Connect with us

Showbizz

Najib Amhali, hij ging vreemd met deze BN’ers!

Na Marco Borsato en Humberto Tan moest ook Daley Blind onlangs thuis het boetekleed aantrekken nadat was gebleken dat hij zijn vrouw had bedrogen. Dat zal Najib Amhali naar eigen zeggen nooit overkomen: ’Nee, mijn vrouw weet dat ik te vertrouwen ben.’ Toch was dat vroeger wel anders…

Najib Amhali is binnenkort acht jaar getrouwd met zijn grote liefde Niama. Het stel ging regelmatig door moeilijke tijden. Dit kwam vooral door de drank- en drugsverslaving van de cabaretier, maar nooit door slippertjes. Bij hem zou dus nooit een minnares opstaan die een boekje over hem opendoet. ‘Nee, zeker niet. Alleen, mensen kunnen weleens fantaseren. Ik hoorde een keer een meisje in het voorbijgaan op straat zeggen: ‘Hij gaat met mijn nicht’. Haha, ik kende haar niet eens. Geen idee over wie ze het had’, vertelt Najib aan Weekend.

Op de vraag of de populaire grappenmaker – die bijna iedere avond van huis is omdat hij op tour is met zijn uitverkochte show Waar Was Ik? – weleens bang is dat mensen hem onterecht zouden kunnen beschuldigen van vreemdgaan, zegt Najib: ‘Het lijkt me heel erg als zoiets gebeurt, maar dan zal iemand natuurlijk wel met bewijs moeten komen. Ik heb nooit in zo’n situatie gezeten, maar als het zou gebeuren, dan zou ik mijn vrouw meteen vertellen wat er aan de hand is. Ik zou daarom nooit gechanteerd kunnen worden.’

Het is bij Najib overigens lang niet altijd zo geweest dat ze thuis om zijn ’grappen’ konden lachen. In vorige relaties waren er namelijk wel meermalen andere vrouwen. ‘Ik ben niet vaak vreemdgegaan, ik denk vier keer of zoiets. Mijn ex wist van twee keer af, achteraf gezien dan. Natuurlijk heb ik daar spijt van. Later denk je: jeetje, wat heb ik gedaan’, vertelt hij eerlijk. Najib kan zich in dit huwelijk echter niet voorstellen een dubbelleven te leiden. ‘Je wordt ouder, het is vermoeiend allemaal. Nee, ik heb me nooit hoeven bewijzen tegenover Niama, ze weet dat ik te vertrouwen ben.’

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending