Connect with us

Showbizz

Ruzie tussen Roxeanne Hazes en Bridget Maasland loopt totaal uit de hand!

Tot een paar maanden geleden zat Bridget Maasland er nog middenin: de ordinaire Hazes-familie. Een match made in heaven zou je denken, maar toch zette André Hazes jr. haar na drie maanden weer keihard aan de kant voor zijn grote liefde Monique Westenberg. Het enige wat Bridget wél aan het avontuurtje over heeft gehouden, is de vriendschap met ex-schoonmoeder Rachel Hazes. Zij haalde gisteren in RTL Boulevard, gepresenteerd door Bridget, stevig uit naar Monique.

Verslaggever Aran Bade vroeg aan Hazes: “Komt het ooit weer goed tussen jou, André én Monique?”

Rachel daarop: “Ja, ik heb niet zo veel met Monique en ik kan geen komedie spelen. Sorry, kon ik het maar wel. Dan was het allemaal veel makkelijker geweest. Maar dat zeg ik: het is een goede vrouw. Alleen ja, het is ook niet aan mij, weet je. Ik gun hem zijn geluk. Of het nou Monique is of Klaartje of Josien, ik vind het allemaal goed. Als hij morgen thuiskomt met een vrouw van 80 met drie gebitten, dan vind ik het ook goed. Ik wil toch nog even een sneer geven, ha ha.”

Aran: “Je bedoelt eigenlijk dat je iedereen in zijn waarde wil laten en je kan het niet sturen wie hij leuk vindt?”

Rachel: “Ja, natuurlijk, nee, nee.”

Moeder Rachel ligt ook al overhoop met dochter Roxeanne. Die spreekt ze niet meer. “Nee. Dat is ook een verhaal, maar ik laat Rox daarmee in haar waarde en daar wil ik niet over zeggen, want als het morgen weer goed is, dan hebben we daar weer uitspraken over gedaan en dat wil je niet als moeder.”

Brazes

Rachel werd geïnterviewd omdat het uit is met haar vriend Mike. Het ging ook nog even over de romance tussen André en Bridget. “Nou ja, kijkt Dré heeft het ook wel een klein beetje over zichzelf afgeroepen natuurlijk, als ik heel eerlijk ben. Je hoeft niet alles te laten zien, vind ik“, zei ze.

Aran: “Het was te veel?”

Rachel: “Ja. Wat interesseert mij het nou of hij een hotdog eet of een broodje beenham? Ja, serieus.”

Goede band

Na afloop liet Bridget weten het jammer te vinden dat Rachels relatie op de klippen is gelopen. “Ik had het haar zo ontzettend gegund. Mike was ook echt een heel leuke vent en samen waren ze ook heel erg leuk. Ik vind het heel erg jammer, maar ik weet zeker dat er nog iets op haar pad komt.”

De presentator van dienst: “Jij hebt nog veel contact met haar, hè? Hoe is jullie band?”

Bridget: “Ja, heel goed. Ik heb haar net geholpen met het inrichten van haar huis. Ik zeg altijd gekscherend dat dat het leukste is wat ik er aan heb overgehouden. De vriendschap met Rachel.”

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending