Connect with us

Showbizz

Lange lijst: ‘Met deze vrouwen ging Marco Borsato vreemd’

Privé, Story, Party en Weekend pakken groot uit met de scheiding van het jaar en vele namen passeren de revue. Wij zetten ze voor jullie op een rijtje…

Iris Hond

Volgens Shownieuwsdeskundige en hoofdredacteur van Privé, Evert Santegoeds, zou vooral de affaire met Iris Hond (met wie hij zelfs het afgelopen jaar nog geweest zou zijn…) een grote rol hebben gespeeld in de breuk tussen Marco en Leontine. Toen zijn slippertje vorig jaar aan het licht kwam, beweerde Marco dat dit zich ruim tien jaar geleden tijdens het failliet gaan van zijn managementbedrijf TEG , had afgespeeld. Daar worden echter vraagtekens bij gezet. “Onze informatie was dat dat veel korter geleden gebeurd was. Dat kwam vooral naar buiten toen het nummer Lippenstift uitkwam, wat over minnaressen ging, dat iemand tegen mij zei: ‘Dat moet hij nodig zeggen, want in het voorjaar heeft hij hem nog bij Iris Hond uitgelaten’. Dus dat was zeker een affaire die veel losgemaakt heeft.”

Toen Marco in oktober de misstap met Iris opbiechtte, leek het erop dat Leontine hem (opnieuw?) al lang had vergeven en dat hun huwelijk staande zou houden. Zo schreef de zanger op Instagram: “(…) Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit.” En Leontine reageerde: “Liefde hoeft niet perfect te zijn, zolang het maar echt is.” En onder de post van Marco schreef ze ook nog: “Hou van jou met heel mijn hart en ziel.” Aan Shownieuws vertelden ze al eerder over de ups en downs in hun huwelijk, en ze leken gelukkiger dan ooit!

Denise Boekhoff

Story gooit het op Marco’s ex, Denise Boekhoff. Marco was 8 jaar lang met haar samen en ze gingen in 1996 uit elkaar, omdat zij verliefd was geworden op een andere man. Maar na een paar jaar ging die relatie weer uit en volgens Story zouden ze daarna weer contact hebben gekregen en gehouden, ook dus tijdens zijn huwelijk met Leontine.

Het weekblad schreef drie weken geleden al dat Marco de laatste tijd ineens vaak reageert op haar Instagramfoto’s. “Prachtig ben je nog steeds”, zou de zanger hebben geschreven bij een foto van Denise, die modellenwerk doet.

Story meldt ook dat hen geruchten ter ore zijn gekomen over een buitenechtelijk kind bij een Braziliaanse vrouw en over een nieuwe relatie voor Leontine, maar dat ze het graag willen houden bij de feiten.

Secretaresse

In 2006 zou er volgens Privé, die beweert meerdere bronnen dichtbij de Borsato’s te hebben gesproken, een incident zijn geweest waarbij Leontine met eigen ogen zou hebben gezien dat Marco haar bedroog. Zij zou er tijdens een vriendinnenvakantie in Barcelona zijn achter gekomen, toen zij intieme foto’s van Marco en zijn secretaresse (die ook luistert naar een dierennaam) kreeg te zien, waarop ze innig kusten in een skilift en ook in elkaars armen lagen bij de après-ski.

Marco was een paar weken voordat Leontine op vakantie ging, met personeel van zijn artiestenbureau The Entertainment Group (TEG) op een skitripje naar Oostenrijk. Ook zijn secretaresse, met wie hij een goede band had opgebouwd, was van de partij. Volgens deze bronnen aan Privé had iedereen binnen zijn bedrijf wel in de gaten dat ze meer hadden dan een werkrelatie, zelfs Marco’s broer zou er vanaf geweten hebben…

Deze intieme foto’s van Marco en zijn minnares zouden op een USB-stick hebben gestaan waarop ook leuke en romantische kiekjes van Leontine en Marco stonden. Zij kreeg de schrik van haar leven, toen zij plotseling in het bijzijn van de meiden die met haar mee waren, geconfronteerd werd met deze heftige foto’s van Marco. Leontine zou hem meteen hebben opgebeld om verhaal te halen. Marco zou in eerste instantie zijn affaire hebben ontkend. “Maar ik zie het hier toch!”, zou zij hebben geschreeuwd!

