Connect with us

Showbizz

Foto van André Hazes opgedoken met opvallend gezelschap: “Dus tóch wel verslaafd?!”

André Hazes besloot 11 maanden geleden om een mediastilte in te lassen en op zoek te gaan naar zichzelf. Dit deed hij onder andere door in z’n eentje tripjes te maken naar Amerika, iets wat roddeltante Coldeweijer opvallend vond. Zeker toen de zanger steeds vaker in z’n uppie werd gespot in verschillende casino’s.

Afgelopen voorjaar schreef Coldeweijer hierover: “Het is gewoon heel vreemd dat hij de laatste tijd continu wekenlang op vakantie gaat in zijn eentje, onder andere dus naar Amerika. En dan gaat hij dus volgende week wéér op vakantie naar Amerika! Dit is gek… Is dit zodat hij ongestoord z’n ding kan doen? Hij is verslaafd! Ik kan je verzekeren, en ik heb zo’n voorgevoel, dat er gewoon nóg een verslaving bij is gekomen. Namelijk een gokverslaving.“. Zojuist is er opnieuw een foto opgedoken van de zanger, waarop hij met opvallend gezelschap aan een goktafel te zien is…

André Hazes gokverslaafd!?
De foto wordt gedeeld door Coldeweijer, waarbij ze schrijft dat de zanger opnieuw is gespot in Las Vegas! Dit keer zit hij met de hele filmcrew van zijn documentaire achter een goktafel. De spion meldt echter dat de zanger al eerder was gezien. Volgens de spion zou hij direct nadat hij was geland, om elf uur ’s ochtends, hebben plaatsgenomen aan een goktafel. De zanger zou, volgens een andere volger, gisteren ook gespot zijn bij de show van Katy Perry. Coldeweijer reageert: “Hij ging een aantal maanden geleden ook al naar het concert van Dua Lipa in Las Vegas met de crew. En nu dus naar Katy Perry. Zooo’n interessante docu“. Met deze informatie lijkt de rode draad van de documentaire niet een huwelijk, maar eerder life in Las Vegas te zijn. Of hierin ook de vermeende verslavingen van de zanger aan bod komen, is natuurlijk nu de brandende vraag!

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending