Connect with us

Showbizz

Jeroen Pauw ontsnapte aan verstikkingsdood

Hoewel de emotie duidelijk voelbaar was, vloeiden er geen tranen bij Jeroen Pauw toen hij na veertien jaar afscheid nam van zijn talkshow. Aan Story vertelt hij over zijn toekomstplannen en is eindelijk duidelijk geworden hoe hij aan het litteken in zijn hals komt.

Jeroen Pauw (59) voelde zich een beetje weemoedig toen hij eind december afscheid nam van zijn talkshow Pauw. ‘Je stopt toch met iets wat je heel erg leuk vindt om te doen,’ vertelt Jeroen aan Story. ‘Er is bij mij nooit enige vorm van tegenzin geweest. Maar ik sta nog steeds achter dit besluit. Het is tijd om andere dingen te gaan doen.’ Jeroen wil andere programma’s gaan ontwikkelen. ‘Met gewone mensen die een bijzonder verhaal te vertellen hebben en ik ben bezig met een idee om bekende Nederlanders van zeventig jaar en ouder te interviewen. Maar pas na hun dood wordt dat interview uitgezonden. Er is geschreven dat ik daar al mee begonnen ben, maar dat moet nog gaan gebeuren.

Vrije tijd
Eerst wil ik gaan genieten van mijn vrije tijd.’ Dat doet Jeroen samen met zijn vriendin Zoé Goddijn, met wie hij inmiddels ruim drie jaar samen is.’ Komende tijd zal hij in een van zijn vier huizen (Amsterdam, Loosdrecht, Curaçao en Malaga, red) verblijven om te genieten en de balans op te maken. De presentator doet tegenwoordig ook geen moeite meer om het litteken in zijn hals te verbergen. Zeker wanneer hij zongebruind is, steekt de witte streep sterk af. In 5 Uur Live vertelde hij eerder dat hij dit litteken sinds heel jonge leeftijd heeft. Hij ontsnapte aan een verstikkingsdood. Jeroen liep blauw aan maar de huisarts dacht dat het meeviel. In tegenstelling tot de artsen in het ziekenhuis. Op tweejarige leeftijd onderging hij een tracheotomie. ‘Ik werd opengesneden en er moesten allemaal ontstekingen uit. Mijn ouders zeggen dat ze daar allebei grijze haren van hebben gekregen. Ik ben door de pater afgelegd. Het kleine jongetje zou doodgaan. Maar dat is niet gebeurd.’ Destijds was het litteken klein, maar Jeroen vertelde dat het met hem is meegegroeid, en dat het nu een stuk groter is. ‘Dus het ziet er heel indrukwekkend uit.’

Bron: Story Beeld: Youtube

Continue Reading

Showbizz

Breuk met Ineke komt Humberto Tan duur te staan

Begin deze maand werd bekend dat Ineke en Humberto Tan na zo’n 30 jaar op ‘harmonieuze wijze’ uit elkaar gaan. Die breuk krijgt nog een vervelend staartje voor de presentator.

Drie panden

Hoewel Ineke en Humberto nooit zijn getrouwd, moet ‘Hummie’ zijn ex-liefje een miljoenenbedrag betalen. De twee zijn samen samen eigenaar van drie panden. Het gaat om twee appartementen in Amsterdam en een villa in Amstelveen.

Volgens Bekendeburen kochten Ineke en Humberto de villa voor 1.261.000 euro, terwijl de appartementen samen meer dan 900.000 euro hebben gekost. Nu de woningprijzen zijn gestegen, wordt de totale waarde geschat op ongeveer 4,3 miljoen euro.

Als Humberto de panden wil blijven behouden, zal hij dus 2,2 miljoen euro aan Ineke moeten overmaken.

Continue Reading

Showbizz

Zoon Sylvana Simons betrokken bij overval

Multimiljonair Roland Kahn had een tijde een relatie met Sylvana Simons en in een interview met de Story laat hij weten dat hij bruut overvallen is door haar zoon.

Roland Kahn is onder meer eigenaar van de kledingketen Cool Cat en hij bracht vorig jaar een boek uit waarin hij al uit de school klapte over zijn heftige relatie met Sylvana Simons.

“Onze relatie bereikt in 2012 het absolute dieptepunt. Zijn we samen, hebben we binnen de kortste keren ruzie. Zijn we apart van elkaar op stap, dan bestookt ze me met ellenlange manipulatieve berichten. Ze werkt me zo op mijn zenuwen dat ik niet eens meer helder kan nadenken. Ik ben haar destructieve geest zó ontzettend beu.”

Maar aan de Story verteld Ronald over een overal die plaatsvond net nadat het uit was. Hij laat weten dat hij door meerdere mannen in zijn woning wordt overvallen. Ronald zegt er het volgende over in de Story.

“De grootste van hen dwingt me op de grond en knijpt mijn keel dicht, terwijl een andere man me voluit in mijn zij trapt.”

Ronald weet zeker dat één van de daders de zoon van Sylvana Simons was.

“Tijdens een familiefeestje hoorde ik hem eens opscheppen over de tientallen overvallen waarbij hij betrokken was.”

Ook laat Ronald weten dat hij brandwonden bij één van de daders zag en de zoon van Sylvana Simons heeft brandwonden, omdat hij als kind een pan kokend water van het gasfornuis trok.

Maar Ronald noemt niet expliciet de naam van de zoon aan de Story.

“Hij heeft al een aantal gevangenisstraffen achter de rug. Het voegt niks toe om iemand dan een trap na te geven.”

Ook geeft hij nog even af op de opvoeding die Sylvana aan haar kinderen geeft. Hij vindt namelijk dat ze er niks van bakt.

“Mensen hoeven ook niet alles te kunnen”

Continue Reading

Showbizz

Het is officieel: René Le Blanc verlaat Nederland per direct

René Le Blanc, de Nederlandse zanger bekend van het programma “Ik Geloof In Mij” en de single “If I Tell You”, gaat op avontuur in Duitsland. Hij wil zijn muziekcarrière naar een hoger niveau tillen door zijn populaire lied “If I Tell You” opnieuw op te nemen, maar nu in het Duits.

René Le Blanc

Komt deze informatie je bekend voor? Dat kan goed kloppen. René had dit plan al eerder, maar dat wilde toen niet helemaal vlotten. Het idee werd namelijk tegengehouden door zijn team waarna hij een internationale carrière liet varen.

Internationale carrière

René wilde het er toch niet bij laten zitten en is dit keer echt vastberaden. Hij laat aan roddeltijdschrift Privé het volgende weten: “Als ik het niet probeer, dan weet ik zeker dat ik geen succes heb. En zal ik altijd blijven denken: Wat als ik het wel had gedaan?”. De zanger hoopt dat deze stap hem zal helpen om zijn muziek in Duitsland te laten doordringen en een groter publiek te bereiken. We hopen dat hij zijn Nederlandse fans in ieder geval niet vergeet.

Check de megahit ‘If I Tell You’ die René le Blanc in het Duits gaat opnemen hier:

 

Continue Reading

Trending