Connect with us

Showbizz

Erica woest op Martien Meiland: ‘Hij is mijn man niet meer’

Toen Martien Meiland erachter kwam dat hij op mannen viel, had hij daar erg veel moeite mee. Hij was bang zijn gezin kwijt te raken. Ook Erica vond het verschrikkelijk om achter de geaardheid van haar man te komen. Dat vertelt ze aan De Telegraaf.

Uitbundige kleding
Vijf jaar voordat Martien en Erica in 2006 in Ik Vertrek te zien waren, kuste Martien een man. Die ene kus zette het leven van Martien maar ook het leven van Erica op z’n kop. ,,Totdat Martien rond zijn veertigste voor het eerst met een man zoende. Er kwamen gevoelens naar boven die hij nog nooit had gehad. Hij was er doodziek van, maar ook voor mij kwam het als donderslag bij heldere hemel. Ineens stond ons leven compleet op zijn kop”, vertelt Erica. ,,Martien was in de war en ging zich steeds vreemder gedragen. Hij maakte zich op, trok uitbundige kleding aan en praatte heel raar. Ik kon daar totaal niet mee omgaan. Het was mijn man niet meer.”

Het stel ging tijdelijk uit elkaar. Martien vertrok naar Amsterdam waar hij werd ondergedompeld in de gayscene. Erica bleef alleen achter. ,,Dat was heel zwaar. Ik heb altijd gedacht dat ik oud zou worden met Martien, maar ineens viel die droom in duigen. Ik was in één klap mijn beste vriend, mijn man en de vader van mijn kinderen kwijt.”

Getrouwd
Tijdens de opnames van Ik Vertrek wist Erica al van de geaardheid van Martien. Maar na het avontuur in Frankrijk gingen ze toch van elkaar scheiden. Erica laat weten dat een relatie hebben met iemand die op het andere geslacht valt erg ingewikkeld is. Inmiddels zijn ze toch weer getrouwd, want ze konden niet zonder elkaar. ,,We misten elkaar enorm. Het voelt heel vertrouwd om weer samen te zijn. Wat anderen daarvan vinden kan mij eigenlijk niet zoveel schelen. Het gaat er toch om dat wij gelukkig zijn?”

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending