Connect with us

Showbizz

Lange lijst: ‘Met deze vrouwen ging Marco Borsato vreemd’

Privé, Story, Party en Weekend pakken groot uit met de scheiding van het jaar en vele namen passeren de revue. Wij zetten ze voor jullie op een rijtje…

Iris Hond

Volgens Shownieuwsdeskundige en hoofdredacteur van Privé, Evert Santegoeds, zou vooral de affaire met Iris Hond (met wie hij zelfs het afgelopen jaar nog geweest zou zijn…) een grote rol hebben gespeeld in de breuk tussen Marco en Leontine. Toen zijn slippertje vorig jaar aan het licht kwam, beweerde Marco dat dit zich ruim tien jaar geleden tijdens het failliet gaan van zijn managementbedrijf TEG , had afgespeeld. Daar worden echter vraagtekens bij gezet. “Onze informatie was dat dat veel korter geleden gebeurd was. Dat kwam vooral naar buiten toen het nummer Lippenstift uitkwam, wat over minnaressen ging, dat iemand tegen mij zei: ‘Dat moet hij nodig zeggen, want in het voorjaar heeft hij hem nog bij Iris Hond uitgelaten’. Dus dat was zeker een affaire die veel losgemaakt heeft.”

Toen Marco in oktober de misstap met Iris opbiechtte, leek het erop dat Leontine hem (opnieuw?) al lang had vergeven en dat hun huwelijk staande zou houden. Zo schreef de zanger op Instagram: “(…) Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit.” En Leontine reageerde: “Liefde hoeft niet perfect te zijn, zolang het maar echt is.” En onder de post van Marco schreef ze ook nog: “Hou van jou met heel mijn hart en ziel.” Aan Shownieuws vertelden ze al eerder over de ups en downs in hun huwelijk, en ze leken gelukkiger dan ooit!

Denise Boekhoff

Story gooit het op Marco’s ex, Denise Boekhoff. Marco was 8 jaar lang met haar samen en ze gingen in 1996 uit elkaar, omdat zij verliefd was geworden op een andere man. Maar na een paar jaar ging die relatie weer uit en volgens Story zouden ze daarna weer contact hebben gekregen en gehouden, ook dus tijdens zijn huwelijk met Leontine.

Het weekblad schreef drie weken geleden al dat Marco de laatste tijd ineens vaak reageert op haar Instagramfoto’s. “Prachtig ben je nog steeds”, zou de zanger hebben geschreven bij een foto van Denise, die modellenwerk doet.

Story meldt ook dat hen geruchten ter ore zijn gekomen over een buitenechtelijk kind bij een Braziliaanse vrouw en over een nieuwe relatie voor Leontine, maar dat ze het graag willen houden bij de feiten.

Secretaresse

In 2006 zou er volgens Privé, die beweert meerdere bronnen dichtbij de Borsato’s te hebben gesproken, een incident zijn geweest waarbij Leontine met eigen ogen zou hebben gezien dat Marco haar bedroog. Zij zou er tijdens een vriendinnenvakantie in Barcelona zijn achter gekomen, toen zij intieme foto’s van Marco en zijn secretaresse (die ook luistert naar een dierennaam) kreeg te zien, waarop ze innig kusten in een skilift en ook in elkaars armen lagen bij de après-ski.

Marco was een paar weken voordat Leontine op vakantie ging, met personeel van zijn artiestenbureau The Entertainment Group (TEG) op een skitripje naar Oostenrijk. Ook zijn secretaresse, met wie hij een goede band had opgebouwd, was van de partij. Volgens deze bronnen aan Privé had iedereen binnen zijn bedrijf wel in de gaten dat ze meer hadden dan een werkrelatie, zelfs Marco’s broer zou er vanaf geweten hebben…

Deze intieme foto’s van Marco en zijn minnares zouden op een USB-stick hebben gestaan waarop ook leuke en romantische kiekjes van Leontine en Marco stonden. Zij kreeg de schrik van haar leven, toen zij plotseling in het bijzijn van de meiden die met haar mee waren, geconfronteerd werd met deze heftige foto’s van Marco. Leontine zou hem meteen hebben opgebeld om verhaal te halen. Marco zou in eerste instantie zijn affaire hebben ontkend. “Maar ik zie het hier toch!”, zou zij hebben geschreeuwd!

Maan de Steenwinkel

Naast Marco’s voormalige secretaresse en Iris Hond zingen er nog veel meer namen rond van bekende en onbekende vrouwen met wie Marco het bed zou hebben gedeeld. Story meldde onlangs dat ook de naam van zangeres Maan wordt genoemd. Marco heeft haar goed leren kennen in 2016 bij The Voice of Holland, want hij was haar coach. Haar management wilde verder niet reageren, maar een bron uit ’t Gooi meldde in Story dat ze altijd contact hebben gehouden…

Lees verder

Showbizz

Kokosnoten van ex-liefje André, Sarah van Soelen vallen eruit

André Hazes en Sarah van Soelen zijn inmiddels alweer een tijdje uit elkaar. Ze woonden zelfs even samen, maar helaas… Het is alweer over.

Maar ze hebben beide een zware tijd achter de rug. André Hazes heeft tijdens corona natuurlijk weinig kunnen optreden, en zijn relatie is verbroken met diverse vrouwen. Ook heeft hij alle tatoeages laten verwijderen die over Monique gingen.

Sarah heeft ook een mooi plaatje gedeeld met haar volgers. Hierin is te zien hoe haar twee kokosnoten er bijna uitspringen. We kunnen natuurlijk niet ontkennen dat het een prachtige meid is!

Oordeel zelf:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

Lees verder

Showbizz

Zien: Jan Smit gespot op tv met enorme onderkin

In het weekend is Jan Smit op tv gezien met een enorme onderkin. Kijkers zijn geschokt. “Kleine Jantjes worden groot,” reageert iemand.

Hieronder vind je de beelden.

FC Volendam

Jan Smit is sinds afgelopen zomer voorzitter van de voetbalclub FC Volendam. Afgelopen weekend speelde zijn club tegen de Limburgse ploeg Fortuna Sittard. De Volendammers hadden niet zoveel geluk en verloren met 2-0. De wedstrijd werd live uitgezonden door ESPN en kwam ook Jan Smit in beeld.

Reacties kijkers

Op het moment dat Jan in beeld komt, moet hij gapen. Hierdoor valt zijn onderkin mega erg op. “Het was ook een vroegertje voor Jan Smit,” merkt de commentator nog op.

Veel kijkers hebben hier ook een reactie op. Zo zegt ene Zeurvogel: “Die laat de bittergarnituur ook niet aan zich voorbijgaan.” Een ander zegt: “Jantje is tegenwoordig een hele Jan. Is vaak met Rafael te vinden in de lokale Burger King denk ik.”

Reactie Jan

Jan zelf reageert ook op de beelden: “Ik vind die onderkin erger hoor… 😂.” Iemand anders geeft een sneer naar zijn zus Monique Smit: “Valt reuze mee Jan! Bovendien valt die onderkin volkomen in het niet bij de omvang van de onderbuik van je niet al te goocheme zusje!”

 

Lees verder

Showbizz

Beelden: Amalia, koning Willem-Alexander én Máxima stomdronken in hotel gespot

Het is de grootste angst van de koninklijke familie dat er dronken foto’s van Amalia op het internet terecht komen. De kroonprinses is aan haar studie in Amsterdam begonnen en is daar ‘op kamers’. Ze is daar nu tijdelijk weg, omdat ze mogelijk bedreigd wordt.

Ondertussen vermaakt onze kroonprinses zich wel met haar familie.

Hotel

“Vriendinnen van mij werken bij De Echoput in Apeldoorn. Dat is een chique hotel met restaurant aan de Veluwe. Laatst was daar het hele restaurant plus het hotel gereserveerd voor vijf dagen op de naam van ‘Het Loo’. Uiteindelijk sliepen daar Beatrix, Amaal, Willem Alexander en Maxima en een deel van de familie. En natuurlijk heeeel veel beveiliging, lakeien etc etc,” vertelt een volger van Reality.fbi.

Dronken

“Iedereen van het personeel moest z’n telefoon inleveren omdat er geen beeldmateriaal mocht komen,” gaat de volger verder.

En de reden daarachter snappen we nu ook: “Uiteindelijk was Amaal lam van de wijn, zat Maxima alleen maar te dansen en was Willem Alexander telkens aan het vragen om ‘de láátste gin tonic’. Alexia en Ariane waren er niet bij. Niemand praat erover.”

Beelden

Wat vind jij hiervan?

Lees verder

Trending