Connect with us

Showbizz

Bezopen Wilfred Genee misdraagt zich tegen Eva Jinek

Wilfred Genee heeft zich behoorlijk misdragen tegen Eva Jinek. De presentator van Veronica Inside werd ladderzat toen ze een keer samen op pad waren met John van den Heuvel.

Wilfred Genee, Eva Jinek en John van den Heuvel zijn in 2015 een keertje met z’n drieën op stap geweest naar het clubhuis van PSV. Het kwam gisteren te sprake op de radio, waar John de co-host was van Wilfred. “We hebben ooit een keer samen staan zingen. Ik heb eerst Hazes staan zingen in het supportershome van PSV”, aldus Wilfred.

Zingende Wilfred

John: “Dat is al not done, want Hazes mag bij PSV niet gedraaid worden.” Wilfred: “Op een gegeven moment komt John ook het podium op en die gaat ineens een ander nummer zingen. Ik sta eerst een beetje mee te doen en vraag opeens: ‘Wat is dit eigenlijk voor nummer?’ ‘Ja, dit is het clublied van PSV.’ Ik zei: ‘Dat kan ik toch helemaal niet meezingen man! Wat is dit nou toch zeg?’ Het was een heel leuke avond.”

Dat beaamt John. “Het was een gezellige avond. Het was met Eva Jinek volgens mij.” Wilfred: “Ja, Eva Jinek was toen mee. We waren met z’n drieën.”

Rare combinatie

Sidekick Niels van Baarlen: “Wat een rare combinatie, hoe komt dat?”

John: “Het was een heel rare combinatie. We waren te gast volgens mij een keer bij haar in het programma en toen heb ik gezegd: ‘Ga een keer mee naar PSV.’ Dat vond ze leuk.”

Op een gegeven moment was Wilfred ladderzat, aldus John. “We reden terug en toen kreeg Wilfred op de achterbank een hele discussie met Eva wie nou de beste talkshowhost van Nederland was. Wilfred ging even tips geven aan Eva hoe ze een goede talkshow moest maken.”

‘Ik kon me niks herinneren’

Wilfred was zó dronken dat hij de dag erna niets meer herinnerde. “Ach ja, het was een goede avond ja. Het was vrij direct geloof ik ook, hè, zei je me later? Ik kon het me niet meer helemaal herinneren.”

John: “Je ging toen Freek Vonk nog om toestemming vragen of Eva mee mocht naar Casablanca.”

Wilfred: “Oh ja, hahaha. Het was zo’n avond.”

John: “Ja, het was een heel bijzondere avond.”

Ordinair misdragen

Sidekick Niels schrikt behoorlijk van het verhaal. “Jezus, je hebt je gewoon echt ordinair misdragen.”

Wilfred: “Het was heel gezellig. Dat was het gewoon. Het was een topavond.”

John: “Hebben jullie daarna nog contact gehad eigenlijk? Eva en jij?”

Wilfred: “Ja, ze is een paar weken erna nog co-host geweest bij BNR. We zijn laatst nog bij Eva geweest! Hoe noemde ze me ook alweer? Een chocoladepuddinkje.”

Lees verder

Showbizz

Mark Rutte geeft waarschuwing af: ‘Als de besmettingen blijven stijgen komen er extra maatregelen’

Premier Rutte heeft zojuist een dringende oproep gedaan aan iedereen om zich aan de coronamaatregelen te houden. Als het niet snel beter gaat met de cijfers, dan zijn ‘lockdown-achtige maatregelen’ niet uitgesloten. “We willen echt een kentering zien. Het is heel spannend in de ziekenhuizen”, zei Rutte.

Een betere naleving van de basisregels is echt nodig, anders zijn er eerder dan 3 december maatregelen nodig, de dag waarop vooralsnog het volgende ‘weegmoment’ gepland staat. “Hou je dus aan de regels. Laat je testen bij klachten. Werk zoveel mogelijk thuis en ventileer”, benadrukte Rutte zoals te zien is in deze video:

‘Niet aarzelen’
“We hopen dat er voor 3 december geen maatregelen nodig zijn. Maar als dat wel nodig is, dan doen we dat wel. Vooralsnog is 3 december het nieuwe moment”, zei Rutte. “De effecten van lockdownachtige maatregelen zijn gigantisch, voor de jongeren en de economie Maar neemt u van mij aan: we zullen niet aarzelen als het nodig is.”

De premier benadrukte dat de druk op de zorg almaar oploopt. “Er is een kentering nodig.” Of de maatregelen die sinds 13 november van kracht zijn genoeg effect hebben is pas eind deze week echt te zien.

Code zwart
Volgens demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) zijn we nog ‘heel ver vandaan’ van code zwart in de ziekenhuizen. Hij ziet de uitspraken van de ziekenhuizen hierover vooral als een ‘uiting van grote zorg’.

De beroepsvereniging Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN) waarschuwde maandag nog voor code zwart. In dit scenario hebben ziekenhuizen geen bedden meer over en moet er tot ‘niet-medische selectie’ worden overgegaan wie nog wordt opgenomen.

Lees verder

Showbizz

Henny Huisman haalt snoeihard uit naar Peter Gillis: ‘Die dikzak’

Zelf komt hij al lang niet meer vaak op tv, maar Henny Huisman volgt nog wel wat er op de verschillende omroepen te zien is. Zo is hij fan van Johan Derksen. En toch is er iemand waarnaar hij liever niet kijkt, dat vertelt Huisman in Nieuwe Revu.

“Bijvoorbeeld die dikzak, die Peter Gillis. Die speelt de baas. Die wil even laten zien dat hij overwicht heeft: dit moet zus, dat moet zo. Maar hij moet zelf als baas het beste voorbeeld geven”, is de mening van Henny Huisman.

“Dat hij er zo uitziet, daar kan hij niks aan doen – nou ja wel een beetje – maar hij speelt de baas en geeft zelf het slechte voorbeeld. Als je het zelf laat verslonzen, kun je geen perfectie van je personeel vragen”, spreekt de wijze Henny Huisman.

Lees verder

Showbizz

Steenrijk, Straatarm ook volledig in scène gezet: “Niet mijn huis!”

Het televisieprogramma Steenrijk, Straatarm draait om twee gezinnen waarbij het ene gezin – je raadt het al – rijk is en het andere niet. Door van woning én huishoudportemonnee te ruilen, ervaren beide gezinnen hoe het is om compleet anders met geld om te gaan dan dat zij gewend zijn. Het doel van het programma is om antwoord te krijgen op de vraag of geld daadwerkelijk gelukkig maakt. Het programma doet het goed bij SBS6 en het creëert bewustzijn bij de kijker over geld en armoede. In de basis dus een prima programma. Maar televisie zou televisie niet zijn, als er niet hier en daar wat glitter en glamour wordt toegevoegd. En blijkbaar vinden ze dat ook nodig bij dit programma. Na de nieuwste aflevering van het programma is er namelijk ophef ontstaan. ‘Rijke’ Ferrah Simsek zou namelijk niet háár huis, maar dat van haar ex-man beschikbaar hebben gesteld…

Steenrijk, Straatarm is nep én in scène gezet!

JuiceChannel deelt dat Ferrah zelf in een appartement op IJburg zou wonen. De reden dat Ferrah zich anders heeft voorgedaan in het programma, zou volgens JuiceChannel zijn omdat ze dol graag een influencer wil worden. Maar verschillende volgers laten weten dat de vork misschien wel anders in de steel zit. Een volger van JuiceChannel: “Het programma wil ook dat je een groot huis laat zien. Ik was als ‘influencer’ gevraagd, maar mijn huis was te klein.

Zij stuurden er toen enorm op aan of ik niet naar een ander huis kon en dan samen met een vriendin. Maar omdat dit allesbehalve echt is, wilde ik dat niet doen.” Meerdere volgers doen een boekje open over het programma. Zo zou er bijvoorbeeld ook één nacht gefilmd worden en gedaan worden alsof het om een hele week ging en worden ook niet-rijken gevraagd voor de rijken-rol. JuiceChannel concludeert: “Fake show!”

Lees verder

Trending