Connect with us

Showbizz

Nieuwe grote problemen na operatie: heftige tegenslagen Loretta Schrijver

De glimlach is bij Loretta Schrijver normaal gesproken nooit ver weg, maar dat zal nu even anders zijn. De RTL-ster is door een hel gegaan en zit al langer in de hoek waar de klappen vallen dan menigeen beseft.

Vorig weekend ging er een kleine schok door de tv-wereld toen Loretta Schrijver bekendmaakte te zijn geopereerd aan beginnende darmkanker. ‘Ik ben door een hel gegaan. Ik heb echt verschrikkelijke weken achter de rug,’ liet Loretta aan Shownieuws weten.

Mentale hel

Naast door een fysieke, moet Loretta ook door een mentale hel zijn gegaan. Eerst was er al de stress omdat er ‘een verdacht plekje’ was aangetroffen en een operatie half mei – twee dagen na Loretta’s vijfenzestigste verjaardag – noodzakelijk bleek. En naar nu blijkt, was dat slechts het begin van veel meer ellende. Want terwijl Loretta’s diagnose in eerste instantie al zorgwekkend leek, zorgde nieuw onderzoek voor een ernstiger beeld. En dat zal op dat moment als een mokerslag zijn aangekomen bij de sympathieke Koffietijd-presentatrice.

Grote liefde

Juist in die donkere dagen zal Loretta zich extra gelukkig hebben geprezen met het feit dat ze op haar meest zware momenten haar grote liefde Lou aan haar zijde heeft. En hij zal voorlopig nog even aan het ziekbed van zijn tien jaar jongere geliefde moeten blijven waken. Hoewel de operatie aan haar darmen geslaagd is, kreeg Loretta meteen met nieuwe problemen te maken: ze blijkt ook nog eens een longontsteking te hebben opgelopen en haar suikerwaarden zijn niet in orde! Het zal nog even duren voordat Loretta weer naar huis mag.

Lees verder

Showbizz

Kokosnoten van ex-liefje André, Sarah van Soelen vallen eruit

André Hazes en Sarah van Soelen zijn inmiddels alweer een tijdje uit elkaar. Ze woonden zelfs even samen, maar helaas… Het is alweer over.

Maar ze hebben beide een zware tijd achter de rug. André Hazes heeft tijdens corona natuurlijk weinig kunnen optreden, en zijn relatie is verbroken met diverse vrouwen. Ook heeft hij alle tatoeages laten verwijderen die over Monique gingen.

Sarah heeft ook een mooi plaatje gedeeld met haar volgers. Hierin is te zien hoe haar twee kokosnoten er bijna uitspringen. We kunnen natuurlijk niet ontkennen dat het een prachtige meid is!

Oordeel zelf:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

Lees verder

Showbizz

Zien: Jan Smit gespot op tv met enorme onderkin

In het weekend is Jan Smit op tv gezien met een enorme onderkin. Kijkers zijn geschokt. “Kleine Jantjes worden groot,” reageert iemand.

Hieronder vind je de beelden.

FC Volendam

Jan Smit is sinds afgelopen zomer voorzitter van de voetbalclub FC Volendam. Afgelopen weekend speelde zijn club tegen de Limburgse ploeg Fortuna Sittard. De Volendammers hadden niet zoveel geluk en verloren met 2-0. De wedstrijd werd live uitgezonden door ESPN en kwam ook Jan Smit in beeld.

Reacties kijkers

Op het moment dat Jan in beeld komt, moet hij gapen. Hierdoor valt zijn onderkin mega erg op. “Het was ook een vroegertje voor Jan Smit,” merkt de commentator nog op.

Veel kijkers hebben hier ook een reactie op. Zo zegt ene Zeurvogel: “Die laat de bittergarnituur ook niet aan zich voorbijgaan.” Een ander zegt: “Jantje is tegenwoordig een hele Jan. Is vaak met Rafael te vinden in de lokale Burger King denk ik.”

Reactie Jan

Jan zelf reageert ook op de beelden: “Ik vind die onderkin erger hoor… 😂.” Iemand anders geeft een sneer naar zijn zus Monique Smit: “Valt reuze mee Jan! Bovendien valt die onderkin volkomen in het niet bij de omvang van de onderbuik van je niet al te goocheme zusje!”

 

Lees verder

Showbizz

Beelden: Amalia, koning Willem-Alexander én Máxima stomdronken in hotel gespot

Het is de grootste angst van de koninklijke familie dat er dronken foto’s van Amalia op het internet terecht komen. De kroonprinses is aan haar studie in Amsterdam begonnen en is daar ‘op kamers’. Ze is daar nu tijdelijk weg, omdat ze mogelijk bedreigd wordt.

Ondertussen vermaakt onze kroonprinses zich wel met haar familie.

Hotel

“Vriendinnen van mij werken bij De Echoput in Apeldoorn. Dat is een chique hotel met restaurant aan de Veluwe. Laatst was daar het hele restaurant plus het hotel gereserveerd voor vijf dagen op de naam van ‘Het Loo’. Uiteindelijk sliepen daar Beatrix, Amaal, Willem Alexander en Maxima en een deel van de familie. En natuurlijk heeeel veel beveiliging, lakeien etc etc,” vertelt een volger van Reality.fbi.

Dronken

“Iedereen van het personeel moest z’n telefoon inleveren omdat er geen beeldmateriaal mocht komen,” gaat de volger verder.

En de reden daarachter snappen we nu ook: “Uiteindelijk was Amaal lam van de wijn, zat Maxima alleen maar te dansen en was Willem Alexander telkens aan het vragen om ‘de láátste gin tonic’. Alexia en Ariane waren er niet bij. Niemand praat erover.”

Beelden

Wat vind jij hiervan?

Lees verder

Trending