Connect with us

Showbizz

‘Het echte verhaal over zelfmoord Rachel Hazes’

Rachel Hazes kroop in 2017 door het oog van de naald toen zij uit het leven probeerde te stappen. Maar volgens Marieke van Beek, die haar de bewuste avond vond, is het verhaal anders dan Rachel heeft verteld. Nadat ze meermaals voor leugenaar is uitgemaakt, besluit Marieke niet langer te zwijgen en vertelt ze alles over de dramatische gebeurtenis.

Hoewel ze het eerder ontkende, vertelde Rachel begin deze maand in een openhartig interview met Nieuwe Revu over haar zelfmoordpoging in 2017.

‘Dan was ze dood geweest’
Marieke van Beek, die jarenlang haar grootste vertrouweling was, heeft vol verbazing het interview gelezen. ,,Ze doet voorkomen dat ze door niemand is gevonden, maar ík trof haar aan in de slaapkamer met een snee in haar arm van 35 cm. Was ik een half uur later gekomen, dan was ze dood geweest”, vertelt Marieke in weekblad Privé.

Grens bereikt
Marieke zegt nog elke dag last te hebben van de dramatische gebeurtenis en ziet in gedachten beelden van een levenloze Rachel voor zich. Ze begrijpt dan ook niet waarom Rachel niet het héle verhaal vertelt over die bewuste avond. Marieke wilde zelf over de avond zwijgen, maar nu ze in de rechtszaal wordt neergezet als leugenaar, heeft ze de stap gezet om haar kant van het verhaal te vertellen.

,,De grens is wat mij betreft bereikt met het aanhoren van leugens en het verdraaien van feiten door Rachel Hazes”, aldus Marieke. ,,Er zijn onderwerpen die ik laat rusten, maar dat ze heeft verteld dat ze tijdens haar zelfmoord door niemand is gevonden, dat doet mij zo vreselijk veel pijn.”

‘Een crimescene was het’
De gebeurtenis speelde zich af op 9 februari 2017. Marieke sliep in die tijd elke avond bij Rachel omdat ze bang was om alleen te zijn. Maar toen ze die avond Rachel een bericht stuurde dat ze wat later langs zou komen, reageerde Rachel anders dan normaal.

Toch kreeg Marieke nog geen argwaan en deed nietsvermoedend rond 23:00 uur de deur open van het huis van Rachel. ,,Daar zag ik al snel dat ze op bed lag in de slaapkamer. Niet om te slapen, maar met een enorme snee van wel 35 centimeter in haar arm. Ze was meer dood dan levend. Een soort crimescene was het. Ik trof een vrouw aan die goed van de wereld was.”

Rachel wilde niet gered worden
Op dat moment wilde Rachel dat Marieke wegging. Marieke belde geen 112, omdat Rachel dat absoluut niet wilde. ,,Ik ben de wond gaan verzorgen. Schoongemaakt en ingewikkeld met verband. Door wat ik had aangetroffen was ik eigenlijk in shock”, vertelt Marieke.

Het was meteen duidelijk dat Rachel niet gered wilde worden, legt Marieke uit. Rachel heeft haar dan ook nooit bedankt. ,,Ze zei tot wel honderdvijftig keer aan toe: ‘Ja, weet je wat erg is, dat het niet gelukt is.’ Ik heb ook wel gedacht, tot het laatste interview wat ze aan Revu gaf, dat zij het mij kwalijk heeft genomen dat ik haar heb gered. En dat ik daar ook alle rechtszaken aan te danken heb die ik nu van haar aan mijn broek heb.”

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending