Connect with us

Showbizz

Fajah Lourens: ‘Bij jongere mannen deed ik dit allemaal’

Fajah Lourens (39) had misschien in het verleden relaties met jongere mannen, maar sinds ze samen is met de 41-jarige Bart valt alles op zijn plek. Het voelt veel gelijkwaardiger, zo laat de fitnessgoeroe weten in een interview.

‘Ik denk dat ik voorheen erg op zoek was naar iets, en vooral naar mezelf’, verklaart Fajah in gesprek met Grazia. ‘Bij jongere mannen ging ik onbewust toch moederen en bemoeien. Daar werd ik gelukkig van, maar dat is helemaal niet gezond in een relatie.’ Met Bart zit ze nu op dezelfde golflengte en is het een stuk gelijkwaardiger dan met vorige mannen, maar toch waren eerdere relaties een wijze les voor haar.

Online daten

Hoewel er ook weinig anders mogelijk was, vindt Fajah online daten toch een stuk prettiger dan iemand ontmoeten in de kroeg. ‘Je maakt al een voorselectie op basis van interesses’, aldus Lourens. ‘Hij is Maagd, en dat past goed bij mijn Kreeft. En ook ondernemer, met kinderen. Onze eerste date een half jaar geleden was in Drenthe in een vakantiehuisje. Lekker wijntjes drinken, daar houdt hij ook van. Dat zijn we nu wel aan het minderen.’

Ontdekken

Nu reizen weer mag, neemt de brunette het daar goed van. Ze vertrekt deze zomer naar Afrika, Mexico én Italië. ‘Die behoefte om de wereld te ontdekken heb ik nog steeds. Ik heb ook wel weer zin in een festivalletje, net als toen ik 28 was. Maar de dag erna vind ik het heerlijk om te tuinieren. Dat is het mooie van ouder worden: ik kies nu elke dag bewust voor geluk.’

Continue Reading

Showbizz

Dramatisch nieuws voor Danny de Munk. ‘Hij is alles kwijt’

2022 was een turbulent jaar voor zanger Danny de Munk. Een vrouw deed aangifte van verkrachting tegen de zanger en dit heeft voor een flinke smet op zijn carrière gezorgd. De Munk heeft de rechtbank verzocht om de vrouw in het openbaar te horen. Dit verzoek is geaccepteerd, dus de Munk staat op 16 maart tegenover de vrouw die hem beschuldigd heeft van dit bizarre feit.

Evert Santegoeds legt in Shownieuws uit hoe het nu gaat met Danny de Munk. Wat blijkt? Het is nog niet gedaan met de kommer en kwel in de zanger zijn leven. Sterker nog: De zanger heeft nog meer slecht nieuws gekregen, aldus Santegoeds. Het ziet er in ieder geval nog niet naar uit dat hij snel uit de sores is.

Al een jaar thuis

“Hij zit al een jaar thuis, zijn agenda voor dit jaar is helemaal leeg, dus hij zegt: ‘Laat die vrouw maar vertellen wat ze weet en wat ze vindt en wat ze denkt dat ik haar heb aangedaan.’ En dan mag het publiek beoordelen of ze dat geloofwaardig vinden overkomen of niet. Hij wil heel graag dat het in de openbaarheid gebeurt.” Ook in 2023 is de agenda van de Munk akelig leeg.

Verplicht

Het is voor de aangeefster verplicht om te verschijnen op het openbaar verhoor. Het is echter nog niet duidelijk of het verhoor ook daadwerkelijk in het openbaar zal gaan plaatsvinden. Dit is iets wat de rechter nog moet bepalen. Al zal de Munk er waarschijnlijk wel alles aan doen om te zorgen dat dit gebeurt.

Bron: Mediacourant

Wat vind jij van de kwestie rondom Danny de Munk? Deel het met ons in de reacties op Facebook!

Continue Reading

Showbizz

Patty Brard krijgt flinke, medische tegenvaller te verduren

Ziek in bed

Na een relatief milde coronabesmetting ligt Brard namelijk nu in bed met een fikse holte ontsteking. ‘Als je een Coronaatje voor je kiezen hebt gehad die wel meeviel, is een verlate holte ontsteking bijna onontkoombaar,’ staat er bij de post. Op de foto zien we een overduidelijke zieke, make-up loze Brard.

Vermoedelijk vertoeft de presentatrice nog op het eiland Ibiza, maar zal ze momenteel niet veel kunnen ondernemen zo blijkt uit de tags #antibiotica en #terugnaarbed als onderschrift van de foto. Beterschap Patty!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard)

Continue Reading

Showbizz

Glennis Grace krijgt tragisch nieuws te horen en is kapot van verdriet

Het gaat niet goed met Glennis Grace. De zangeres, die vroeger bekendstond om haar prachtige liedjes, wordt nu vooral geassocieerd met de supermarktketen Jumbo.

Concert

Het is duidelijk dat Glennis Grace momenteel moeilijkheden heeft, gezien haar veroordeling. Om toch inkomsten te genereren, blijft ze optreden. Helaas zijn de zalen niet meer uitverkocht en dat is voor een zangeres niet prettig.

Er zijn diverse redenen waarom het zo slecht gaat met haar carrière. Volgende maand zou Glennis naar België afreizen voor een concert, maar deze show is geannuleerd vanwege slechte kaartverkoop. Glennis is hierdoor erg teleurgesteld.

Continue Reading

Trending