Connect with us

Showbizz

Prinses Beatrix met spoed geopereerd in ziekenhuis

Prinses Beatrix (83) is voor het eerst sinds haar operatie weer in het openbaar verschenen. Ze had het zichtbaar naar haar zin bij de paardrijwedstrijd Concours Hippique International Officiel (CHIO) in het Kralingse Bos in Rotterdam.

Een kleine maand nadat ze uit het ziekenhuis kwam.

HARDNEKKIGE CHOLESTEATOOM

Het Koninklijk Huis maakte bekend dat Beatrix op 11 juni 2021 in het Leids Universitair Medisch Centrum werd geopeerd aan haar linkeroor. Ze had een cholesteatoom: een hardnekkige en lastig te behandelen middenoorontsteking die gehoorverlies en evenwichtsproblemen kan veroorzaken, en in het ergste geval een hersenvliesontsteking en gedeeltelijke gezichtsverlamming. Gelukkig was Beatrix er op tijd bij om de ontsteking operatief te laten verhelpen.

HERSTELDE BEATRIX

Over hoe het na de operatie met Beatrix ging, liet het Koninklijk Huis niks los. Maar de nieuwste foto’s van de prinses spreken boekdelen. Ze ziet er fit uit, kletst, lacht en applaudisseert. We kunnen dus wel stellen dat de operatie een succes was. Net als het CHIO: de Nederlandse dressuurruiters hebben gewonnen van olympisch kampioen Duitsland en België.

PAARDENFAN

Het CHIO is vaste prik voor paardenfan Beatrix. Onze voormalige koningin is dol op de dieren. Ze heeft er zelf een aantal, die in de Koninklijke Stallen in Den Haag verblijven. Haar paarden worden tijdens ceremoniële gelegenheden zoals Prinsjesdag ingezet en in haar vrije tijd rijdt ze er zelf op. Wil je Beatrix op een paard zien? Die kans is het grootst op het Wassenaarse strand.

Verder lezen

Showbizz

Chantal Janzen raakt ernstig gewond bij bizar ongeluk

Chantal Janzen laat weten dat ze ontzettend veel pijn heeft. Ze heeft een bizar ongelukje gehad wat haar nu veel kopzorgen bezorgt.

De 43-jarige presentatrice die haar medewerkers van haar blad financieel uitknijpt, laat weten dat ze door de rug is gegaan en dat ze heel veel pijn heeft.

Maar de manier waarop Chantal door haar rug is gegaan is toch wel bizar te noemen. Ze opende namelijk een keukenla en ging toen door haar rug. Ja je zou denken dat het haast onmogelijk is en dat je een soort til of buk beweging moet maken. Maar blijkbaar opende Chantal de keukenla op zo een bijzondere manier dat dit ten koste ging van haar rug.

Chantal wil graag wat rust nemen, maar dat gaat zo moeilijk als je moeder bent. Dus het is even op haar tandjes bijten en wellicht een pijnstiller nemen tot het allemaal weer over is.

Verder lezen

Showbizz

Dus toch: Lil Kleine slaat deze BN’er een blauw oog

We hadden al zo’n vermoeden, maar nu is het ook bevestigd: het blauwe oog dat Koen Pieter van Dijk – voorheen Koen Kardashian – opliep is afkomstig van de ondermaatse rapper Lil Kleine.

Gisteren gaf Jamie Vaes een openhartig interview met Robbert Rodenburg over haar tijd met rapper Lil Kleine. Duidelijk werd dat het autodeur-incident nog maar het topje van de ijsberg was. Jamie werd stelselmatig mishandelt en ook haar vrienden moesten het ontgelden.

Lil Kleine zat niet lekker in z’n energie
Jamie: “Als er werd ingegrepen door derden, dan werd dat niet geaccepteerd. Mijn beste vriendje Koen is vaak letterlijk en figuurlijk de l*l geweest. Wij waren op Ibiza en we gingen naar huis, ik was moet Koen en we hadden Jorik opgehaald. Ik weet niet wat ‘ie ophad, maar hij zat duidelijk niet lekker in z’n energie. Terwijl we in de auto waren begon hij al agressief te doen.”

Blauw oog voor Koen
Jamie wilde Jorik vervolgens even ergens anders afzetten om af te laten koelen, maar toen sloeg de vlam in de plan. “Hij viel me toen aan en Koen kwam voor me op. Koen kreeg toen een volle spetter”, waarmee Jamie Vaes doelt op de vuistslag die Koen in het gezicht van de rapper kreeg. Ook miste hij daarna een stuk van een tand. Het laat andermaal zien dat Jorik een ordinaire vrouwenmepper is.

Verder lezen

Showbizz

Lang Leve de Liefde deelnemer denkt totaal niet na: ‘Liever iemand die niet knap is, zoals jou!’

In het SBS6-programma Lang Leve de Liefde worden twee personen aan elkaar gematcht die vervolgens 24 uur in één huis moeten doorbrengen. Een beetje vervelend als je maar met z’n tweeën bent en dat kan voor heerlijk ongemakkelijke situaties zorgen!

Gast in LLDL wil liever geen supermodel!

De vraag uit het volgende fragment: “Wat is écht jouw type?” Dan kun je natuurlijk heel cliché zeggen jij bent wel me type, of je beschrijft de gene die voor je zit. Maar nee deze gast probeert op een ander manier een compliment te geven: “Ik hoef geen supermodel te hebben. Super mooi om te zien, maar niet mijn type.

Dus dan heb ik liever iemand zoals jou…” Het antwoord van de dame in kwestie maakt gelijk duidelijk wat ze van dit ‘compliment’ vindt:

 

Verder lezen

Trending