Connect with us

Showbizz

Prinses Beatrix met spoed geopereerd in ziekenhuis

Prinses Beatrix (83) is voor het eerst sinds haar operatie weer in het openbaar verschenen. Ze had het zichtbaar naar haar zin bij de paardrijwedstrijd Concours Hippique International Officiel (CHIO) in het Kralingse Bos in Rotterdam.

Een kleine maand nadat ze uit het ziekenhuis kwam.

HARDNEKKIGE CHOLESTEATOOM

Het Koninklijk Huis maakte bekend dat Beatrix op 11 juni 2021 in het Leids Universitair Medisch Centrum werd geopeerd aan haar linkeroor. Ze had een cholesteatoom: een hardnekkige en lastig te behandelen middenoorontsteking die gehoorverlies en evenwichtsproblemen kan veroorzaken, en in het ergste geval een hersenvliesontsteking en gedeeltelijke gezichtsverlamming. Gelukkig was Beatrix er op tijd bij om de ontsteking operatief te laten verhelpen.

HERSTELDE BEATRIX

Over hoe het na de operatie met Beatrix ging, liet het Koninklijk Huis niks los. Maar de nieuwste foto’s van de prinses spreken boekdelen. Ze ziet er fit uit, kletst, lacht en applaudisseert. We kunnen dus wel stellen dat de operatie een succes was. Net als het CHIO: de Nederlandse dressuurruiters hebben gewonnen van olympisch kampioen Duitsland en België.

PAARDENFAN

Het CHIO is vaste prik voor paardenfan Beatrix. Onze voormalige koningin is dol op de dieren. Ze heeft er zelf een aantal, die in de Koninklijke Stallen in Den Haag verblijven. Haar paarden worden tijdens ceremoniële gelegenheden zoals Prinsjesdag ingezet en in haar vrije tijd rijdt ze er zelf op. Wil je Beatrix op een paard zien? Die kans is het grootst op het Wassenaarse strand.

Lees verder

Showbizz

Kokosnoten van ex-liefje André, Sarah van Soelen vallen eruit

André Hazes en Sarah van Soelen zijn inmiddels alweer een tijdje uit elkaar. Ze woonden zelfs even samen, maar helaas… Het is alweer over.

Maar ze hebben beide een zware tijd achter de rug. André Hazes heeft tijdens corona natuurlijk weinig kunnen optreden, en zijn relatie is verbroken met diverse vrouwen. Ook heeft hij alle tatoeages laten verwijderen die over Monique gingen.

Sarah heeft ook een mooi plaatje gedeeld met haar volgers. Hierin is te zien hoe haar twee kokosnoten er bijna uitspringen. We kunnen natuurlijk niet ontkennen dat het een prachtige meid is!

Oordeel zelf:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

Lees verder

Showbizz

Zien: Jan Smit gespot op tv met enorme onderkin

In het weekend is Jan Smit op tv gezien met een enorme onderkin. Kijkers zijn geschokt. “Kleine Jantjes worden groot,” reageert iemand.

Hieronder vind je de beelden.

FC Volendam

Jan Smit is sinds afgelopen zomer voorzitter van de voetbalclub FC Volendam. Afgelopen weekend speelde zijn club tegen de Limburgse ploeg Fortuna Sittard. De Volendammers hadden niet zoveel geluk en verloren met 2-0. De wedstrijd werd live uitgezonden door ESPN en kwam ook Jan Smit in beeld.

Reacties kijkers

Op het moment dat Jan in beeld komt, moet hij gapen. Hierdoor valt zijn onderkin mega erg op. “Het was ook een vroegertje voor Jan Smit,” merkt de commentator nog op.

Veel kijkers hebben hier ook een reactie op. Zo zegt ene Zeurvogel: “Die laat de bittergarnituur ook niet aan zich voorbijgaan.” Een ander zegt: “Jantje is tegenwoordig een hele Jan. Is vaak met Rafael te vinden in de lokale Burger King denk ik.”

Reactie Jan

Jan zelf reageert ook op de beelden: “Ik vind die onderkin erger hoor… 😂.” Iemand anders geeft een sneer naar zijn zus Monique Smit: “Valt reuze mee Jan! Bovendien valt die onderkin volkomen in het niet bij de omvang van de onderbuik van je niet al te goocheme zusje!”

 

Lees verder

Showbizz

Beelden: Amalia, koning Willem-Alexander én Máxima stomdronken in hotel gespot

Het is de grootste angst van de koninklijke familie dat er dronken foto’s van Amalia op het internet terecht komen. De kroonprinses is aan haar studie in Amsterdam begonnen en is daar ‘op kamers’. Ze is daar nu tijdelijk weg, omdat ze mogelijk bedreigd wordt.

Ondertussen vermaakt onze kroonprinses zich wel met haar familie.

Hotel

“Vriendinnen van mij werken bij De Echoput in Apeldoorn. Dat is een chique hotel met restaurant aan de Veluwe. Laatst was daar het hele restaurant plus het hotel gereserveerd voor vijf dagen op de naam van ‘Het Loo’. Uiteindelijk sliepen daar Beatrix, Amaal, Willem Alexander en Maxima en een deel van de familie. En natuurlijk heeeel veel beveiliging, lakeien etc etc,” vertelt een volger van Reality.fbi.

Dronken

“Iedereen van het personeel moest z’n telefoon inleveren omdat er geen beeldmateriaal mocht komen,” gaat de volger verder.

En de reden daarachter snappen we nu ook: “Uiteindelijk was Amaal lam van de wijn, zat Maxima alleen maar te dansen en was Willem Alexander telkens aan het vragen om ‘de láátste gin tonic’. Alexia en Ariane waren er niet bij. Niemand praat erover.”

Beelden

Wat vind jij hiervan?

Lees verder

Trending