Connect with us

Showbizz

Grote zorgen om de gezondheid van Martien Meiland

De Meilandjes hebben het steeds drukker op het chateau in Frankrijk en dat eist zijn tol. De familie maakt zich namelijk grote zorgen om Martien.

Vanwege het coronavirus zijn er momenteel geen gasten op het chateau. Daarom is de familie Meiland aan het klussen geslagen. Maar alle stress vanwege de annuleringen en het klussen is niet goed voor de gezondheid van Martien.

Pijn op borst

In de nieuwste aflevering van Chateau Meiland blijkt Martien te kampen met gezondheidsklachten en zijn familie maakt zich steeds meer zorgen om zijn benauwdheid. Zo heeft hij 1 nacht onwijs slecht geslapen omdat hij continu last had van pijn op de borst. De volgende ochtend doet hij zijn beklag bij zijn dochters Montana en Maxime, maar er lijkt in eerste instantie niet veel aan de hand te zijn.

Benauwd

Wanneer hij een paar dagen later ook overdag klachten krijgt, gaan er toch een paar alarmbellen rinkelen. “Ben je nog benauwd?” vraagt Maxime. “Nee, ik ben niet benauwd”, reageert Martien. Toch vertrouwt Maxime het niet: “Maar ik weet gewoon dat het niet goed is. Ik voel het. Dat voel je. Ik ga morgen naar de dokter.”

Zoektocht

Zou hij corona hebben? Of misschien toch gewoon een longinfectie? Montana wordt bang: “Dan ga je gewoon dood. Jouw longen zijn niet de sterkste van allemaal.” Na een grote zoektocht op het internet komen ze tot de conclusie dat Martien misschien wel een hartziekte heeft. Daar schrikt hij toch wel van: “O, wat erg Maxime. Ik moet dit helemaal niet lezen.” Niet veel later loopt Martien flink op de zaken vooruit. “Ik wil denk ik toch Hemel & Aarde van Edsilia Rombley op mijn begrafenis. Ze mag ook zelf op komen treden.”

Grapjes

Ook de kijkers thuis maken zich een beetje zorgen om Martien, maar ze moeten ook hard lachen om zijn reactie. Op Twitter wordt dan ook de ene na de andere grap gemaakt: “Haha, Martien is aan het hyperventileren en de begrafenis wordt al geregeld” en “Het staat op internet, dus het moet wel waar zijn.”

Bron: Chateau Meiland, Libelle Twitter. Beeld: Youtube

Continue Reading

Showbizz

Breuk met Ineke komt Humberto Tan duur te staan

Begin deze maand werd bekend dat Ineke en Humberto Tan na zo’n 30 jaar op ‘harmonieuze wijze’ uit elkaar gaan. Die breuk krijgt nog een vervelend staartje voor de presentator.

Drie panden

Hoewel Ineke en Humberto nooit zijn getrouwd, moet ‘Hummie’ zijn ex-liefje een miljoenenbedrag betalen. De twee zijn samen samen eigenaar van drie panden. Het gaat om twee appartementen in Amsterdam en een villa in Amstelveen.

Volgens Bekendeburen kochten Ineke en Humberto de villa voor 1.261.000 euro, terwijl de appartementen samen meer dan 900.000 euro hebben gekost. Nu de woningprijzen zijn gestegen, wordt de totale waarde geschat op ongeveer 4,3 miljoen euro.

Als Humberto de panden wil blijven behouden, zal hij dus 2,2 miljoen euro aan Ineke moeten overmaken.

Continue Reading

Showbizz

Zoon Sylvana Simons betrokken bij overval

Multimiljonair Roland Kahn had een tijde een relatie met Sylvana Simons en in een interview met de Story laat hij weten dat hij bruut overvallen is door haar zoon.

Roland Kahn is onder meer eigenaar van de kledingketen Cool Cat en hij bracht vorig jaar een boek uit waarin hij al uit de school klapte over zijn heftige relatie met Sylvana Simons.

“Onze relatie bereikt in 2012 het absolute dieptepunt. Zijn we samen, hebben we binnen de kortste keren ruzie. Zijn we apart van elkaar op stap, dan bestookt ze me met ellenlange manipulatieve berichten. Ze werkt me zo op mijn zenuwen dat ik niet eens meer helder kan nadenken. Ik ben haar destructieve geest zó ontzettend beu.”

Maar aan de Story verteld Ronald over een overal die plaatsvond net nadat het uit was. Hij laat weten dat hij door meerdere mannen in zijn woning wordt overvallen. Ronald zegt er het volgende over in de Story.

“De grootste van hen dwingt me op de grond en knijpt mijn keel dicht, terwijl een andere man me voluit in mijn zij trapt.”

Ronald weet zeker dat één van de daders de zoon van Sylvana Simons was.

“Tijdens een familiefeestje hoorde ik hem eens opscheppen over de tientallen overvallen waarbij hij betrokken was.”

Ook laat Ronald weten dat hij brandwonden bij één van de daders zag en de zoon van Sylvana Simons heeft brandwonden, omdat hij als kind een pan kokend water van het gasfornuis trok.

Maar Ronald noemt niet expliciet de naam van de zoon aan de Story.

“Hij heeft al een aantal gevangenisstraffen achter de rug. Het voegt niks toe om iemand dan een trap na te geven.”

Ook geeft hij nog even af op de opvoeding die Sylvana aan haar kinderen geeft. Hij vindt namelijk dat ze er niks van bakt.

“Mensen hoeven ook niet alles te kunnen”

Continue Reading

Showbizz

Het is officieel: René Le Blanc verlaat Nederland per direct

René Le Blanc, de Nederlandse zanger bekend van het programma “Ik Geloof In Mij” en de single “If I Tell You”, gaat op avontuur in Duitsland. Hij wil zijn muziekcarrière naar een hoger niveau tillen door zijn populaire lied “If I Tell You” opnieuw op te nemen, maar nu in het Duits.

René Le Blanc

Komt deze informatie je bekend voor? Dat kan goed kloppen. René had dit plan al eerder, maar dat wilde toen niet helemaal vlotten. Het idee werd namelijk tegengehouden door zijn team waarna hij een internationale carrière liet varen.

Internationale carrière

René wilde het er toch niet bij laten zitten en is dit keer echt vastberaden. Hij laat aan roddeltijdschrift Privé het volgende weten: “Als ik het niet probeer, dan weet ik zeker dat ik geen succes heb. En zal ik altijd blijven denken: Wat als ik het wel had gedaan?”. De zanger hoopt dat deze stap hem zal helpen om zijn muziek in Duitsland te laten doordringen en een groter publiek te bereiken. We hopen dat hij zijn Nederlandse fans in ieder geval niet vergeet.

Check de megahit ‘If I Tell You’ die René le Blanc in het Duits gaat opnemen hier:

 

Continue Reading

Trending