Connect with us

Showbizz

Ernstige gezondheidsproblemen voor Rachel Hazes

Rachel Hazes heeft ‘professionele hulp gezocht om haar geestelijk bij te staan’. Dat heeft de weduwe van André Hazes gisteravond laten weten via haar management. Uit een officieel statement van de familie blijkt dat Rachel het de laatste maanden moeilijk heeft. Ze wordt verpleegd op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis in Hilversum.

,,Rachel heeft veel meegemaakt in haar leven en dat alles bij elkaar opgeteld, is haar de laatste maanden steeds zwaarder gaan vallen. Het leek haar daarom beter om hier met hulp van buitenaf aan te werken”, staat in de verklaring. Ruim een week geleden heeft Rachel deze hulp gevonden en is ze inmiddels bezig met haar herstel. Rachel zou kort voor het weekend zijn opgenomen. Haar dochter Roxeanne en diens verloofde Erik Zwennes zijn al in het ziekenhuis gesignaleerd.

Dochter Roxeanne laat in het statement weten: ,,Ik ben ontzettend trots op mijn moeder dat zij deze stap genomen heeft. Ik zou het zeer op prijs stellen als hier respectvol mee omgaan wordt zodat zij in alle rust kan werken aan haar herstel.”

En: ,,Wij zijn heel blij dat we voor Rachel een fijne omgeving hebben kunnen vinden waar ze in alle rust met de juiste begeleiding kan werken aan haar genezing. We begrijpen dat er wellicht vragen zullen zijn alleen we willen iedereen met klem verzoeken om Rachel en ons alle rust te gunnen.”

André Hazes reageert op Facebook op het nieuws dat zijn moeder is opgenomen. ,,Mensen die Facebook-posts van Monique en mij aan de gezondheid van mijn moeder koppelen, slaan de plank mis. Ik wens haar vanzelfsprekend een goed en spoedig herstel”, aldus de zanger.

Ik ben ontzettend trots op mijn moeder dat zij deze stap genomen heeft

Roxeanne Hazes
Marieke, één van de beste vriendinnen van Rachel, bevestigt dat zij momenteel wordt verpleegd. Ze verwijst voor details naar de verklaring, maar wil wel kwijt dat ze al bij Rachel op ziekenbezoek is geweest. Hoe het momenteel met Rachel gaat wil Marieke niet zeggen. ,,We kunnen ons voorstellen dat iedereen dat nu wil weten, maar belangrijker is dat Rachel haar privacy heeft om te kunnen herstellen.”

Dat het niet goed gaat met Rachel Hazes, die in 2004 afscheid moest nemen van haar beroemde echtgenoot, was al een tijdje bekend. Hazes overleed in september van dat jaar op 53-jarige leeftijd. Zo meldde het blad Weekend recent op basis van observaties en gesprekken met buren dat de weduwe ‘een eenzame indruk maakt’. Rachel, die op 21-jarige leeftijd met Hazes trouwde, woont al jaren in een watervilla in Vinkeveen. Daar leefde ze jarenlang met haar zoon André (23) en dochter.

Geen contact
Rachel heeft geen contact meer met Dreetje die tegenwoordig met zijn vriendin Monique Westenberg en hun in oktober geboren zoontje in Rotterdam woont. Zijn moeder heeft de kleine Dreetje nog steeds niet ontmoet. Waarom moeder en zoon niet meer door een deur kunnen hebben ze nooit willen zeggen. Roxeanne gaat nog wel met haar moeder om. Ook zij heeft momenteel geen contact met André.

Overigens is Rachel niet de eerste echtgenote van André Hazes met psychische problemen. Zijn tweede vrouw Ellen Wolf werd in de slotfase van hun huwelijk langdurig verpleegd in een psychiatrisch ziekenhuis. Hazes en Wolf (in 2005 overleden aan officieel de gevolgen van borstkanker, red.) waren van 1981 tot 1990 getrouwd. Wolf verliet Hazes in 1986 voor langere tijd, maar keerde uiteindelijk toch weer bij hem terug. Hun huwelijk liep op de klippen toen bleek dat de zanger aan het daten was met Rachel. Met haar trouwde hij in 1991. Kort voor de dood van André leefden Rachel en André geruime tijd apart. Ze waren echter niet officieel gescheiden.

Verder lezen

Showbizz

Chantal Janzen raakt ernstig gewond bij bizar ongeluk

Chantal Janzen laat weten dat ze ontzettend veel pijn heeft. Ze heeft een bizar ongelukje gehad wat haar nu veel kopzorgen bezorgt.

De 43-jarige presentatrice die haar medewerkers van haar blad financieel uitknijpt, laat weten dat ze door de rug is gegaan en dat ze heel veel pijn heeft.

Maar de manier waarop Chantal door haar rug is gegaan is toch wel bizar te noemen. Ze opende namelijk een keukenla en ging toen door haar rug. Ja je zou denken dat het haast onmogelijk is en dat je een soort til of buk beweging moet maken. Maar blijkbaar opende Chantal de keukenla op zo een bijzondere manier dat dit ten koste ging van haar rug.

Chantal wil graag wat rust nemen, maar dat gaat zo moeilijk als je moeder bent. Dus het is even op haar tandjes bijten en wellicht een pijnstiller nemen tot het allemaal weer over is.

Verder lezen

Showbizz

Dus toch: Lil Kleine slaat deze BN’er een blauw oog

We hadden al zo’n vermoeden, maar nu is het ook bevestigd: het blauwe oog dat Koen Pieter van Dijk – voorheen Koen Kardashian – opliep is afkomstig van de ondermaatse rapper Lil Kleine.

Gisteren gaf Jamie Vaes een openhartig interview met Robbert Rodenburg over haar tijd met rapper Lil Kleine. Duidelijk werd dat het autodeur-incident nog maar het topje van de ijsberg was. Jamie werd stelselmatig mishandelt en ook haar vrienden moesten het ontgelden.

Lil Kleine zat niet lekker in z’n energie
Jamie: “Als er werd ingegrepen door derden, dan werd dat niet geaccepteerd. Mijn beste vriendje Koen is vaak letterlijk en figuurlijk de l*l geweest. Wij waren op Ibiza en we gingen naar huis, ik was moet Koen en we hadden Jorik opgehaald. Ik weet niet wat ‘ie ophad, maar hij zat duidelijk niet lekker in z’n energie. Terwijl we in de auto waren begon hij al agressief te doen.”

Blauw oog voor Koen
Jamie wilde Jorik vervolgens even ergens anders afzetten om af te laten koelen, maar toen sloeg de vlam in de plan. “Hij viel me toen aan en Koen kwam voor me op. Koen kreeg toen een volle spetter”, waarmee Jamie Vaes doelt op de vuistslag die Koen in het gezicht van de rapper kreeg. Ook miste hij daarna een stuk van een tand. Het laat andermaal zien dat Jorik een ordinaire vrouwenmepper is.

Verder lezen

Showbizz

Lang Leve de Liefde deelnemer denkt totaal niet na: ‘Liever iemand die niet knap is, zoals jou!’

In het SBS6-programma Lang Leve de Liefde worden twee personen aan elkaar gematcht die vervolgens 24 uur in één huis moeten doorbrengen. Een beetje vervelend als je maar met z’n tweeën bent en dat kan voor heerlijk ongemakkelijke situaties zorgen!

Gast in LLDL wil liever geen supermodel!

De vraag uit het volgende fragment: “Wat is écht jouw type?” Dan kun je natuurlijk heel cliché zeggen jij bent wel me type, of je beschrijft de gene die voor je zit. Maar nee deze gast probeert op een ander manier een compliment te geven: “Ik hoef geen supermodel te hebben. Super mooi om te zien, maar niet mijn type.

Dus dan heb ik liever iemand zoals jou…” Het antwoord van de dame in kwestie maakt gelijk duidelijk wat ze van dit ‘compliment’ vindt:

 

Verder lezen

Trending