Connect with us

Showbizz

‘Gelukkig getrouwde Angela de Jong gaat scheiden’

Angela de Jong maakt geregeld de tongen los door commentaar te geven op een programma of een bekende Nederlander. Maar dit keer uitte ze niet haar eigen mening over een ander persoon, maar was het een feitje over haar eigen leven wat de kijkers thuis shockeerde.

De Jong (46) is dit seizoen weer te zien in De Slimste Mens. Dit keer niet als deelnemer, maar als vragensteller tijdens de ronde ‘Open Deur’. Voordat ze haar vraag stelt, vertelt Angela een verhaaltje om de niet verwachte vraag te verbloemen. En dat lukt. Want de televisierecensente doet een shockende mededeling.

Open relatie
‘Er zijn maar weinig mensen die weten dat ik een open relatie heb’, horen we haar zeggen bij de start van het videofragment. Ze gaat verder: ‘Ik ben al heel lang gelukkig getrouwd, maar er is nog iemand waar ik het heel gezellig mee heb. En dat is deze jongen’. Gelukkig houdt ze daarna snel een afstandsbediening omhoog. Ze vervolgt met een grapje. ‘Wat maakt hem nou zo bijzonder? Tja ik denk dat het een kwestie is van onderlinge chemie. Net als bij dit programma.’ De vraag luidt dan ook: ‘Wat weet u van Op1’.

Verder lezen

Actueel

Heftige foto’s mishandelde GTST-acteur uitgelekt: ‘Zwaar toegetakeld’

Eerder dit jaar werd Bas Muijs zwaar mishandeld door de partner van zijn ex-vriendin. Vorige week kwam het nieuws naar buiten en dat sloeg in als een bom.

Nu zijn er ook foto’s gelekt van zijn zwaargehavende gezicht. John van den Heuvel kon de foto’s bekijken en vertelt: “Hij is enorm toegetakeld.”

Op 12 maart werd Bas onder valse voorwendselen naar Arnhem gelokt. Daar zou hij een terminaal zieke fan ontmoeten.

Zijn advocaat Peter Breukink legt uit: “Eenmaal in de woning bleek er geen terminaal zieke fan te zijn, maar iemand die hem, zoals de tenlastelegging ook zegt, heeft gepoogd om te brengen.”

“Dus zwaar te mishandelen, af te persen en ook zijn vrijheid is wederrechtelijk beroofd”, vervolgt de advocaat.

Het OM verdenkt de verdachte ervan Bas te hebben beschoten met een spijkerpistool. Ook werd zijn keel dichtgeknepen. Uit de schokkende foto’s blijkt dat de GTST-acteur zwaar werd toegetakeld.

In RTL Boulevard getuigde John van den Heuvel dat ook hij deze foto’s onder ogen kreeg. “Je ziet in ieder geval dat hij enorm is toegetakeld en dat het zeker geen paar corrigerende tikken zijn geweest die zijn uitgedeeld. Je ziet dat zijn ogen sterk verkleurd zijn, dus hij heeft een paar flinke klappen op zijn oog gehad.”

Volgens hem moet de gijzeling ontzettend uit de hand zijn gelopen. “Zijn wenkbrauw ligt helemaal open. Het zijn nare foto’s ook.”

Ondertussen weet John ook wat meer over de feiten van die dag. “Het komt erop neer dat toen hij mishandeld werd in die woning dacht: ik ga dit niet overleven, ik moet iets doen.”

“En toen heeft hij gefingeerd dat hij een hartaanval kreeg. Degene die hem al het geweld toebracht schrok zo dat hij dacht: dit gaat niet goed. Dus ze hebben hem naar de eerste hulp van het ziekenhuis gebracht.”

Een verpleegkundige had meteen in de gaten dat er iets niet klopte. “Ze hebben toen de politie gebeld.” Het gezicht van de acteur is wel genezen, maar hij heeft nog een enorm litteken. “Het litteken boven zijn oog zal blijven.”

Verder lezen

Actueel

Dit staat Marco Borsato te wachten: ‘Jarenlange gevangenisstraf’

Deze week kreeg Marco Borsato eindelijk duidelijkheid. Hij heeft lang moeten wachten op het verdict. De zanger moet zich voor de rechter verantwoorden wegens ontucht met een minderjarig meisje.

