Connect with us

Showbizz

Nieuwe grote problemen na operatie: heftige tegenslagen Loretta Schrijver

De glimlach is bij Loretta Schrijver normaal gesproken nooit ver weg, maar dat zal nu even anders zijn. De RTL-ster is door een hel gegaan en zit al langer in de hoek waar de klappen vallen dan menigeen beseft.

Vorig weekend ging er een kleine schok door de tv-wereld toen Loretta Schrijver bekendmaakte te zijn geopereerd aan beginnende darmkanker. ‘Ik ben door een hel gegaan. Ik heb echt verschrikkelijke weken achter de rug,’ liet Loretta aan Shownieuws weten.

Mentale hel

Naast door een fysieke, moet Loretta ook door een mentale hel zijn gegaan. Eerst was er al de stress omdat er ‘een verdacht plekje’ was aangetroffen en een operatie half mei – twee dagen na Loretta’s vijfenzestigste verjaardag – noodzakelijk bleek. En naar nu blijkt, was dat slechts het begin van veel meer ellende. Want terwijl Loretta’s diagnose in eerste instantie al zorgwekkend leek, zorgde nieuw onderzoek voor een ernstiger beeld. En dat zal op dat moment als een mokerslag zijn aangekomen bij de sympathieke Koffietijd-presentatrice.

Grote liefde

Juist in die donkere dagen zal Loretta zich extra gelukkig hebben geprezen met het feit dat ze op haar meest zware momenten haar grote liefde Lou aan haar zijde heeft. En hij zal voorlopig nog even aan het ziekbed van zijn tien jaar jongere geliefde moeten blijven waken. Hoewel de operatie aan haar darmen geslaagd is, kreeg Loretta meteen met nieuwe problemen te maken: ze blijkt ook nog eens een longontsteking te hebben opgelopen en haar suikerwaarden zijn niet in orde! Het zal nog even duren voordat Loretta weer naar huis mag.

Verder lezen

Showbizz

Verbazing alom over de foto van Mattie Valk: ‘Wat is er gebeurd met zijn gezicht?’

De 38-jarige Mattie Valk, een bekende radio-dj in Nederland, heeft zijn droombaan weten te verwezenlijken. Zijn carrière begon in 2000 bij ATOS Radio in Zwijndrecht en inmiddels behoort hij tot een van de best beluisterde radio-dj’s van het land. Na het succes van het radioprogramma Mattie & Wietze, scoort hij nu ook goed met Mattie & Marieke.

Het gaat Mattie duidelijk voor de wind, getuige zijn riante salaris. Bij zijn overstap naar Q-Music wist hij een jaarlijks inkomen van 640.000 euro te onderhandelen, plus een bedrijfs-Tesla. Dat tikt natuurlijk aardig aan. Met een vermogen van meer dan 10 miljoen euro kan Mattie zichzelf dan ook multimiljonair noemen. Maar het harde werken in de vroege ochtenduren heeft ook zijn keerzijde.

Mattie Valk vindt dat hij er oud uitziet
Al zo’n vijf jaar moet Mattie iedere ochtend in alle vroegte uit bed. De radio-dj woont in Rotterdam en werkt in Amsterdam, wat betekent dat hij dagelijks al minstens een uur onderweg is. Hoewel hij nog vóór de ochtendspits op pad gaat, is het toch een behoorlijke afstand. Als je dan elke ochtend om 06:00 uur op de radio moet verschijnen, kun je ervan uitgaan dat Mattie’s wekker rond 04:00 uur afgaat.

Mattie merkt dat dit zijn tol begint te eisen: “Ja, ik vind dat ik er snel oud uitzie. Dat is gewoon een feit. Dat vind ik echt. Als ik dan terugkijk naar foto’s van vijf of zes jaar geleden, dan denk ik: kon ik er nog maar zo uitzien. Had ik nog maar die frisse huid. En het gekke is, je weet natuurlijk dat over vijf of zes jaar je naar foto’s van vandaag kijkt en exact hetzelfde denkt. Dat troost me enigszins, maar ik vind het wel confronterend. Dat is gewoon zo. Heb jij dat niet?” Mattie voor en na:

Verder lezen

Showbizz

Peter Gillis moet voor de rechter verschijnen na mishandeling tegen Nicol

Op 30 augustus zal de politierechter in Den Bosch een zitting houden in de mishandelingszaak van Peter Gillis (61), zo heeft een woordvoerder van het Openbaar Ministerie Oost-Brabant bevestigd.

Beschuldigingen van mishandeling
Volgens de officier van justitie wordt Peter Gillis ervan beschuldigd zijn voormalige vriendin Nicol Kremers (32) in haar rug en neus te hebben gebeten, haar tegen de muur te hebben geduwd, in haar borsten te hebben geknepen en aan haar oor, armen en haren te hebben getrokken. Deze beschuldigingen werden recentelijk naar voren gebracht tijdens een zitting bij de rechtbank in Den Bosch.

Erkenning van incident
In eerste instantie ontkenden Peter en Nicol dat er sprake was geweest van mishandeling. Echter, later hebben ze toegegeven dat er “een incident in de privésfeer” heeft plaatsgevonden in mei vorig jaar. Nicol werd eind vorig jaar opgeroepen om te getuigen bij de rechter-commissaris.

Bewijsmateriaal
De foto’s van de verwondingen die Nicol heeft opgelopen, samen met een audio-opname van het gevecht, worden momenteel beschouwd als bewijsmateriaal. Tijdens het incident heeft iemand de politie gebeld.

Talpa blijft steun verlenen
Voor Talpa is dit geen reden geweest om de samenwerking met Peter Gillis op te schorten. “Dit betreft een privékwestie. Vooralsnog hebben wij geen plannen om het nieuwe seizoen niet uit te zenden,” zo meldt een woordvoerder.

Na de bevestiging van de zitting en de beschuldigingen van mishandeling, is de zaak van Peter Gillis en Nicol Kremers een lopend juridisch proces geworden. Het is nu aan de politierechter in Den Bosch om alle bewijsmaterialen en getuigenverklaringen te beoordelen en een uitspraak te doen.

De foto’s van de verwondingen die Nicol heeft opgelopen en de audio-opname van het gevecht zullen een cruciale rol spelen in deze zaak. Ze dienen als belangrijk bewijsmateriaal om de aard en ernst van de vermeende mishandeling te ondersteunen. Het is aan de rechter om de geloofwaardigheid en relevantie van deze bewijzen te beoordelen.

Terwijl het juridische proces vordert, heeft Talpa, het mediabedrijf waarmee Peter Gillis samenwerkt, besloten om de samenwerking vooralsnog voort te zetten. Volgens een woordvoerder van Talpa betreft de zaak een privékwestie en heeft het geen directe invloed op het uitzenden van het nieuwe seizoen. Dit standpunt van Talpa heeft geleid tot verdeelde reacties, waarbij sommige mensen kritiek hebben op het handhaven van de samenwerking in het licht van de ernstige beschuldigingen.

De zitting op 30 augustus zal naar verwachting meer duidelijkheid verschaffen over de verdere stappen in dit proces. Zowel Peter Gillis als Nicol Kremers zal aanwezig zijn en de gelegenheid krijgen om hun kant van het verhaal te vertellen. Het is aan de politierechter om alle bewijslast, verklaringen en argumenten te wegen en uiteindelijk een beslissing te nemen over de zaak.

De uitkomst van de zitting zal grote gevolgen hebben voor Peter Gillis en Nicol Kremers, evenals voor de betrokkenen in de mediasector die nauwlettend de ontwikkelingen volgen. Het is een zaak die de aandacht van het publiek heeft getrokken en waarvan de uitkomst belangrijke gevolgen kan hebben voor de toekomstige samenwerking en reputaties van de betrokkenen.

Verder lezen

Showbizz

Dramatisch nieuws voor K3: ‘Einde in zicht’

In de wereld van K3 doen geruchten de ronde dat Marthe De Pillecyn, lid van de populaire Belgische meidengroep, overweegt om de groep te verlaten. Volgens berichten van Juicechannel kampt Marthe al enige tijd met gezondheidsproblemen, met name een ‘zwak been’ dat snel overbelast raakt.

Deze aandoening heeft ertoe geleid dat ze heeft moeten afzien van dansen tijdens de meest recente shows van de tournee. Het nieuws van Marthe’s mogelijke vertrek komt als een schok voor fans en volgers van K3.

Studio 100 in ongerustheid

Het mogelijke vertrek van Marthe heeft naar verluidt onrust veroorzaakt bij Studio 100, de productiemaatschappij achter K3. Ze maken zich zorgen over de consequenties van een mogelijke personeelswisseling, vooral omdat het huidige trio pas anderhalf jaar samen is en ze opnieuw op zoek zouden moeten naar een nieuw lid.

Contractuele verplichtingen

Hoewel Marthe wellicht de groep wil verlaten, dient ze nog rekening te houden met haar contractuele verplichtingen. Volgens Juicechannel is ze gebonden aan een contract tot 2026. Dit betekent dat Marthe nog de tijd heeft om haar opties te overwegen en te beslissen wat de beste koers is voor haar, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Het is zonder twijfel een moeilijke beslissing en we wensen Marthe het beste bij haar afwegingen.

Toekomst van K3

Als Marthe daadwerkelijk besluit om de groep te verlaten, zal dit de tweede verandering in korte tijd betekenen voor K3, na het vertrek van Klaasje Meijer in 2021. Het roept de vraag op hoe de toekomst van de populaire meidengroep eruit zal zien en hoe ze met deze nieuwe ontwikkeling zullen omgaan.

Fans van K3 en het team achter de groep hopen op een positieve uitkomst en dat Marthe de juiste beslissing neemt, gebaseerd op haar gezondheid en welzijn. De impact van haar vertrek zou ongetwijfeld voelbaar zijn, maar het is belangrijk dat ze haar eigen welzijn op de eerste plaats zet.

We zullen de ontwikkelingen nauwlettend volgen en hopen op een positieve uitkomst voor Marthe en K3.

Verder lezen

Showbizz

Video: Monica Geuze betrapt op haar knietjes in het openbaar

Monica Geuze (28) geniet met volle teugen van haar vrijgezellenbestaan. In januari kondigde ze aan dat ze na meer dan 2 jaar daten met Robbert Kroese weer beschikbaar is op de markt. Sindsdien lijken alle remmen los te zijn, want we zien haar nu zelfs op haar knieën in het openbaar.

Tijdens een interview met RTL Boulevard werd haar gevraagd of ‘single Monica ook fun Monica is’ en of ze aan het daten is geslagen. Haar antwoord was: ‘Ik bevind me in een bepaalde fase en ik vind het geweldig.’ Ah, een fase waarin ze graag op straat knielt voor een verfrissend drankje.

‘Mijn hele mond zit onder’

Stefan de Vries, een YouTuber die graag filmpjes maakt, heeft wellicht een van zijn beste werken tot nu toe geproduceerd. Hij weet Monica vast te leggen in haar natuurlijke habitat: geknield op de stoep, mond wijd open en aan het nippen van champagne. Een willekeurige jongeman schenkt van bovenaf de goddelijke nectar rechtstreeks in haar keel.

Monica neemt een flinke slok en komt dan weer overeind. ‘Mijn hele mond zit onder,’ mompelt ze. Vervolgens zien we hoe ze haar gezicht probeert af te vegen aan cameraman Stefan. Ook Rijk Hofman is aanwezig bij dit tafereel. Hij lijkt niet erg onder de indruk, mogelijk omdat hij inmiddels gewend is aan dit soort beelden.

@de.influencers.ig

backup @De.influencers.ig.backup #stefandevries #deinfluencersig

♬ origineel geluid – De influencers ig

Monica houdt het vaag

Er gaan al een tijdje geruchten dat Monica en Rijk Hofman een relatie hebben. Terwijl Rijk in een interview toegeeft aan het daten te zijn, blijft Monica lekker vaag. ‘Hij is hij, ik ben ik en iedereen mag zijn wie hij wil,’ beschrijft ze de situatie. Laten we hopen dat deze vrouw geen plannen heeft om luchtverkeersleider te worden op Schiphol. ‘Ja, vliegen is vliegen, landen is landen, en iedereen mag doen wat hij wil’ zal de meeste piloten niet veel verder helpen.

Verder lezen

Showbizz

Peter Gillis en nieuwe vriendin Wendy van Hout gearresteerd door de politie

Familie Gillis: Massa is Kassa-fans waren er vorige week al getuige van. De patriarch heeft opnieuw een nieuwe liefde aan zijn zijde. Kort voor het einde van de aflevering was ze kort te zien en afgelopen week werd ze met trots getoond in de straten van Maastricht. Maar dat ging niet zonder incident.

“Veel gesprekken”

Peter Gillis en modetycoon Wendy van Hout verschenen onlangs in een video van Wat is Loos in Mestreech, een YouTube-kanaal voor liefhebbers van Limburg. In een gesprek met de presentator vertelt Wendy uitgebreid hoe ze Peter heeft leren kennen: “Ik was op een van zijn parken en hij liep op het terras.

Ik sprak hem aan omdat ik op zoek was naar een caravan voor mij en mijn kinderen, om daar in de weekenden naartoe te gaan. Uiteindelijk hebben we nummers uitgewisseld, ’s avonds nog even geappt en uiteindelijk klikte het zo goed,” aldus Wendy van Hout. Peter voegt er tactvol aan toe: “Veel gesprekken, geen gehaatseflatst.”

Halt, politie

Vervolgens worden de twee tortelduiven in de video per verlengde Hummer naar het centrum van Maastricht gereden, maar daar was de politie het niet mee eens. De limousine werd aangehouden door een motoragent. De reden hiervoor is niet bekend, maar Peter wist het snel op te lossen: “Hij bleek zelfs een grote fan te zijn van Massa is Kassa, dat vond ik wel fijn. Snel even een foto gemaakt, dus dat is goed.”

Het is niet bekend of er een boete is uitgedeeld of dat de selfie met Peter voldoende was om verder te gaan.

Verder lezen

Showbizz

Schokkend nieuws voor Wesley Sneijder: ‘De grootste fout van mijn leven’

Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau waren jarenlang een onafscheidelijk stel, maar in 2019 eindigde hun huwelijk nadat Wesley meerdere keren ontrouw was geweest. Ondanks de scheiding blijven ze op vriendschappelijke wijze met elkaar omgaan. Onlangs heeft Sneijder openlijk zijn spijt betuigd over zijn daden en heeft hij toegegeven dat hij droomt van een mogelijke toekomst met Cabau en hun gezamenlijke zoon, Xess Xava.

“Ik heb er tot op de dag van vandaag spijt van. Maar het leven verloopt zoals het verloopt. Soms moeten er dingen gebeuren om je ogen te openen”, zei hij. “Het zou geweldig zijn als we weer bij elkaar zouden komen. Dat zou het mooiste zijn wat er is.”

Echter, Yolanthe houdt Sneijder op afstand en is niet geïnteresseerd in speculaties over een mogelijke hereniging. Hoewel ze vriendelijk met elkaar omgaan en onlangs samen Kerstmis hebben gevierd voor hun zoon, houdt Yolanthe zich afzijdig van het delen van hun gezamenlijke momenten op sociale media.

Sneijder’s openhartigheid over zijn verlangen naar verzoening lijkt voorlopig geen interesse te wekken bij Cabau. Ze spreekt echter geen kwaad woord over Sneijder en benadrukt dat hij een liefdevolle vader is en een van de beste voetballers ooit. Ze gunt hun zoon Xess het gevoel van bewondering voor zijn vader.

In een recent interview maakte Yolanthe duidelijk dat een romantische hereniging tussen hen niet in de kaarten lijkt te zitten. Ze blijft respectvol over Sneijder als vader van hun zoon, maar laat doorschemeren dat ze andere plannen heeft voor haar eigen toekomst.

Bekijk hieronder het interview waarin Yolanthe haar standpunt toelicht en meer vertelt over haar perspectief op de situatie.

 

Verder lezen

Showbizz

Bekende Nederlander op heterdaad betrapt: ‘Hij pleegt herhaaldelijk overspel tegenover zijn vrouw’

Bekende Nederlander Robert Doornbos en zijn vrouw Chantal Bles worden geconfronteerd met heftige beschuldigingen door niemand minder dan Yvonne Coldeweijer.

Yvonne staat erom bekend soms schattige jurkjes aan te prijzen, maar deze keer onthult ze een sappige roddel over het bekende koppel.

Volgens Yvonne wordt ze overspoeld met berichten over Robert en Chantal, waarbij de focus ligt op hun asociale gedrag ten opzichte van mensen in hun omgeving.

Maar vooral het bedrieglijke gedrag van Robert springt er volgens Yvonne met kop en schouders bovenuit.

Yvonne schrijft op haar eigen Instagram-pagina: “Het is algemeen bekend in Amsterdam Zuid dat Robert een tijdlang rommelde met een vrouw die 15 jaar ouder is.

Volgens mijn bron zijn er mannen in Zuid die vreemdgaan, maar Robert spant volgens hem de kroon. Hij gaat gewoon op rooftocht.”

De beschuldigingen gaan verder, zelfs tijdens de coronapandemie zou Robert zijn handen niet thuis hebben gehouden.

Er wordt beweerd dat hij zich in een Fletcher-restaurant volledig misdroeg. “Tijdens het eten zat hij voortdurend aan haar te friemelen.

Op een gegeven moment werd hij zo onbeschoft dat hij openlijk met zijn hand onder haar rok bezig was. Het personeel kon meegenieten van deze ongepaste vertoning.”

Yvonne beweert ook dat Robert vorig jaar een affaire had met niemand minder dan Sarah van Soelen.

Volgens haar bronnen hebben Robert en Sarah de hele avond ‘geheimzinnig veel’ met elkaar gepraat op een bankje, waarna ze samen de parkeergarage inliepen.

“Met alle kennis die we nu hebben over Robert en wetende dat Sarah van Soelen niet vies is van een bezette man… Hij zal haar vast niet alleen even thuis hebben afgezet”, aldus Coldeweijer.

Het is belangrijk op te merken dat deze beschuldigingen afkomstig zijn van Yvonne Coldeweijer en dat er geen onafhankelijke bevestiging is van de genoemde gebeurtenissen.

Het is altijd raadzaam om kritisch te zijn bij het beoordelen van dergelijke roddels en om de privacy en waardigheid van alle betrokkenen te respecteren.

Het nieuws over de beschuldigingen van Yvonne Coldeweijer heeft veel opschudding veroorzaakt en heeft de aandacht getrokken van zowel fans als media.

Mensen speculeren over de waarheid achter deze beweringen en vragen zich af wat er werkelijk gaande is in het leven van Robert Doornbos en Chantal Bles.

Zowel Robert als Chantal hebben nog niet gereageerd op de beschuldigingen van Yvonne Coldeweijer.

Het is belangrijk om te benadrukken dat iedereen het recht heeft om hun kant van het verhaal te vertellen en dat het niet eerlijk is om conclusies te trekken zonder alle feiten te kennen.

Verder lezen

Showbizz

“Bauers in familieruzie: Zoon Lucas veroorzaakt ernstige problemen”

Frans Bauer

Lucas Bauer, de jongste telg uit de familie Bauer, heeft geen interesse in een nieuwe realitysoap. En dit leidt tot spanningen binnen de familie.

Terwijl de geruchtenmolen op volle toeren draaide en fans reikhalzend uitkeken naar een mogelijke terugkeer van ‘De Bauers’ op televisie, lijkt de deur plotseling gesloten te zijn. Wat heeft er zich achter de schermen afgespeeld?

Eerder meldde het AD al dat er gesprekken gaande waren tussen de Bauers en AvroTros over een nieuwe realitysoap. De goede kijkcijfers van Frans Bauer in het programma “Rooijakkers over de Vloer” wakkerden de vlam alleen maar verder aan. Maar nu lijkt er een probleem te zijn ontstaan.

Kijkcijferexpert Tina Nijkamp gaf haar ongezouten mening: “Als die realitysoap van Frans nog niet definitief verkocht is, dan zal dat vandaag zeker gebeuren, denk ik.” Maar er is één persoon die daar anders over denkt, en dat is Lucas, de zoon van Frans en Mariska Bauer.

Lucas heeft zich eerder al uitgesproken en duidelijk gemaakt dat hij geen behoefte heeft om opnieuw in het middelpunt van de aandacht te staan. “Alsjeblieft niet. Ik hoef echt niet weer gevolgd te worden,” liet hij weten. Deze uitspraak heeft verdeeldheid veroorzaakt binnen de familie.

Terwijl Frans Bauer bekendstaat als een van de populairste BN’ers en altijd gespaard is gebleven van schandalen en geruchten, lijkt er nu een obstakel te zijn ontstaan in zijn televisiecarrière. Zal hij zijn zin doordrijven en zijn gezin weer blootstellen aan de camera’s, of zal hij uiteindelijk de wens van zijn zoon respecteren?

Verder lezen

Showbizz

Lang Leve de Liefde: Martin laat pruttelscheet van 20 sec terwijl hij Maartje diep in de ogen aankijkt!

In het populaire programma “Lang Leve de Liefde” staat romantiek centraal. Wat dit programma anders maakt dan andere datingprogramma’s, is dat je tijdens een date echt de kans krijgt om je date goed te leren kennen. Doordat je minimaal 24 uur met elkaar doorbrengt in een luxe villa, kun je je eerste indruk loslaten.

Een eerste indruk hoeft namelijk niet altijd accuraat te zijn, en het kan bijgesteld worden wanneer je ontdekt dat de ander eigenlijk een leuk persoon is. Het resultaat is dan ook een succespercentage van ruim 6 procent, in tegenstelling tot het magere 0,6 procent succespercentage in “First Dates”. Naast een gezellig etentje heb je hier ook volop de tijd om samen op de bank te hangen, spelletjes te spelen, te ontspannen in de hottub of zelfs samen te slapen. Dit betekent natuurlijk ook dat je elkaar niet alleen op je best meemaakt, maar ook elkaars onvolkomenheden, zoals snurken en naar het toilet gaan.

Er waait een frisse wind in “Lang Leve de Liefde”
Martin en Maartje zijn aan elkaar gekoppeld en het lijkt meteen te klikken tussen hen. Ze delen dezelfde humor en plagen elkaar speels. En plagen kan soms heel intiem zijn… Of de twee hun verblijf zullen verlengen, kunnen we nog niet met zekerheid zeggen. Dat zullen we morgen allemaal ontdekken in een nieuwe aflevering.

Wat we wel weten is dat Martin zich al behoorlijk op zijn gemak voelt bij Maartje. Dat kan natuurlijk heel positief zijn, maar het is ook belangrijk om in het begin de romantiek levendig te houden. Martin heeft al duidelijk gemaakt dat hij een klein geheimpje met zich meedraagt. Maar wanneer de twee samen in de keuken staan om het eten klaar te maken, besluit Martin de wind zijn vrije loop te laten gaan. En hij doet dat niet stiekem, maar terwijl hij diep in de ogen van Maartje kijkt. Romantischer kan bijna niet:

Verder lezen

Showbizz

Verschrikkelijke onthulling door Rob en Jet de Nijs raakt diep

Rob en Jet de Nijs hebben tragisch nieuws gedeeld via Instagram. Via Jet’s account laten ze weten dat hun petekind opnieuw ziek is geworden en de diagnose leukemie heeft gekregen. Het stel is diep bedroefd.

Jet deelt op Instagram: “Gevoelens van dankbaarheid en trots wisselen elkaar af met gevoelens van angst en verdriet.” Ze verwijst ook naar een artikel in de Telegraaf waarin Joop van den Ende aankondigt dat er een musical over het leven van Rob zal verschijnen. “Daar zijn we blij mee”, schrijft Jet. “Maar de dag ervoor hoorden we dat ons petekind, waar we zoveel van houden, opnieuw gevloerd is door leukemie. We zijn lamgeslagen en verdrietig. Lief meisje, knappe prachtige schat, we staan naast je. Altijd! Dat kaarsje brandt.” Onder het bericht uiten veel mensen hun steun voor de familie, en iemand merkt terecht op: “Wat krijgen jullie veel op je bord. Sterkte!”

Vorige maand werd Rob zelf opgenomen in het ziekenhuis nadat hij thuis onwel was geworden. Jet gaf deze week een interview waarin ze vertelde hoe heftig dat was. Ze beschreef hoe ze machteloos was toen Rob weggleed. “Rob ademde niet meer”, zei ze. Ze kon ook geen hartslag meer voelen. Jet was ontzettend bang dat haar man het niet zou overleven.

Uiteindelijk paste ze zelf mond-op-mondbeademing toe voordat de hulpverleners het overnamen en Rob met spoed naar het ziekenhuis brachten. Momenteel verblijft Rob de Nijs, die lijdt aan Parkinson, al een paar weken in een revalidatiecentrum. Naar omstandigheden maakt hij het “verbazingwekkend goed”.

Het is hartverscheurend om te horen dat het petekind van Rob en Jet opnieuw met leukemie te maken heeft. Het is een ongelooflijk zware periode voor hen als familie. Ze moeten omgaan met de gezondheidsproblemen van Rob, terwijl ze tegelijkertijd geconfronteerd worden met het verdriet en de zorgen rondom hun geliefde petekind.

Het is belangrijk om compassie en steun te tonen voor Rob, Jet en hun familie in deze moeilijke tijd. Ze kunnen troost putten uit de vele berichten van medeleven die ze ontvangen. We hopen dat Rob’s gezondheid blijft verbeteren en dat er kracht en genezing komt voor hun dierbare petekind.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jet De Nijs (@jetdenijs)

Verder lezen

Trending