Connect with us

Showbizz

‘Nick breekt met Simon Keizer omdat hij vrouwengek is (hij is al jaren een enorme cheater)’

Na de onthulling van weekblad Privé dat Nick & Simon uit elkaar gaan is het er nu het nieuws van het waarom. Nick Schilder wil niet meer worden geassocieerd met Simon Keizer omdat hij al jarenlang vreemd gaat en dat nu allemaal dreigt uit te komen.

Weekblad Privé heeft onthuld dat Nick & Simon waarschijnlijk uit elkaar gaan. Dat nieuws kwam ze slecht uit, want ze wilden dat zelf 29 augustus vertellen bij Jinek. Maar of daar aan tafel ook aan de orde komt wat de reden van de breuk is valt te betwijfelen.

Zo stel Yvonne Coldeweijer dat de juice over Simon te maken heeft met de breuk. “Simon is al jaren een enorme cheater”, schrijft ze op haar juicekanaal. “De afgelopen tijd komt dit steeds meer ter sprake en nu gaat sinds een tijdje het gerucht dat Nick niet langer geassocieerd wil worden met het slechte imago van Simon.” Keizer (38) was afgelopen mei tien jaar getrouwd met Annemarie (37). Het liedje heette ‘Dit is pas het begin’ en is een ode aan de liefde van Simon voor zijn Annemarie.

In haar podcast De Juice Show zegt ze ook nog. “Simon en Jantje Smit waren tijdens de opnames van De Zomer Voorbij al continu samen pleite. Nick was braaf. Simon en Jan waren de hort op en kwamen dan urenlang niet terug. Die hadden dan twee meisjes gevonden.”

Volgens Yvonne Coldeweijer komt daarbij dat Simon last heeft van driftbuiten. “Simon is zó ontzettend actief in het vreemdgaan. Hij is zelfs dwingend. Hij heeft dus een kantoortje en daar heeft hij dus een mancave in gebouwd. Af en toe gaat hij daar dus heen. Je kunt je voorstellen dat als je cheat, je haast hebt. Dan gaat hij dus een chick bellen, hij doet dat altijd op Snapchat.”

“Sowieso ronselt hij die chicks, dan heeft hij het nummer en dan gaat hij bellen. Ik heb screenshots gezien, waarin hij twintig keer onder elkaar belt. Dan moet die meid nú opnemen en nú komen. Hij is heel dwingend daarin.”

De verhalen over Simon Keizer die zijn vrouw bedrog begonnen half juni rond te zingen toen Juice Channel naar buiten trad met een bron die een aantal jaar werkzaam is geweest bij De Vrienden Van Amstel Live’. “Geloof ons als we zeggen dat de beste man er niet vies van is om buiten de deur het gezellig te hebben met andere dames.”

De bron vertelde aan Juice Channel dat Simon dames uitnodigt in het hotel waar de artiesten verblijven. Daar mogen ze lekker gratis drinken om uiteindelijk meegenomen te worden naar de hotelkamer van Simon, en dat is iedere avond een andere dame. De bron geeft ook aan dat het wel eens is voorgekomen dat Simon een dame mee nam en de volgende avond zijn hoogzwangere vrouw kwam kijken. Echt zo walgelijk, en total geen respect.”

Daar bleef het niet bij. “Verder vertelt deze bron ook dat Simon flink wat seksueel getinte opmerkingen maakt tegenover productiedames. Er worden dan vooral opmerkingen over de borsten en billen van deze dames gemaakt. Alle dames worden daar gek van. Heel begrijpelijk!!”

Na publicatie van het bovenstaande kreeg Juice Channel nog veel meer tips over Simon. “Zoals we al dachten: de verhalen over Simon stromen binnen en veel van deze verhalen komen met elkaar overeen. Simon heeft namelijk bij het kantoor van Nick en hem een eigen ‘man cave’. Het is een minikantoortje op de bovenste verdieping waar hij maar al te graag dames over de vloer laat komen. Hij heeft contact met deze dames via een sneaky account op Snapchat. Ook geven meerdere dames aan dat Simon op een gegeven moment heel stalkerig werd en ontzettend vaak ging bellen als hij in de ‘mood’ was.”