Eindelijk is de knoop doorgehakt. Het OM gaat Marco wel degelijk vervolgen wegens ontucht met een minderjarig meisje.

Na al die tijd kwam de beslissing alsnog als een verrassing. Ook voor Marco en zijn dierbaren. Moeder Mary Borsato had enkele dagen eerder gezegd dat ze hoopten op een goede afloop.

“Ik ben overtuigd van zijn onschuld. Wij staan allemaal onvoorwaardelijk achter hem en wachten de beslissing van het OM vol vertrouwen af.”

De zanger zou tussen 2014 en 2019 een minderjarig meisje onzedelijk betast hebben. Op dergelijke ontucht staat een gevangenisstraf van acht jaar.

Als de verdachte misbruik maakte van zijn machtspositie kan daar nog tweeëneenhalf jaar bijkomen.

En dat zou hier weleens het geval kunnen zijn. De zanger ontfermde zich immers over het meisje, nadat haar vader was overleden.

Borsato werd eerder genoemd in de beroemde The Voice-uitzending van BOOS. Zes kandidaten van de talentenjacht beweerden dat Marco hen onzedelijk had betast.

Er kwam een aangifte, maar die werd afgelopen voorjaar geseponeerd door het OM bij gebrek aan ondersteunend bewijs. De situatie is volgens insiders als John van den Heuvel nu totaal anders.

De showbizzwereld is ernstig verdeeld door de zaak rond Marco. Sommigen zeggen dat hij onschuldig is, terwijl anderen dat helemaal niet geloven.

Marco houdt de lippen stijf op elkaar, maar deed wel aangifte wegens laster en smaad en het doen van een valse aangifte.

Hij maakte zichzelf wel heel kwetsbaar door zijn contact met een meisje van vijftien. Uiteindelijk zal de rechter beslissen, maar het lijkt erop dat zijn carrière nu echt helemaal voorbij is.

Verder lezen

Showbizz

Wendy van Hout haalt snoeihard uit: ‘Het wordt steeds ongeloofwaardiger, ben er klaar mee’

Peter Gillis heeft de afgelopen maanden te maken gehad met aanzienlijke kritiek, maar gelukkig heeft hij zijn vriendin Wendy van Hout aan zijn zijde, die hem door dik en dun steunt.

Wendy gelooft in de goedheid van Peter en hecht geen geloof aan de verhalen die Nicol Kremers verspreidt. Ze benadrukt dat er zelfs leugens over haarzelf de ronde doen.

Onlangs deelde Wendy een selfie met een bijzondere vrouw, waarbij ze vermeldde dat ze beiden dezelfde last dragen en daardoor een sterke verbinding voelen. Wendy is zich er terdege van bewust dat er donkere wolken boven Peter hangen, maar desondanks blijft ze onvoorwaardelijk aan zijn zijde staan.

Ondanks de negatieve berichtgeving over Peter, staat Wendy stevig achter haar partner. Ze benadrukt dat feiten feiten zijn en dat Peter onschuldig is totdat het tegendeel bewezen is. Ze heeft nooit getwijfeld aan zijn integriteit.

Wendy laat weten dat de verontrustende berichten over Peter haar verdrietig maken, waarbij ze Nicol als de voornaamste bron van deze negatieve berichtgeving ziet.

De voortdurende onthullingen van Nicol over Peter beginnen Wendy te irriteren. Ze vindt het steeds moeilijker om de verhalen te geloven en is de situatie zat. Ook Nicol valt haar lastig met privéberichten, wat het conflict verder verergert.

De situatie tussen Wendy en Nicol escaleert zelfs tot een handgemeen, waarbij Peter een pion lijkt te zijn in een wraakspel.

Nicol onthult dat ze nog steeds contact heeft met haar ex, Peter, wat de zaak nog ingewikkelder maakt.

Nicol deelt beelden van een kapotgemept gezicht en beschuldigt Peter hiervan. Ze wil niet meer geassocieerd worden met hem en hoopt op een passende straf, zoals een gevangenisstraf.

Wendy hoopt dat deze situatie snel stopt en dat Nicol professionele hulp zoekt om het conflict op te lossen. Ze maakt zich zorgen over Nicol en hoopt dat ze uiteindelijk de juiste hulp zal accepteren.

Al met al is de situatie tussen Peter, Wendy en Nicol zeer complex en lijkt er geen duidelijke oplossing in zicht. De negatieve berichtgeving en onthullingen hebben een emotionele tol geëist van alle betrokkenen en hebben geleid tot een heftig conflict tussen de partijen.

Verder lezen

Showbizz

Nicol Kremers draait nu helemaal door | Gaat volledig naakt in kinderspeeltuin

Om haar betalende volgers niet te verliezen, lijkt Nicolleke soms grenzen op te zoeken in haar content. Voorheen waren het nog wat bikini-shots of sombere beelden in een saai bubbelbad, maar nu lijkt de inhoud een tikkeltje extremistischer te worden.

Het vermoedelijke marketingteam van Nicol Kremers, wellicht zijzelf en misschien een medewerker, heeft zich gebogen over een nieuw concept.

Ze besloten om gewoon naakt te poseren in een kinderspeeltuin. Nicol plaatst een foto vanuit een speeltuin in haar Instagram Story, met een link naar haar afgeschermde fanpagina waar je voor een flinke prijs kunt zien wat ze precies doet.

De foto die ze deelt op Instagram is al verontrustend genoeg. Hier zie je Kremers haar bilnaad flossen met de touwen van een speeltoestel. Dit is niet alleen een geval van exhibitionisme, maar ook vandalisme. Men zou zich afvragen welk kind straks dat net in klimt, niet wetende dat hij zijn handen blootstelt aan de onhygiënische acties van Nicol.

Wat het nog bizarder maakt, is dat Nicol daarna een foto plaatst waarop ze geknield zit op een bidkleed, met als bijschrift: “Verspreid je liefde.” Dit lijkt een vreemde overgang na haar ongepaste acties in de speeltuin.

Volgens Nicol is het publiceren van de speeltuinvideo het moment waarop haar fans al die tijd op hebben gewacht. Als je een van deze langverwachte fans bent, is het wellicht verstandig om jezelf even te bezinnen.

Belangrijk om te weten is dat Nicol momenteel in Thailand is, dus er is vooralsnog geen reden om je kroost binnen te houden. Nederlandse speeltuinen zijn tot nu toe gespaard gebleven van dit soort acties. De vraag is alleen hoelang nog.

Verder lezen

Showbizz

Wendy van Hout deelt een bijzonder moment: ‘Ik ben ontzettend trots op deze vrouw’

Het liefdesleven van Peter Gillis heeft opnieuw de aandacht getrokken door zijn relatie met Wendy van Hout. Na hun bekendmaking als koppel werden er direct vergelijkingen getrokken met zijn ex-vriendin Nicol Kremers, wat voor ongemak zorgde bij Wendy.

Op sociale media kreeg ze veel nare reacties, waarbij sommigen haar zelfs beschuldigden van opportunisme. Wendy heeft zich echter vastberaden uitgesproken om niet in dezelfde situatie als Nicol te belanden.

In een interview met weekblad Privé benadrukte Wendy dat zij als persoon anders in elkaar steekt dan Nicol. Ze gaf aan dat het moeilijk was om te zien hoe mensen haar relatie met Peter beoordeelden zonder haar echt te kennen.

De negatieve reacties raakten haar diep, en ze wenste dat anderen konden begrijpen hoeveel pijn dit veroorzaakte.

De situatie heeft ook invloed gehad op hun dagelijkse leven, maar Peter en Wendy hebben er samen voor gekozen om zich niet te laten weerhouden door de negativiteit.

Ze spraken openlijk over een mogelijke toekomst samen, zelfs over trouwen. Peter verklapte dat hij al met Wendy had besproken of ze interesse had in een huwelijk, en zij antwoordde bevestigend.

Wendy heeft op haar Instagram-account steeds meer van haar persoonlijke leven gedeeld, waaronder ook momenten met haar kinderen.

Ondanks de uitdagingen die de publieke reacties met zich meebrachten, leek ze vastbesloten om haar ware zelf te laten zien aan haar volgers.

Tijdens een vakantie in Italië genoot Wendy van quality time met haar gezin en haar grote liefde, Peter. Daarnaast had ze ook een bijzonder weerzien met een speciaal persoon, waarvan ze een foto deelde op haar Instagram. Deze momenten van geluk werden echter overschaduwd door de voortdurende vergelijkingen en negatieve opmerkingen.

