Connect with us

Showbizz

Bezopen Wilfred Genee misdraagt zich tegen Eva Jinek

Wilfred Genee heeft zich behoorlijk misdragen tegen Eva Jinek. De presentator van Veronica Inside werd ladderzat toen ze een keer samen op pad waren met John van den Heuvel.

Wilfred Genee, Eva Jinek en John van den Heuvel zijn in 2015 een keertje met z’n drieën op stap geweest naar het clubhuis van PSV. Het kwam gisteren te sprake op de radio, waar John de co-host was van Wilfred. “We hebben ooit een keer samen staan zingen. Ik heb eerst Hazes staan zingen in het supportershome van PSV”, aldus Wilfred.

Zingende Wilfred

John: “Dat is al not done, want Hazes mag bij PSV niet gedraaid worden.” Wilfred: “Op een gegeven moment komt John ook het podium op en die gaat ineens een ander nummer zingen. Ik sta eerst een beetje mee te doen en vraag opeens: ‘Wat is dit eigenlijk voor nummer?’ ‘Ja, dit is het clublied van PSV.’ Ik zei: ‘Dat kan ik toch helemaal niet meezingen man! Wat is dit nou toch zeg?’ Het was een heel leuke avond.”

Dat beaamt John. “Het was een gezellige avond. Het was met Eva Jinek volgens mij.” Wilfred: “Ja, Eva Jinek was toen mee. We waren met z’n drieën.”

Rare combinatie

Sidekick Niels van Baarlen: “Wat een rare combinatie, hoe komt dat?”

John: “Het was een heel rare combinatie. We waren te gast volgens mij een keer bij haar in het programma en toen heb ik gezegd: ‘Ga een keer mee naar PSV.’ Dat vond ze leuk.”

Op een gegeven moment was Wilfred ladderzat, aldus John. “We reden terug en toen kreeg Wilfred op de achterbank een hele discussie met Eva wie nou de beste talkshowhost van Nederland was. Wilfred ging even tips geven aan Eva hoe ze een goede talkshow moest maken.”

‘Ik kon me niks herinneren’

Wilfred was zó dronken dat hij de dag erna niets meer herinnerde. “Ach ja, het was een goede avond ja. Het was vrij direct geloof ik ook, hè, zei je me later? Ik kon het me niet meer helemaal herinneren.”

John: “Je ging toen Freek Vonk nog om toestemming vragen of Eva mee mocht naar Casablanca.”

Wilfred: “Oh ja, hahaha. Het was zo’n avond.”

John: “Ja, het was een heel bijzondere avond.”

Ordinair misdragen

Sidekick Niels schrikt behoorlijk van het verhaal. “Jezus, je hebt je gewoon echt ordinair misdragen.”

Wilfred: “Het was heel gezellig. Dat was het gewoon. Het was een topavond.”

John: “Hebben jullie daarna nog contact gehad eigenlijk? Eva en jij?”

Wilfred: “Ja, ze is een paar weken erna nog co-host geweest bij BNR. We zijn laatst nog bij Eva geweest! Hoe noemde ze me ook alweer? Een chocoladepuddinkje.”

Continue Reading

Showbizz

Oeps! Jutta Leerdam laat nét iets te veel van haar filmrol zien

Schaatster Jutta Leerdam wist onlangs in Hamar haar Europese titel met overmacht te prolongeren. De 24-jarige pakte weer eens winst op de 1000 meter en was daarmee sneller dan Femke Kok. Bam, weer een medaille erbij. Maar naast het schaatsen mag er ook tijd zijn voor ontspanning.

Ook het ontspannen kun je wel aan haar overlaten. Jutta deelde deze week op haar socials beelden van een gezellig avondje uit met een vriendin, maar wie goed kijkt ziet daar toch ineens een paar opmerkelijke plaatjes in haar filmrol staan.

Scroll verder voor eens screenshot van Jutta’s filmrol:

Continue Reading

Showbizz

Yvonne weet het zeker: André Hazes gaat trouwen met deze vrouw!

Yvonne Coldeweijer is op last van de rechtbank wel uitgepraat over Rachel Hazes, maar over André heeft ze – zoals altijd – weer iets nieuws te melden. In haar nieuwste video vertelt ze in geuren en kleuren het nieuwste relationele plan van Dreetje.

Volgens de juice-verkoper waren André en Monique Westenberg (de moeder van zijn kind) tot vorige week nog uit elkaar, maar daar is wéér verandering in gekomen. Yvonne: “Ik durf het bijna niet te zeggen – jullie weten dat dit niet door mij komt – ik had vorige week gebracht dat André en Monique uit elkaar zijn. Hij had tegen haar gezegd dat hij geen aantrekkingskracht meer voelde. Hij zegt dat vaak hè. Hij vindt haar een oud wijf en hij kan het er niet meer zo echt op, dat was de strekking.”

Trouwen voor de bühne

“De scoop is: ze zijn weer samen!” aldus Coldeweijer. “Sorry, het lijkt dus net alsof ik het verkeerd breng, maar ik zit er zó bovenop, ik zit er zó middenin, dat ik alles zie en hoor wat ze doen. Het spijt me, maar hij heeft zich gewoon weer bedacht. Hij heeft zoiets van: er komt weer een docu aan. […] Nou komt het, ik schaam me eigen bijna dood al is het mijn eigen scoop: zoals je weet heb ik ooit gebracht dat ze in de docu gingen trouwen en dat er extra delen kwamen enzo. Dat gaan ze nu alsnog doen in deel twee van de documentaire op Videoland.”

André ging vreemd

Yvonne haakt vervolgens nog even in op die Spaanse dame waar André het erg gezellig mee had: “In 2019 hebben ze van juli tot december gedatet, Op het profiel van die Spaanse meid zie je ook allemaal berichten gepost uit die tijd. Dingen zoals ‘love of my life’, die was dus helemaal verliefd. Ze is André tegengekomen in Marbella en zijn helemaal verliefd geworden. Ik heb dus met haar anderhalf uur gepraat vorige week. […] Zij kregen dus meteen een soort van relatie, maar hij was dus nog met Monique, hij heeft dus gecheat.”

Voor de volledige tekst en uitleg: zie Yvonne’s video hieronder

 

Continue Reading

Showbizz

Gaat niet goed met gezondheid Samantha Steenwijk

Een tijdje geleden sleepte Samantha Steenwijk haar ‘goede’ vriendin Yvonne Coldeweijer voor de rechter. Samantha had namelijk gezegd dat ze zoveel was afgevallen door paardrijden. Yvonne vond dit lachwekkend en zei dat ze gehoord had dat Samantha verboden dieetpillen nam. Uiteindelijk kwam dit dus voor de rechter en Samantha haar collega’s bij RTL Boulevard vonden het paardrijd verhaal van Samantha ook niet geloofwaardig. Sterker nog ze vonden vooral dat Samantha het niet zo zwaar had moeten oppakken, omdat ze ook altijd in RTL Boulevard roddelden over haar collega’s. Nu ze zelf een keer aan de beurt was kon dat blijkbaar niet.

Maar goed nu deelde Samantha dus zelf de onderstaande recente foto en daarop zien we toch dat Samantha er niet echt heel goed uitziet. Ze is echt extreem veel afgevallen. Dat paardrijd dieet is dus toch echt een aanrader, not.

Hieronder de foto van de extreem afgevallen Samantha.

Continue Reading

Trending