Continue Reading

Showbizz

Breuk met Ineke komt Humberto Tan duur te staan

Begin deze maand werd bekend dat Ineke en Humberto Tan na zo’n 30 jaar op ‘harmonieuze wijze’ uit elkaar gaan. Die breuk krijgt nog een vervelend staartje voor de presentator.

Drie panden

Hoewel Ineke en Humberto nooit zijn getrouwd, moet ‘Hummie’ zijn ex-liefje een miljoenenbedrag betalen. De twee zijn samen samen eigenaar van drie panden. Het gaat om twee appartementen in Amsterdam en een villa in Amstelveen.

Volgens Bekendeburen kochten Ineke en Humberto de villa voor 1.261.000 euro, terwijl de appartementen samen meer dan 900.000 euro hebben gekost. Nu de woningprijzen zijn gestegen, wordt de totale waarde geschat op ongeveer 4,3 miljoen euro.

Als Humberto de panden wil blijven behouden, zal hij dus 2,2 miljoen euro aan Ineke moeten overmaken.

Continue Reading

Showbizz

Zoon Sylvana Simons betrokken bij overval

Multimiljonair Roland Kahn had een tijde een relatie met Sylvana Simons en in een interview met de Story laat hij weten dat hij bruut overvallen is door haar zoon.

Roland Kahn is onder meer eigenaar van de kledingketen Cool Cat en hij bracht vorig jaar een boek uit waarin hij al uit de school klapte over zijn heftige relatie met Sylvana Simons.

“Onze relatie bereikt in 2012 het absolute dieptepunt. Zijn we samen, hebben we binnen de kortste keren ruzie. Zijn we apart van elkaar op stap, dan bestookt ze me met ellenlange manipulatieve berichten. Ze werkt me zo op mijn zenuwen dat ik niet eens meer helder kan nadenken. Ik ben haar destructieve geest zó ontzettend beu.”

Maar aan de Story verteld Ronald over een overal die plaatsvond net nadat het uit was. Hij laat weten dat hij door meerdere mannen in zijn woning wordt overvallen. Ronald zegt er het volgende over in de Story.

“De grootste van hen dwingt me op de grond en knijpt mijn keel dicht, terwijl een andere man me voluit in mijn zij trapt.”

Ronald weet zeker dat één van de daders de zoon van Sylvana Simons was.

“Tijdens een familiefeestje hoorde ik hem eens opscheppen over de tientallen overvallen waarbij hij betrokken was.”

Ook laat Ronald weten dat hij brandwonden bij één van de daders zag en de zoon van Sylvana Simons heeft brandwonden, omdat hij als kind een pan kokend water van het gasfornuis trok.

Maar Ronald noemt niet expliciet de naam van de zoon aan de Story.

“Hij heeft al een aantal gevangenisstraffen achter de rug. Het voegt niks toe om iemand dan een trap na te geven.”

Ook geeft hij nog even af op de opvoeding die Sylvana aan haar kinderen geeft. Hij vindt namelijk dat ze er niks van bakt.

“Mensen hoeven ook niet alles te kunnen”

Continue Reading

Showbizz

Het is officieel: René Le Blanc verlaat Nederland per direct

René Le Blanc, de Nederlandse zanger bekend van het programma “Ik Geloof In Mij” en de single “If I Tell You”, gaat op avontuur in Duitsland. Hij wil zijn muziekcarrière naar een hoger niveau tillen door zijn populaire lied “If I Tell You” opnieuw op te nemen, maar nu in het Duits.

René Le Blanc

Komt deze informatie je bekend voor? Dat kan goed kloppen. René had dit plan al eerder, maar dat wilde toen niet helemaal vlotten. Het idee werd namelijk tegengehouden door zijn team waarna hij een internationale carrière liet varen.

Internationale carrière

René wilde het er toch niet bij laten zitten en is dit keer echt vastberaden. Hij laat aan roddeltijdschrift Privé het volgende weten: “Als ik het niet probeer, dan weet ik zeker dat ik geen succes heb. En zal ik altijd blijven denken: Wat als ik het wel had gedaan?”. De zanger hoopt dat deze stap hem zal helpen om zijn muziek in Duitsland te laten doordringen en een groter publiek te bereiken. We hopen dat hij zijn Nederlandse fans in ieder geval niet vergeet.

Check de megahit ‘If I Tell You’ die René le Blanc in het Duits gaat opnemen hier:

 

Continue Reading

Trending