De liefde tussen Peter en Wendy lijkt oprecht te zijn, maar ze moeten nog steeds omgaan met de nasleep van hun openbare bekendmaking. Ze hopen dat hun band sterker wordt naarmate ze meer begrip en steun krijgen van degenen die belangrijk voor hen zijn.

Het is belangrijk om te onthouden dat bekendheid niet betekent dat iemands privéleven openbaar eigendom is. Mensen moeten voorzichtig zijn met het uiten van ongegronde oordelen over anderen, vooral als ze niet alle feiten kennen. Voor Wendy van Hout en Peter Gillis blijft de weg naar een gelukkige toekomst wellicht bezaaid met uitdagingen, maar ze hopen dat liefde en begrip uiteindelijk zullen zegevieren.

Verder lezen

Showbizz

Rachel Hazes spreekt zich uit: De waarheid over de vader van André Hazes Junior onthuld

Na talloze speculaties over de ware identiteit van de vader van André Hazes Junior, heeft Rachel Hazes besloten om eindelijk het verhaal te vertellen. Rachel is moe van de voortdurende geruchten en wil nu haar eigen versie van het verhaal delen, tot in detail.

In het artikel deelt Rachel haar visie op de geruchten en ontkracht ze de speculaties. Ze maakt duidelijk dat de geruchten rondom John de Wolf ongegrond zijn en dat hij nooit de vader van André Hazes Junior kan zijn. Rachel verklaart: “Ik heb hem nog nooit in mijn leven een hand gegeven. Natuurlijk weten we van elkaar wie we zijn, maar daar houdt onze connectie dan ook meteen op.”

Ook de speculaties over Marco Eijk als mogelijke vader worden door Rachel ontkracht. Ze bespreekt haar relatie met Marco en benadrukt dat ze uit elkaar gingen voordat ze iets met André kreeg. Ze legt uit dat Marco in de gevangenis verbleef vanaf april van datzelfde jaar, waardoor hij niet de biologische vader van André Hazes Junior kan zijn.

Rachel ervaart de hardnekkige geruchten als onplezierig en is verstoord door de negatieve manier waarop er over Marco wordt gesproken. Ze benadrukt dat Marco naast André een grote liefde was en een bijzonder dierbare vriend voor haar. Ze vindt het gebrek aan respect in de manier waarop er over hem wordt gesproken verontrustend.

In haar onthullende verhaal gaat Rachel Hazes dieper in op de speculaties en deelt ze persoonlijke details om duidelijkheid te scheppen. Ze benadrukt dat het belangrijk is om de waarheid te kennen en respectvol om te gaan met de betrokkenen.

Hoewel Rachel begrijpt dat mensen nieuwsgierig zijn naar de vader van André Hazes Junior, benadrukt ze dat het haar persoonlijke en privéaangelegenheid is. Ze hoopt dat haar openhartige onthullingen een einde zullen maken aan de voortdurende speculaties en dat er respectvol mee wordt omgegaan.

Rachel Hazes wil ook benadrukken dat zowel John de Wolf als Marco Eijk geen rol spelen in het vaderschap van André Hazes Junior. Ze waardeert de relatie die ze met hen heeft gehad, maar benadrukt dat ze nooit de biologische vader van haar zoon kunnen zijn.

De onthullingen van Rachel Hazes zorgen voor opluchting en brengen hopelijk een einde aan de jarenlange speculaties rondom de vader van André Hazes Junior. Het is nu aan het publiek om deze informatie te respecteren en de privacy van alle betrokkenen te waarborgen.

Verder lezen

Showbizz

Peter Gillis geschokt door financiële problemen van nieuwe liefde Wendy

Wendy, de mysterieuze vrouw die het hart van Peter Gillis heeft veroverd, blijft ons verrassen met haar opmerkelijke verleden en huidige relatieperikelen. Hoewel hun relatie nog pril is, wordt er al gefluisterd over een mogelijke bruiloft tussen Wendy en Peter, iets wat zijn voormalige vlam Nicol Kremers nooit heeft weten te bereiken. Maar terwijl de liefde tussen Wendy en Peter lijkt te floreren, heeft ze nog een boodschap voor Nicol.

De roddelpers heeft de schijnwerpers op Wendy gericht en er komen allerlei onthullingen over haar naar boven drijven. Geruchten suggereren dat ze niet zo onschuldig is als ze zich voordoet. Ze wordt beschuldigd van duistere praktijken, zoals oplichting en verwaarlozing van haar kinderen. Er wordt zelfs beweerd dat ze uit is op het geld van haar partners.

Hoewel Wendy probeert te ontkennen dat ze een golddigger is, zijn er enkele dubieuze feiten aan het licht gekomen. Zo speelde ze een rol in het liedje ‘Jij bent een golddigger’ van Gerard Palts, wat de speculaties alleen maar heeft aangewakkerd. In een recent interview gaf Wendy toe dat Peter haar meeneemt naar een wereld vol luxe en dat veel vrouwen jaloers zouden zijn op haar positie. Deze uitspraken hebben haar reputatie als golddigger niet bepaald geholpen. Nu beweert Wendy echter dat Nicol de echte golddigger is en dat ze zich niet zomaar laat wegzetten.

Maar te midden van al het drama en de speculaties blijkt dat Wendy zelf te kampen heeft met financiële problemen. Volgens Dennis Schouten en Jan Roos is Wendy zelfs failliet. Het lijkt wel heel toevallig dat ze net Peter tegen het lijf is gelopen.

Hoewel Wendy en Peter hun liefdesleven in de schijnwerpers hebben gezet, blijven er vragen en twijfels bestaan over de waarheid achter Wendy’s verleden en haar ware intenties. Zal hun relatie standhouden te midden van deze controverses en uitdagingen? Alleen de tijd zal het leren.

Verder lezen

Royalty

Prinses Amalia schokt met opvallende look waarbij de nadruk ligt op haar decolleté

prinses Amalia

Onrust en mysterie rondom prinses Amalia: Waarom was ze afwezig bij dé koninklijke bruiloft?

Ophef en speculaties ontstaan nadat prinses Amalia niet aanwezig was bij het huwelijk van kroonprins Hoessein van Jordanië en Rajwa Khalid Al Saif. Terwijl koning Willem-Alexander, koningin Máxima en andere koninklijke gasten, waaronder prins William en Kate Middleton, getuigen waren van de ceremonie, ontbrak prinses Amalia. Deze opvallende afwezigheid roept vragen op over de toekomstige koningin. Wat is er aan de hand?

Volgens de Rijksvoorlichtingsdienst zou Amalia alleen aanwezig zijn bij het afsluitende feest. Maar wat was de reden voor haar afwezigheid tijdens deze bijzondere koninklijke gelegenheid? Was er een conflict met haar ouders, voelde ze zich niet lekker of speelde er iets anders dat haar aanwezigheid belemmerde?

Pas tijdens het galadiner verscheen prinses Amalia in een oogverblindende rode prinsessenjurk, ontworpen door de Nederlandse modeontwerper Jan Taminiau. Opvallend aan deze keuze was het gedurfde decolleté, waarbij de nadruk lag op haar buste. Deze gewaagde keuze lijkt haar onzekerheid over haar lichaam te overwinnen.

In tegenstelling tot Amalia koos koningin Máxima voor een meer ingetogen look tijdens het galafeest. Ze droeg een zilverkleurige avondjurk met een hoge halslijn, waardoor alle aandacht gericht was op haar stralende dochter Amalia. Ondanks haar afwezigheid bij de ceremonie, stond Amalia duidelijk in het middelpunt van de belangstelling.

De vraag blijft echter: waarom ontbrak prinses Amalia bij de huwelijksceremonie? Was er sprake van een conflict met haar ouders? Voelde ze zich niet lekker? Het blijft een mysterie dat de gemoederen bezighoudt en voor speculaties blijft zorgen.

Verder lezen

Showbizz

Explosieve onthulling: Manager Nicol Kremers onthult dreigement over einde van Massa is Kassa

Na nieuwe ontwikkelingen in het conflict tussen Nicol Kremers en Peter Gillis, blijkt dat Nicol haar eerdere verklaring heeft herzien en nu actie wil ondernemen. Nicol belde vorig jaar de politie vanwege vermeende mishandeling door Peter, maar trok later haar verklaring in. Het Openbaar Ministerie besloot desondanks Peter te vervolgen. Nu blijkt dat er veel meer aan de hand is dan eerder bekend was.

Volgens Nicol’s manager, die sprak met RTL Boulevard, heeft Nicol besloten om terug te komen op haar eerdere verklaring. Er zijn meer gebeurtenissen geweest die nog niet publiekelijk bekend zijn. Hoewel Nicol eerder had verklaard dat er niets ernstigs was gebeurd, wil ze nu toch iets doen vanwege het incident. Sinds hun breuk heeft Peter negatieve uitspraken over haar gedaan in de media, en in de laatste afleveringen van de serie noemde hij Nicol een “golddigger”.

Deze gebeurtenissen hebben Nicol doen besluiten actie te ondernemen. Haar manager vertelt: “Dat was de druppel voor haar om de waarheid te vertellen. Het is tijd dat de waarheid boven tafel komt.” Hoewel Nicol haar aangifte nooit heeft ingetrokken, heeft Peter haar bedreigd, waardoor ze aan de politie heeft verteld dat er weinig aan de hand was. Echter, volgens de woordvoerder van Nicol zal ze binnenkort een nieuwe aangifte doen, zodra het dossier compleet is en alle feiten en bewijzen beschikbaar zijn.

De onthullingen zijn zo ernstig dat zelfs Talpa, het mediabedrijf achter het programma Massa is Kassa, met Peter om de tafel moet gaan zitten. De manager van Nicol verklaart: “Ik heb als haar manager alles gezien en daar word je absoluut niet blij van. Als dit allemaal naar buiten komt, dan ben ik ervan overtuigd dat er definitief een einde komt aan Massa is Kassa.”

Het is duidelijk dat deze nieuwe ontwikkelingen het conflict tussen Nicol en Peter naar een hoger niveau tillen. De waarheid over de gebeurtenissen moet nog worden vastgesteld, maar het lijkt erop dat Nicol vastberaden is om gerechtigheid te krijgen en de waarheid boven tafel te krijgen. De toekomst van het programma Massa is Kassa hangt mogelijk af van de uitkomst van deze zaak.

Verder lezen

Showbizz

Lang Leve de Liefde-Rosalie nodigt Maxim uit in bed, maar Maxim kan de hottub niet uitkomen!

Wanneer je deelneemt aan het programma Lang Leve de Liefde (LLDL), ben je natuurlijk op zoek naar ware liefde. Voordat je aan het programma begint, gaan de programmamakers op zoek naar de ideale match voor jou. Natuurlijk moet je zelf ook voldoen aan de wensen van je mogelijke date. Het concept van Lang Leve de Liefde blijkt behoorlijk effectief te zijn.

Bijna 7 procent van alle deelnemers verlaat de villa hand in hand, wat aanzienlijk hoger is dan bij concurrent First Dates, waar slechts ongeveer 0,6 procent van de deelnemers een succesvolle match vindt. Dit succes kan worden toegeschreven aan het feit dat veel mensen hun oordeel baseren op de eerste indruk.

Als die niet al te best is, kun je na een kort diner alweer afscheid nemen. Bij LLDL zit je echter minstens 24 uur aan elkaar vast, waardoor je veel meer indrukken van elkaar krijgt dan alleen die eerste indruk. En dat is ook gebeurd bij Maxim en Rosalie.

Maxim uit LLDL moet even afkoelen

Na een drukke middag belanden Maxim en Rosalie heerlijk in de hottub. Het blijkt dat de twee goed met elkaar klikken. Maxim vermeldt zelfs dat Rosalie aan álle punten voldoet die hij verwacht van een vrouw.

Hij geeft Rosalie veel complimenten: “Je bent precies wat ik zoek. Knettergek. Je wilt geen kinderen en je wilt niet trouwen. Eigenwijs, een prachtig figuur, intelligent en knap.” De twee flirten er lustig op los en de sfeer wordt intiem. Rosalie besluit om een stapje verder te gaan en stelt voor om naar de slaapkamer te gaan. Maar Rosalie zat net bovenop Maxim, dus hij moet even afkoelen voordat hij haar volgt:

Verder lezen

Trending