Connect with us

Showbizz

Het gaat niet goed met gezondheid Youp van ’t Hek

Tijdens een optreden in Rotterdam vrijdagavond werd Youp van ‘t Hek onwel. Inmiddels gaat het weer goed met de cabaretier, zo laat hij weten in de radio-uitzending van Wilfred Genee op Veronica.

,,Het licht ging uit”, aldus Youp over dat moment op de planken van het Oude Luxor. ,,Ik liep het toneel op en werd niet lekker. Ik werd gewoon ziek. Ik voelde het eigenlijk al een uur eerder. Ik begon te praten en het ging niet. Daarna moest ik een klein loopje naar het midden van het podium doen en dat ging ook al niet. Toen dacht ik na tien minuten: dit ga ik niet redden.”

Wat er precies met de 65-jarige cabaretier aan de hand was, is nog onduidelijk. Youp geeft aan dat het in elk geval niets met zijn hart te maken heeft. Verder laat hij zich niet over zijn gezondheid uit.

Eerder vandaag kreeg Van ’t Hek al groen licht van de dokter om zijn shows voort te zetten, zo liet hij weten via Twitter. De cabaretier staat vanaf woensdag weer op de planken. Ook voor de bezoekers van afgelopen vrijdag is er een oplossing gevonden. ,,Die voorstellingen haal ik in op 5 en 6 januari”, laat Van ’t Hek weten.

Het is niet de eerste keer dat de cabaretier onwel werd tijdens een voorstelling. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie nadat hij een aantal keren niet goed was geworden op het podium. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Lees verder

Showbizz

Sylvana Simons ernstig ziek

Een van de meest prominente tegenstanders van Zwarte Piet is toch wel Sylvana Simons. Als het aan haar ligt gaat er een wet komen die de traditionele variant van het figuur gaat verbieden. Ook is ze tegenwoordig actief in de politiek en is ze zelfs het opperhoofd van BIJ1.

Menig discussie werd de afgelopen periode uitgevochten, maar sinds enkele weken is het rustiger. Sylvana is namelijk niet meer aanwezig vanwege ziekte.

Op Twitter laat ze het volgende weten. “Op 13 maart testte ik positief. Bijna een maand later krabbel ik langzaam weer op. Heel frustrerend om niet vol aan de slag te zijn en zoveel te missen, zowel binnen als buiten de Kamer. Thank Goddess voor m’n fractiemedewerkers die zorgen dat alles door draait!”

Hieronder de tweet:

 

Lees verder

Showbizz

Sarah van Soelen laat haar ‘meloenen’ uit jurkje floepen op vakantie in Arabisch land

Sarah van Soelen geniet duidelijk van haar vakantie in Dubai. Op haar Instagram-account deelt ze een foto die weinig aan de verbeelding overlaat. Ze pronkt daarbij op foto’s waarbij ze de tweeling bijna uit haar jurkje laat floepen.

Sarah is ‘happier than ever’

Ze deelt met haar volgers op Instagram dat ze zich goed voelt. Sarah geniet van een avondje uit tijdens haar welverdiende vakantie in Dubai. ‘happier than ever’ schreef ze, waarna het verwijst naar de diep uitgesneden jurk die ze draagt. De ex-vriendin van André Hazes Jr heeft het zeker moeilijk gehad.

Eerder liet ze haar volgers zien wat Andre in haar ziet, maar dat behoort nu volgens haar helemaal tot het verleden. Het is nu tijd voor iedereen om te zien dat ze gelukkiger is dan ooit. We geloven haar zeker, vooral de jurk die ze aan heeft, roept het uit!

Lees verder

Showbizz

Heftig voor Gerard Joling: ‘Je gunt het je ergste vijand niet’

Gerard Joling is vorige week maandag met spoed opgenomen in het ziekenhuis met een longontsteking. Na een week, vorige dinsdag, mocht de zanger weer naar huis. Nu vertelt Geer hoe het met hem gaat.

Hij vertelt dat het best schrikken was. Door de pijn is hij ook wat magerder geworden. Toch was Gerard niet bang. “Ik dacht: ‘Hier kom ik wel weer uit. Ik ga goed, ik voel mij goed, ik heb geen koorts en ik heb geen pijn.”

De zanger laat verstaan dat het best wel een groot drama was. “Drie weken lang ben ik ermee bezig geweest. (…) Je gunt het je ergste vijand niet.”

Lees verder

Trending