Maan de Steenwinkel

Naast Marco’s voormalige secretaresse en Iris Hond zingen er nog veel meer namen rond van bekende en onbekende vrouwen met wie Marco het bed zou hebben gedeeld. Story meldde onlangs dat ook de naam van zangeres Maan wordt genoemd. Marco heeft haar goed leren kennen in 2016 bij The Voice of Holland, want hij was haar coach. Haar management wilde verder niet reageren, maar een bron uit ’t Gooi meldde in Story dat ze altijd contact hebben gehouden…

Verder lezen

Showbizz

Chantal Janzen raakt ernstig gewond bij bizar ongeluk

Chantal Janzen laat weten dat ze ontzettend veel pijn heeft. Ze heeft een bizar ongelukje gehad wat haar nu veel kopzorgen bezorgt.

De 43-jarige presentatrice die haar medewerkers van haar blad financieel uitknijpt, laat weten dat ze door de rug is gegaan en dat ze heel veel pijn heeft.

Maar de manier waarop Chantal door haar rug is gegaan is toch wel bizar te noemen. Ze opende namelijk een keukenla en ging toen door haar rug. Ja je zou denken dat het haast onmogelijk is en dat je een soort til of buk beweging moet maken. Maar blijkbaar opende Chantal de keukenla op zo een bijzondere manier dat dit ten koste ging van haar rug.

Chantal wil graag wat rust nemen, maar dat gaat zo moeilijk als je moeder bent. Dus het is even op haar tandjes bijten en wellicht een pijnstiller nemen tot het allemaal weer over is.

Verder lezen

Showbizz

Dus toch: Lil Kleine slaat deze BN’er een blauw oog

We hadden al zo’n vermoeden, maar nu is het ook bevestigd: het blauwe oog dat Koen Pieter van Dijk – voorheen Koen Kardashian – opliep is afkomstig van de ondermaatse rapper Lil Kleine.

Gisteren gaf Jamie Vaes een openhartig interview met Robbert Rodenburg over haar tijd met rapper Lil Kleine. Duidelijk werd dat het autodeur-incident nog maar het topje van de ijsberg was. Jamie werd stelselmatig mishandelt en ook haar vrienden moesten het ontgelden.

Lil Kleine zat niet lekker in z’n energie
Jamie: “Als er werd ingegrepen door derden, dan werd dat niet geaccepteerd. Mijn beste vriendje Koen is vaak letterlijk en figuurlijk de l*l geweest. Wij waren op Ibiza en we gingen naar huis, ik was moet Koen en we hadden Jorik opgehaald. Ik weet niet wat ‘ie ophad, maar hij zat duidelijk niet lekker in z’n energie. Terwijl we in de auto waren begon hij al agressief te doen.”

Blauw oog voor Koen
Jamie wilde Jorik vervolgens even ergens anders afzetten om af te laten koelen, maar toen sloeg de vlam in de plan. “Hij viel me toen aan en Koen kwam voor me op. Koen kreeg toen een volle spetter”, waarmee Jamie Vaes doelt op de vuistslag die Koen in het gezicht van de rapper kreeg. Ook miste hij daarna een stuk van een tand. Het laat andermaal zien dat Jorik een ordinaire vrouwenmepper is.

Verder lezen

Showbizz

Lang Leve de Liefde deelnemer denkt totaal niet na: ‘Liever iemand die niet knap is, zoals jou!’

In het SBS6-programma Lang Leve de Liefde worden twee personen aan elkaar gematcht die vervolgens 24 uur in één huis moeten doorbrengen. Een beetje vervelend als je maar met z’n tweeën bent en dat kan voor heerlijk ongemakkelijke situaties zorgen!

Gast in LLDL wil liever geen supermodel!

De vraag uit het volgende fragment: “Wat is écht jouw type?” Dan kun je natuurlijk heel cliché zeggen jij bent wel me type, of je beschrijft de gene die voor je zit. Maar nee deze gast probeert op een ander manier een compliment te geven: “Ik hoef geen supermodel te hebben. Super mooi om te zien, maar niet mijn type.

Dus dan heb ik liever iemand zoals jou…” Het antwoord van de dame in kwestie maakt gelijk duidelijk wat ze van dit ‘compliment’ vindt:

 

Verder lezen

Trending