Connect with us

Showbizz

Dramatisch verdrietig afscheid voor Quinty Trustfull

Quinty Trustfull heeft lang met een groot geheim rondgelopen. De 48-jarige presentatrice verloor vorig jaar haar geliefde vader. Het verdriet was zo groot, dat ze het lange tijd niet met mensen kon en wilde delen.

Alleen haar visagist en Koffietijd-collega Loretta Schrijver wisten van haar thuissituatie. De band met haar 80-jarige vader Cees was sterk en het gemis is bij Quinty dan ook nog altijd erg aanwezig. In de Amsterdamse Pijp woonden vader en dochter pal naast elkaar. ‘Mijn vader was de liefste man die ik ooit heb gekend. Hij heeft alleen maar liefde gegeven en daardoor ook ontvangen. Ik denk dat hij nooit ruzie met iemand heeft gehad. Ontzettend bijzonder’, aldus Quinty in gesprek met het blad Nouveau.

Paniek
Het besef dat hij er niet meer is, overvalt haar geregeld. Soms als een bijna fysiek voelbare steek in de borst. Na een standaardoperatie aan zijn darmen leek er niks aan de hand te zijn. Quinty’s vader had weliswaar medicatie toegediend gekregen omdat de bloedingen niet stopten, maar die leek te werken. ‘Totdat zijn partner – na het overlijden van mijn moeder kreeg hij een nieuwe relatie – in paniek belde. Een herseninfarct. Door de stolsels was een prop ontstaan, die naar zijn brein was geschoten. Zijn hele rechterkant raakte verlamd.’

Afscheid
Daarna ging Quinty’s vader snel achteruit. Hij kreeg extreme afasie en raakte ernstig in de war. Quinty zorgde, samen met haar zus en partner van haar vader, tot de laatste seconde voor hem. Soms moet ze er wel vijf keer per nacht uit om haar vader op te tillen of om te draaien. Vorig jaar zomer verloor Quinty’s vader de strijd. ‘Hij was op. Hij kon niet meer goed articuleren, maar hij zei: ‘Een leven vol liefde, het is goed zo’. En hoe moeilijk het ook was, op dat moment begreep ik dat liefde ook betekent: kunnen loslaten. Ik zei: ‘Ik hou zoveel van je dat ik het begrijp, pap’. Want dit wás geen leven voor mijn vader.’

Bron: Weekend Beeld: Youtube, Instagram

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending