Connect with us

Showbizz

Ernstig nieuws zieke Ruud de Wild: ‘Stond in een plas bloed’

Het is nog maar een maand geleden dat Ruud de Wild op de radio bekendmaakte darmkanker te hebben, maar hij leeft samen met zijn vriendin Olcay Gulsen al langer in deze nachtmerrie. Inmiddels is de radio-dj vier keer onder het mes geweest en is hij thuis aan het revalideren. In de Shownieuws Podcast blikt Olcay terug op de heftige periode die ze samen hebben meegemaakt.

Diagnose darmkanker

Hoewel de rest van Nederland pas eind maart te horen kreeg dat Ruud darmkanker had, wisten hij en Olcay dit al langer. “De eerste week van januari kreeg Ruud te horen dat hij darmkanker had”, onthult Olcay. “Alleen we wisten nog niet in welke fase het was en hoe behandelbaar het was, dus dat was best een onzekere periode.” Dat is dan ook een van de redenen waarom ze het pijnlijke nieuws niet gelijk met de buitenwereld deelden. Ook Ruuds kinderen speelden hier een grote rol in. “Ruud heeft twee kleine kinderen en een dochter van achttien, dus we wilden eerst uitzoeken hoe de situatie was. Want als je het deelt met de buitenwereld, moet je ook aan een 9-jarig meisje gaan vertellen dat haar vader heel ziek is”, laat Olcay weten.

In eerste instantie leek de darmkanker met een operatie makkelijk verholpen te kunnen worden. “Toen dachten we: ‘Nou ja, als het hiermee afgelopen is, dan hoeven we ook de buitenwereld niet in te lichten’”, vertelt de presentatrice. “Toen we de uitslag van zijn eerste operatie kregen, bleek dat de kanker verder was uitgezaaid. Toen werd het een ander verhaal, want hij moest nog een zwaardere ingreep ondergaan, met een lange revalidatieperiode.”

Bang voor kanker

Olcay herinnert zich nog goed hoe ze zich voelde toen ze hoorde dat Ruud darmkanker had. “Het was natuurlijk een shock, omdat je altijd van andere mensen hoort dat ze kanker hebben of dat ze ziek zijn of hartklachten hebben. Het voelt altijd zo onwerkelijk dat dat bij jezelf zou kunnen gebeuren.” Voor Ruud kwam het nieuws aan als een keiharde klap. “Ruud is best wel hypochonder, dus die is eigenlijk zijn hele leven al voorbereid dat er iets ergs met hem zou gebeuren”, vertelt Olcay. “Al in het begin zei hij tegen mij: ‘Ik ben bang voor kanker en ik ben bang dat ik ziek word.’”

Helaas werd die nachtmerrie werkelijkheid voor de radio-dj. Olcay probeerde hem er met een goede dosis positiviteit doorheen te slepen. “Bij de eerste onderzoeken, zei ik nog: ‘Ah nee joh, komt allemaal goed.’ Dat heb ik nu wel afgeleerd, want elk onderzoek is weer heel spannend”, vertelt ze. “Maar toen het nieuws bij mij eenmaal geland was, was ik wel heel strijdbaar. Ruud was er een stuk depressiever onder, want hij had zoiets van: ‘Dit zou zomaar het einde van mijn leven kunnen betekenen.’ Olcay merkte dan ook dat hij het heel zwaar had. “Hij was heel emotioneel”, vertelt ze. “Dan helpt het wel als je positief bent en iemand op kunt vrolijken.”

Plas met bloed

Ook haar kennis uit het ziekenhuis, die Olcay had opgedaan in het programma BN’ers in het ziekenhuis, kwam goed van pas. Zo blikt ze terug op een heftig moment, toen Ruud weer thuis was na zijn eerste operatie. “Opeens hoorde ik geschreeuw uit de badkamer, dus ik rende naar boven”, herinnert ze zich nog goed. “Toen stond Ruud daar in een plas bloed gewoon, een enorme plas bloed. Ik denk dat als ik geen stage had gelopen in het ziekenhuis, dat ik compleet in paniek was geraakt.”

Bij Ruud daarentegen schoot zijn paniekniveau binnen een seconde tot het plafond. Gelukkig wist Olcay precies wat ze moest doen. “Ik heb zijn hartslag en temperatuur opgemeten en heb hem op bed gelegd en gezorgd dat hij geen blokkades had, zodat hij rustig kon ademhalen.” Vervolgens belde ze 112. “Dan komen er honderd vragen op je af. Normaal zou ik denken: ‘Kom nou maar gewoon, ik ben helemaal in paniek, ik kan niet nadenken.’ Maar nu ging het op zich allemaal redelijk goed en was hij binnen een kwartier in het ziekenhuis”, vertelt de presentatrice.

“Ik denk dat de Olcay vóór BN’ers in het ziekenhuis dat toch wel anders had gedaan”, vertelt ze eerlijk. “Ik denk dat ik anders in mijn nakie naar buiten was gerend en om hulp had gevraagd, ja.”

Verder lezen

Showbizz

Oud-speler van Feyenoord en Excelsior doodgeschoten op straat

Voormalig Feyenoord-speler Volkan Kahraman is vandaag op gewelddadige wijze om het leven gekomen. De 43-jarige oud-voetballer werd op straat in Wenen doodgeschoten, melden Oostenrijkse media. De dader zou daarna zelfmoord gepleegd hebben.

Het incident vond aan het eind van de ochtend plaats voor een café in een drukke straat in de Oostenrijkse hoofdstad. Volgens getuigen ging er een ruzie aan vooraf. Een kennis van de dader meldt aan de krant Heute dat het gaat om ‘een jaloezieverhaal dat woensdag bloedig escaleerde.’

Kahraman maakte in november 1997 zijn debuut in de hoofdmacht van Feyenoord. De toenmalige trainer Leo Beenhakker bracht hem tegen De Graafschap in als vervanger van de Argentijn Pablo Sanchez. Het bleef voor de Oostenrijker bij dat ene optreden in het eerste van Feyenoord, waar hij sinds 1995 al in de jeugd speelde.

Omdat een doorbraak in de Kuip uitbleef, werd Kahraman op huurbasis bij Excelsior gestald. Daar verging het de middenvelder beter en kwam hij tussen 1998 en 2000 in 58 wedstrijden tot elf goals en zeven assists. Later speelde hij nog onder meer in Turkije, Griekenland en Oostenrijk. De in Wenen geboren speler kwam drie keer uit voor de nationale ploeg van zijn land.

Verder lezen

Showbizz

Slecht nieuws voor Peter Gillis over relatie met Nicol

Er loopt nog steeds een onderzoek naar Peter Gillis. In mei 2022 zou hij zijn vriendin Nicol Kremers mishandeld hebben op een van de vakantiedomeinen.

Peter Gillis en Nicol Kremers zien we momenteel samen in ‘Massa Is Kassa’. Achter de schermen zou het er minder liefdevol aan toe gaan. Hoewel Peter en Nicol onlangs de schijn hoog probeerden houden door samen op vakantie te gaan, zouden ze al een tijdje uit elkaar zijn.

In Nederland lijkt Nicol echter gewoon verder te gaan met haar leven. Op het juicekanaal ‘Reality FBI’ zien we Nicol met ene Mike. “Nicol en Mike lijken elkaars huigje flink warm te likken”, schrijft het juicekanaal bij beelden van het duo.

Een spion weet meer. “Peter is foxwild, want Nicol is vreemdgegaan met barbier Mike uit Schoonhoven. Ver voor september 2022 ging het al niet zo goed meer in de relatie. Ze zijn officieel sinds september uit elkaar gegaan na een relatie van 4 jaar, maar dat moest geheim blijven voor de buitenwereld.”

Verder lezen

Showbizz

SBS6 haalt Nicol Kremers uit Massa is Kassa

De laatste dagen, eigenlijk maanden, worden de geruchten over het einde van de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis hardnekkiger. Peter en Nicol hebben er alleen zelf nog niet op gereageerd.

Kijkcijfers
Het vermoeden bestaat bij veel juicekanalen dat dit voor de schijn is omdat het programma Massa is Kassa goed bekeken moet blijven. Dalende kijkcijfers zijn desastreus voor SBS en het bekendmaken van een breuk tussen de twee helpt daar natuurlijk niet bij.

Gisteren onthulden onze gewaardeerde collega’s van Internetgekkies beelden waarop Nicol te zien zou zijn met minnaar Mike, een barbier die stukken minder binnensleept dan foxwilde Peter. Een dorpsgenoot van Mike onthult nu iets heel ergs eigenaardigs. Nicol is verhuisd…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

”Ze heeft haar luxe villa waar ze met Peter woonde ingeruild voor een mini huisje achterin de kapsalon van Mike. Ze slapen momenteel samen op een luchtbedje.”

SBS6 kijkt mee
Gisteravond ging Nicol live op Instagram Dat was een eigenaardige sessie. Zo was overduidelijk dat ze met iemand aan het praten was, maar ze vertelde dat ze alleen was. Kijkers hadden het al snel door: ze zat in de kapsalon van Mike. En drie keer raden wie er meekeek? Juist ja: SBS6.

Wanneer het uitkomt dat Peter en Nicol uit elkaar zijn, zal laatstgenoemde de set moeten verlaten. De familie Gillis gaat dan natuurlijk vrolijk verder. De vraag is nu wanneer dit bekend wordt gemaakt.

Verder lezen

Trending