Connect with us

Showbizz

Ernstig privédrama voor presentator Art Rooijakkers

Het zijn roerige tijden voor Art Rooijakkers. Vanwege gezondheidsredenen is zijn werk noodgedwongen stil komen te liggen, en dat terwijl de breuk met Andrea, de moeder van zijn kinderen, hem financieel het nodige kost!

Art Rooijakkers (45) zag vorig jaar zijn relatie met Andrea Pleijte (49), met wie hij tweelingdochters Puk en Keesje (5) heeft, stranden. Het was niet de eerste keer dat het stel uit elkaar ging. Al twee keer eerder verkeerde hun relatie in een crisis. In 2012 waren ze allebei veel op reis voor hun werk en zagen ze elkaar nauwelijks. ‘Soms was ik zes weken weg en twee dagen voor ik thuiskwam, vertrok zij net voor vijf weken,’ vertelde Art in JAN Magazine. ‘We stonden op een breekpunt. Wilden we nog door?’ Uiteindelijk lijmde een gezamenlijke reis door Australië hun relatie. Dat kon echter niet voorkomen dat hun relatie enkele jaren later opnieuw wankelde. Ook toen bracht een vakantie hen nader tot elkaar. Kort daarna raakte Andrea zwanger en in 2017 werden ze de trotse ouders van een tweeling.

Behoorlijke bedragen
Kwam het voorgaande keren telkens weer goed tussen Art en Andrea, de breuk van vorig jaar zomer is definitief. Uit officiële documenten, die in het bezit zijn van Story, blijkt dat Art zijn ex 128.359 euro heeft moeten betalen. Daarnaast neemt hij de hypothecaire lening (579.408,75 euro) van hun grachtenpand in Amsterdam, waar Art is blijven wonen, voor zijn rekening. De recreatiewoning, die het stel in 2018 kocht voor 160.500 euro in de Achterhoek, is ook aan hem toebedeeld.

Lees verder

Showbizz

Kokosnoten van ex-liefje André, Sarah van Soelen vallen eruit

André Hazes en Sarah van Soelen zijn inmiddels alweer een tijdje uit elkaar. Ze woonden zelfs even samen, maar helaas… Het is alweer over.

Maar ze hebben beide een zware tijd achter de rug. André Hazes heeft tijdens corona natuurlijk weinig kunnen optreden, en zijn relatie is verbroken met diverse vrouwen. Ook heeft hij alle tatoeages laten verwijderen die over Monique gingen.

Sarah heeft ook een mooi plaatje gedeeld met haar volgers. Hierin is te zien hoe haar twee kokosnoten er bijna uitspringen. We kunnen natuurlijk niet ontkennen dat het een prachtige meid is!

Oordeel zelf:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

Lees verder

Showbizz

Zien: Jan Smit gespot op tv met enorme onderkin

In het weekend is Jan Smit op tv gezien met een enorme onderkin. Kijkers zijn geschokt. “Kleine Jantjes worden groot,” reageert iemand.

Hieronder vind je de beelden.

FC Volendam

Jan Smit is sinds afgelopen zomer voorzitter van de voetbalclub FC Volendam. Afgelopen weekend speelde zijn club tegen de Limburgse ploeg Fortuna Sittard. De Volendammers hadden niet zoveel geluk en verloren met 2-0. De wedstrijd werd live uitgezonden door ESPN en kwam ook Jan Smit in beeld.

Reacties kijkers

Op het moment dat Jan in beeld komt, moet hij gapen. Hierdoor valt zijn onderkin mega erg op. “Het was ook een vroegertje voor Jan Smit,” merkt de commentator nog op.

Veel kijkers hebben hier ook een reactie op. Zo zegt ene Zeurvogel: “Die laat de bittergarnituur ook niet aan zich voorbijgaan.” Een ander zegt: “Jantje is tegenwoordig een hele Jan. Is vaak met Rafael te vinden in de lokale Burger King denk ik.”

Reactie Jan

Jan zelf reageert ook op de beelden: “Ik vind die onderkin erger hoor… 😂.” Iemand anders geeft een sneer naar zijn zus Monique Smit: “Valt reuze mee Jan! Bovendien valt die onderkin volkomen in het niet bij de omvang van de onderbuik van je niet al te goocheme zusje!”

 

Lees verder

Showbizz

Beelden: Amalia, koning Willem-Alexander én Máxima stomdronken in hotel gespot

Het is de grootste angst van de koninklijke familie dat er dronken foto’s van Amalia op het internet terecht komen. De kroonprinses is aan haar studie in Amsterdam begonnen en is daar ‘op kamers’. Ze is daar nu tijdelijk weg, omdat ze mogelijk bedreigd wordt.

Ondertussen vermaakt onze kroonprinses zich wel met haar familie.

Hotel

“Vriendinnen van mij werken bij De Echoput in Apeldoorn. Dat is een chique hotel met restaurant aan de Veluwe. Laatst was daar het hele restaurant plus het hotel gereserveerd voor vijf dagen op de naam van ‘Het Loo’. Uiteindelijk sliepen daar Beatrix, Amaal, Willem Alexander en Maxima en een deel van de familie. En natuurlijk heeeel veel beveiliging, lakeien etc etc,” vertelt een volger van Reality.fbi.

Dronken

“Iedereen van het personeel moest z’n telefoon inleveren omdat er geen beeldmateriaal mocht komen,” gaat de volger verder.

En de reden daarachter snappen we nu ook: “Uiteindelijk was Amaal lam van de wijn, zat Maxima alleen maar te dansen en was Willem Alexander telkens aan het vragen om ‘de láátste gin tonic’. Alexia en Ariane waren er niet bij. Niemand praat erover.”

Beelden

Wat vind jij hiervan?

Lees verder

Trending