Connect with us

Showbizz

Emile Ratelband is dol op Monique Westenberg: hij wil haar ontmoeten

Emile Ratelband is dol op Monique Westenberg. Hij zou haar maar wat graag ontmoeten…
Dit zegt de positiviteitsgoeroe in de nieuwe Party. Hij heeft groot respect voor de ex van André Hazes, die net als hij ook enorm positief in het leven staat ondanks veel ellende. Emile loopt over van adoratie, zegt hij tegen het weekblad.

“Ik heb haar nooit ontmoet, maar ik zou dat graag een keer doen”, aldus Emile. “Omdat ik denk dat ik veel met haar gemeen heb. Ik denk dat zij zich veel beter kan uiten dan ik. Ze is net zo eerlijk, maar weet zich daarin goed te gedragen.”

“Ze is in tegenstelling tot mij altijd genuanceerd”, vervolgt Emile zijn lofzang. “Zoals zij zo volwassen omgaat met André, en toen met die ijsklomp, Bridget Maasland, dat vond ik mooi.”

Droomvrouw?

“Ik zou haar graag willen leren kennen. Ik denk dat ze een heel sympathieke, aantrekkelijke, intelligente en charmante vrouw is.” Als Party hem vraagt of hij niet een beetje verliefd is op Monique, zegt Emile: “Nee, ik ben niet verliefd, kom op nou! Ik zie haar gewoon en dan denk ik: je bent een toppertje.”

Is ze dan wel zijn droomvrouw? “Dat hoor je mij niet zeggen. Dat weet ik natuurlijk niet, want ik ken haar niet. Maar als ik kijk naar wat ze zegt, hoe netjes ze eruitziet, hoe ze met dat kleine mannetje omgaat, hoe ze zich opstelt naar André toe en hoe ze haar vader, moeder, opa en oma uit de pers houdt, is ze gewoon een wijze vrouw. Dat is het.”

Uit elkaar

Monique en André maakten in maart bekend dat hun relatie weer voorbij is. Kort daarna vond André de liefde bij influencer Sarah van Soelen.

André en Monique waren sinds vorig jaar februari weer bij elkaar, nadat de zanger enkele maanden een relatie met Bridget Maasland had. Het afgelopen jaar leken de twee gelukkiger dan ooit. In december maakten ze bekend dat ze wilden gaan trouwen.

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending