Connect with us

Showbizz

Eva Jinek wilde eigenlijk geen moeder worden

Hoewel Eva Jinek dolgelukkig is met haar zoontje Pax, had ze voorheen geen kinderwens. ,,Op een gegeven moment dacht ik: het zit gewoon niet in mij.”

‘Misschien ben ik wel niet normaal’
Eva Jinek heeft samen met Dexter van der Voorn zoontje Pax en is dolgelukkig met haar gezin. Toch was er een tijd dat ze geen kinderwens had en eigenlijk geen moeder wilde worden. Het scheelde maar weinig of ze was kinderloos gebleven.

,,Sommige mensen hebben zo’n vurige kinderwens dat het lijkt alsof alles er voor moet wijken. Met of zonder partner, dat maakt niet uit, ze willen gewoon een kind”, legt de presentatrice uit in weekblad Weekend. ,,Zo is dat bij mij nooit geweest. Ik dacht heel lang: misschien ben ik niet helemaal normaal.”

Niet verdrietig
Een lange tijd hoopte ze dat haar mening over het moederschap zou veranderen, maar dat gebeurde niet. ,,Op een gegeven moment dacht ik: volgens mij zit het gewoon niet in mij. Dus was ik er ook niet verdrietig over.”

Maar toen ontmoette ze Dexter en alles veranderde. ,,Toen was ik 37 en hij wilde wél graag kinderen. Ineens voelde ik: met hem wil ik het.” Zoontje Pax is inmiddels drie jaar.

Tweede kindje?
Of Eva ooit een tweede kindje krijgt zullen we moeten afwachten. Eerder zei ze dat ze haar gezin graag zou willen uitbreiden, maar de zwangerschap staat haar in de weg. Haar eerste zwangerschap ging namelijk niet bepaald over rozen.

Pax kwam op de wereld via een ongeplande keizersnede. ,,Na de bevalling ben ik nog twee keer opgenomen geweest, omdat het zo slecht met me ging,” vertelde zij toen in Nouveau. ,,Dus in de eerste maanden ben ik erg bezorgd geweest.”

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending