Steenrijk, Straatarm ook volledig in scène gezet: “Niet mijn huis!”

Het televisieprogramma Steenrijk, Straatarm draait om twee gezinnen waarbij het ene gezin – je raadt het al – rijk is en het andere niet. Door van woning én huishoudportemonnee te ruilen, ervaren beide gezinnen hoe het is om compleet anders met geld om te gaan dan dat zij gewend zijn. Het doel van het programma is om antwoord te krijgen op de vraag of geld daadwerkelijk gelukkig maakt. Het programma doet het goed bij SBS6 en het creëert bewustzijn bij de kijker over geld en armoede. In de basis dus een prima programma. Maar televisie zou televisie niet zijn, als er niet hier en daar wat glitter en glamour wordt toegevoegd. En blijkbaar vinden ze dat ook nodig bij dit programma. Na de nieuwste aflevering van het programma is er namelijk ophef ontstaan. ‘Rijke’ Ferrah Simsek zou namelijk niet háár huis, maar dat van haar ex-man beschikbaar hebben gesteld…

Steenrijk, Straatarm is nep én in scène gezet!

JuiceChannel deelt dat Ferrah zelf in een appartement op IJburg zou wonen. De reden dat Ferrah zich anders heeft voorgedaan in het programma, zou volgens JuiceChannel zijn omdat ze dol graag een influencer wil worden. Maar verschillende volgers laten weten dat de vork misschien wel anders in de steel zit. Een volger van JuiceChannel: “Het programma wil ook dat je een groot huis laat zien. Ik was als ‘influencer’ gevraagd, maar mijn huis was te klein.

Zij stuurden er toen enorm op aan of ik niet naar een ander huis kon en dan samen met een vriendin. Maar omdat dit allesbehalve echt is, wilde ik dat niet doen.” Meerdere volgers doen een boekje open over het programma. Zo zou er bijvoorbeeld ook één nacht gefilmd worden en gedaan worden alsof het om een hele week ging en worden ook niet-rijken gevraagd voor de rijken-rol. JuiceChannel concludeert: “Fake show!”

Lees verder

Trending