Connect with us

Showbizz

Oud-presentator Dennis Storm is onherkenbaar na transformatie

Ken je Dennis Storm nog? De 37-jarige presentator presenteerde van 2005 tot 2016 verschillende programma’s op de Nederlandse televisie. In 2016 maakte Storm bekend dat hij stopt met televisie maken en vertrok hij naar Bali voor een meer minimalistisch leven. We kennen de presentator met kort haar, maar dat is inmiddels behoorlijk gegroeid. Op Instagram deelt Dennis een kiekje met zijn nieuwe coupe en hij is daardoor bijna onherkenbaar.

Een carrière in de media leek Dennis Storm op het lijf geschreven. Na zijn middelbare school was hij korte tijd student op School of Media in Zwolle. Hij maakte dit niet af, maar rolde wel de televisiewereld in. In 2004 maakte Storm twee programma’s voor de muziekomroep TMF en daarna werd hij toegelaten tot een talentenprogramma van BNN. Hier begon zijn carrière als presentator. Hij werd uiteindelijk zelfs één van de presentatoren van 3 op reis en ook presenteerde hij Spuiten en slikken, proefkonijnen, en Try before you die.

Geen plezier meer in presenteren
Toch besloot Dennis om in 2016 de handdoek in de ring te gooien en te stoppen met zijn baan als presentator. Op Instagram schreef hij geen plezier meer te hebben in het presenteren en zich meer op andere interesses wilde richten, zoals schrijven. Daarom schreef hij in 2018 het boek Weg Ermee, dat gaat over de schoonheid van het minimalisme en teruggaan naar je essentie.

Een minimalistisch leven op Bali
Met deze nieuwe levensfilosofie op zak verliet hij zelfs voorgoed zijn thuisland en verhuisde hij met zijn gezin naar Bali. In een interview met RTL Nieuws zei hij daarover: ‘Een minimalist geeft zoveel mogelijk aandacht aan vrienden, familie en passies en ziet het geld als een middel om rond te komen, niet als hoogste goed.’

‘Sinds mijn twintigste, toen ik mijn eerste reisprogramma maakte, begon ik beetje bij beetje mijn overbodige spullen de deur uit te gooien. In de jaren erna merkte ik steeds meer dat het naleven van het minimalistische gedachtegoed mij een heerlijk gevoel van vrijheid gaf.’

Eigen stichting
Gelukkig is Dennis niet helemaal van de aardbodem verdwenen, want op Instagram kunnen we nog regelmatig meegenieten van zijn avonturen en bezigheden op het prachtige eiland. De oud-presentator heeft namelijk een eigen stichting Club Kakatua, waarmee hij afgelopen maand meer dan duizend bomen heeft geplant.

Transformatie
Storm deelt ook nog regelmatig selfies en één ding viel de afgelopen weken op: de oud-presentator heeft geen kort koppie meer, maar gaat door het leven met lang haar. Je zou ‘m bijna niet meer herkennen. Zie hieronder wat kiekjes van zijn transformatie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dennis Storm (@stormdennis)

Continue Reading

Showbizz

Oeps! Jutta Leerdam laat nét iets te veel van haar filmrol zien

Schaatster Jutta Leerdam wist onlangs in Hamar haar Europese titel met overmacht te prolongeren. De 24-jarige pakte weer eens winst op de 1000 meter en was daarmee sneller dan Femke Kok. Bam, weer een medaille erbij. Maar naast het schaatsen mag er ook tijd zijn voor ontspanning.

Ook het ontspannen kun je wel aan haar overlaten. Jutta deelde deze week op haar socials beelden van een gezellig avondje uit met een vriendin, maar wie goed kijkt ziet daar toch ineens een paar opmerkelijke plaatjes in haar filmrol staan.

Scroll verder voor eens screenshot van Jutta’s filmrol:

Continue Reading

Showbizz

Yvonne weet het zeker: André Hazes gaat trouwen met deze vrouw!

Yvonne Coldeweijer is op last van de rechtbank wel uitgepraat over Rachel Hazes, maar over André heeft ze – zoals altijd – weer iets nieuws te melden. In haar nieuwste video vertelt ze in geuren en kleuren het nieuwste relationele plan van Dreetje.

Volgens de juice-verkoper waren André en Monique Westenberg (de moeder van zijn kind) tot vorige week nog uit elkaar, maar daar is wéér verandering in gekomen. Yvonne: “Ik durf het bijna niet te zeggen – jullie weten dat dit niet door mij komt – ik had vorige week gebracht dat André en Monique uit elkaar zijn. Hij had tegen haar gezegd dat hij geen aantrekkingskracht meer voelde. Hij zegt dat vaak hè. Hij vindt haar een oud wijf en hij kan het er niet meer zo echt op, dat was de strekking.”

Trouwen voor de bühne

“De scoop is: ze zijn weer samen!” aldus Coldeweijer. “Sorry, het lijkt dus net alsof ik het verkeerd breng, maar ik zit er zó bovenop, ik zit er zó middenin, dat ik alles zie en hoor wat ze doen. Het spijt me, maar hij heeft zich gewoon weer bedacht. Hij heeft zoiets van: er komt weer een docu aan. […] Nou komt het, ik schaam me eigen bijna dood al is het mijn eigen scoop: zoals je weet heb ik ooit gebracht dat ze in de docu gingen trouwen en dat er extra delen kwamen enzo. Dat gaan ze nu alsnog doen in deel twee van de documentaire op Videoland.”

André ging vreemd

Yvonne haakt vervolgens nog even in op die Spaanse dame waar André het erg gezellig mee had: “In 2019 hebben ze van juli tot december gedatet, Op het profiel van die Spaanse meid zie je ook allemaal berichten gepost uit die tijd. Dingen zoals ‘love of my life’, die was dus helemaal verliefd. Ze is André tegengekomen in Marbella en zijn helemaal verliefd geworden. Ik heb dus met haar anderhalf uur gepraat vorige week. […] Zij kregen dus meteen een soort van relatie, maar hij was dus nog met Monique, hij heeft dus gecheat.”

Voor de volledige tekst en uitleg: zie Yvonne’s video hieronder

 

Continue Reading

Showbizz

Gaat niet goed met gezondheid Samantha Steenwijk

Een tijdje geleden sleepte Samantha Steenwijk haar ‘goede’ vriendin Yvonne Coldeweijer voor de rechter. Samantha had namelijk gezegd dat ze zoveel was afgevallen door paardrijden. Yvonne vond dit lachwekkend en zei dat ze gehoord had dat Samantha verboden dieetpillen nam. Uiteindelijk kwam dit dus voor de rechter en Samantha haar collega’s bij RTL Boulevard vonden het paardrijd verhaal van Samantha ook niet geloofwaardig. Sterker nog ze vonden vooral dat Samantha het niet zo zwaar had moeten oppakken, omdat ze ook altijd in RTL Boulevard roddelden over haar collega’s. Nu ze zelf een keer aan de beurt was kon dat blijkbaar niet.

Maar goed nu deelde Samantha dus zelf de onderstaande recente foto en daarop zien we toch dat Samantha er niet echt heel goed uitziet. Ze is echt extreem veel afgevallen. Dat paardrijd dieet is dus toch echt een aanrader, not.

Hieronder de foto van de extreem afgevallen Samantha.

Continue Reading

Trending