Connect with us

Showbizz

Ruzie tussen Roxeanne Hazes en Bridget Maasland loopt totaal uit de hand!

Tot een paar maanden geleden zat Bridget Maasland er nog middenin: de ordinaire Hazes-familie. Een match made in heaven zou je denken, maar toch zette André Hazes jr. haar na drie maanden weer keihard aan de kant voor zijn grote liefde Monique Westenberg. Het enige wat Bridget wél aan het avontuurtje over heeft gehouden, is de vriendschap met ex-schoonmoeder Rachel Hazes. Zij haalde gisteren in RTL Boulevard, gepresenteerd door Bridget, stevig uit naar Monique.

Verslaggever Aran Bade vroeg aan Hazes: “Komt het ooit weer goed tussen jou, André én Monique?”

Rachel daarop: “Ja, ik heb niet zo veel met Monique en ik kan geen komedie spelen. Sorry, kon ik het maar wel. Dan was het allemaal veel makkelijker geweest. Maar dat zeg ik: het is een goede vrouw. Alleen ja, het is ook niet aan mij, weet je. Ik gun hem zijn geluk. Of het nou Monique is of Klaartje of Josien, ik vind het allemaal goed. Als hij morgen thuiskomt met een vrouw van 80 met drie gebitten, dan vind ik het ook goed. Ik wil toch nog even een sneer geven, ha ha.”

Aran: “Je bedoelt eigenlijk dat je iedereen in zijn waarde wil laten en je kan het niet sturen wie hij leuk vindt?”

Rachel: “Ja, natuurlijk, nee, nee.”

Moeder Rachel ligt ook al overhoop met dochter Roxeanne. Die spreekt ze niet meer. “Nee. Dat is ook een verhaal, maar ik laat Rox daarmee in haar waarde en daar wil ik niet over zeggen, want als het morgen weer goed is, dan hebben we daar weer uitspraken over gedaan en dat wil je niet als moeder.”

Brazes

Rachel werd geïnterviewd omdat het uit is met haar vriend Mike. Het ging ook nog even over de romance tussen André en Bridget. “Nou ja, kijkt Dré heeft het ook wel een klein beetje over zichzelf afgeroepen natuurlijk, als ik heel eerlijk ben. Je hoeft niet alles te laten zien, vind ik“, zei ze.

Aran: “Het was te veel?”

Rachel: “Ja. Wat interesseert mij het nou of hij een hotdog eet of een broodje beenham? Ja, serieus.”

Goede band

Na afloop liet Bridget weten het jammer te vinden dat Rachels relatie op de klippen is gelopen. “Ik had het haar zo ontzettend gegund. Mike was ook echt een heel leuke vent en samen waren ze ook heel erg leuk. Ik vind het heel erg jammer, maar ik weet zeker dat er nog iets op haar pad komt.”

De presentator van dienst: “Jij hebt nog veel contact met haar, hè? Hoe is jullie band?”

Bridget: “Ja, heel goed. Ik heb haar net geholpen met het inrichten van haar huis. Ik zeg altijd gekscherend dat dat het leukste is wat ik er aan heb overgehouden. De vriendschap met Rachel.”

Lees verder

Showbizz

Peter Gillis (ex?) vriendin Nicol Kremers uit de kleren voor spannende fotoshoot

Met het tv-programma ‘Massa is Kassa’ werd Peter Gillis in één klap beroemd in Nederland. Niet alleen Peter wist met zijn opmerkelijke verschijning de kijkers aan zich te binden, ook zijn vriendin Nicol Kremers eist regelmatig de aandacht op. Dit keer doet ze dat met een fotoshoot voor haar nieuwe ‘pikante’ onderneming.

Nicol start eigen onderneming

Peter heeft zijn vriendin Nicol blijkbaar aangestoken met zijn ondernemingsdrang. De Eindhovense Nicolleke start nu namelijk zelf haar eigen onderneming waar Peter helemaal foxwild van wordt. Ze start namelijk een webshop en winkel in ‘slaapkamerartikelen’ voor volwassenen.

Nicol Kremers vertelt aan Shownieuws dat ze “het taboe bij vrouwen op het kopen van speeltjes wil doorbreken”. De 28 jaar jongere vriendin van Peter Gillis gaat spannende setjes en speeltjes voor in de slaapkamer verkopen.

Nicol staat zelf model in fotoshoot

Tja, wat is nou een betere manier om de producten van je eigen winkel te promoten dan zelf model te gaan staan. Met dat idee in het achterhoofd hees Nicol zichzelf in een weinig verhullende outfit en liet zichzelf op de gevoelige plaat vastleggen.

De foto’s en beelden van die spannende fotoshoot verschenen kort in Massa is Kassa en maken de nodige tongen los. Of andere klanten hier net zo foxwild van worden als Peter zelf is nog maar de vraag. Bekijk de foto’s hieronder.

Lees verder

Showbizz

Martien Meiland zoals je hem dus nog nóóit gezien hebt: “Straalbezopen!”

Martien Meiland zijn sinds een aantal jaar onwijs populair en succesvol op de Nederlandse televisie. Dat is natuurlijk niet zo gek met een markante man als Martien. Na het gigantische succes van Chateau Meiland zijn de Meilandjes eigenlijk niet meer uit de tv-wereld weg te denken. We hebben nu dan ook onwijs veel nieuwe programma’s waar ze te zien zijn.

Chateau Bijstand, wat enorm veel kritiek kreeg maar inmiddels een kijkcijfer hit is geworden. Daarnaast is er ook behoorlijk veel kritiek geweest op het gezin vanwege verschillende uitspraken van Erica over hoofddoeken. Inmiddels is Erica ook daar op teruggekomen. De laatste tijd hoor je dat veel mensen toch wel klaar zijn met de Meilandjes. Echter weten de gezinsleden keer op keer te presteren met ongelooflijk goede kijkcijfers. Er is vermoedelijk dus nog meer dan genoeg animo voor dit opvallende gezin om nog jaren door te gaan.

Martien Meiland gaat los, met nieuwe liefde!

Maar je weet tegenwoordig nooit meer hoe hard een carrière onderuit kan gaan met de tegenwoordige juicekanalen op Instagram. Je moet dan natuurlijk wel echt iets goeds fout uithalen als BN’er en we vermoeden dat de Meilandjes geen personeel van de Jumbo zullen gaan aanvallen. Hoogstens die van de Gall & Gall. Grapje. Naast de glamoureuze carrière op televisie hebben de Meilandjes natuurlijk ook nog hun eigen leven, naast de camera’s. En blijkbaar is het óók daar geweldig om naar Martien te kijken. Hij is namelijk, volgens critici op social media, behoorlijk beschonken gespot op een feestje waar hij bovenop een bank los staat te gaan. Daarbij zou de oud-kasteelheer ook gespot zijn terwijl hij het gezellig gehad heeft met een andere man. Video te zien onder onderstaande foto met de desbetreffende man:

Lees verder

Royalty

Bekende advocaat heeft met koning Willem-Alexander gevochten

Job de advocaat is iemand die regelmatig te gast is bij Vandaag Inside. Hij is ook regelmatig te zien bij andere talkshows maar gisteren heeft hij een wel heel opmerkelijke onthulling gedaan toen hij aanschoof bij Johan Derksen en Rene van der Gijp.

Hij zou namelijk ooit hebben gevochten met niemand minder dan onze koning Willem Alexander, liet hij de mannen van VI weten.

Job Knoester heeft met Willem-Alexander gevochten

Job en Willem hebben toen ze jong waren op dezelfde school gezeten, verteld Hij bij Vandaag Inside. Hij liet tijdens de talkshow weten dat hij ooit een keer één van de vrienden van Willem had beledigt en dat het toen misging.

Job vertelde dat Willem woest was, naar hem toeliep en hem bij zijn oren greep. Vervolgens sleurde hij Job helemaal naar beneden van de trap af.

Vechtersbaas

Met Willem moet je dus kennelijk geen problemen zoeken maar gelukkig is dit al jaren geleden. Job was ook zo aardig om toch nog even zijn excuses op de televisie aan te bieden voor zijn vroegere daden.

Lees verder

Trending