Connect with us

Showbizz

Sylvie Meis in zeer heftige tranen: Ze raakt haar zoontje kwijt

Sylvie Meis en Rafael van der Vaart zijn in 2013 gescheiden en dit was de eerste keer dat ze weer samen waren om een aantal dingen te bespreken. De Duitse krant Bild had de eer om het koppel te interviewen en in dit interview kondigen de twee grote nieuwsfeiten aan.

Hun zoontje Damian die 14 jaar oud is gaat binnenkort bij zijn vader in Denemarken wonen. De reden hiervoor is dat Damian betrokken is bij de jeugdopleiding van de Deense voetbalclub Esbjerg.

Emotioneel afscheid

Sylvie zegt in het interview dat ze het eerst moeilijk had. Ik dacht even na en hij vertelde me ook dat dit echt zijn droom was. Het was emotioneel voor mij,” zegt ze. We hebben veel gepraat en contact met elkaar gehad. Ook met Estavana. Het waren leuke gesprekken”.

Bezoek

Gelukkig is Sylvie niet alleen in Nederland. Volgende maand trouwt ze met haar nieuwe vlam Niclas Castello. Damian’s moeder is zeker van plan om haar zoon in het Scandinavische land te bezoeken. Ik kan ook regelmatig met Nicolas naar Denemarken gaan, dus we verblijven natuurlijk in een hotel”, zegt Sylvie.

Italiaanse partij

Het huwelijk van Meis en Castello zou in mei plaatsvinden, maar Sylvie (42) en Niclas (41) moesten het uitstellen vanwege de corona-crisis. De locatie blijft hetzelfde. We gaan trouwen in Florence, Italië is ons favoriete land”, zegt de 42-jarige presentator. Sylvie en Niclas kondigden hun trouwplannen aan in oktober, toen ze elkaar nog maar een paar maanden kenden.

Niet trouwen

In een interview met de Duitse krant “Bild” geeft Rafael zijn onberispelijke mening over het aanstaande huwelijk. “Ga niet trouwen,” zegt hij. “Ik bedoel dat niet voor haar, maar in het algemeen. De voormalige profvoetballer lijkt dus niet meer in het huwelijk te geloven. Toch is hij blij voor zijn ex-vrouw. Het is goed dat ze weer gaat trouwen, en hij is een heel aardige man. Ik heb hem nog niet ontmoet (…) maar ik hoop dat ze gelukkig zullen zijn”.

Lees verder

Showbizz

Kokosnoten van ex-liefje André, Sarah van Soelen vallen eruit

André Hazes en Sarah van Soelen zijn inmiddels alweer een tijdje uit elkaar. Ze woonden zelfs even samen, maar helaas… Het is alweer over.

Maar ze hebben beide een zware tijd achter de rug. André Hazes heeft tijdens corona natuurlijk weinig kunnen optreden, en zijn relatie is verbroken met diverse vrouwen. Ook heeft hij alle tatoeages laten verwijderen die over Monique gingen.

Sarah heeft ook een mooi plaatje gedeeld met haar volgers. Hierin is te zien hoe haar twee kokosnoten er bijna uitspringen. We kunnen natuurlijk niet ontkennen dat het een prachtige meid is!

Oordeel zelf:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

Lees verder

Showbizz

Zien: Jan Smit gespot op tv met enorme onderkin

In het weekend is Jan Smit op tv gezien met een enorme onderkin. Kijkers zijn geschokt. “Kleine Jantjes worden groot,” reageert iemand.

Hieronder vind je de beelden.

FC Volendam

Jan Smit is sinds afgelopen zomer voorzitter van de voetbalclub FC Volendam. Afgelopen weekend speelde zijn club tegen de Limburgse ploeg Fortuna Sittard. De Volendammers hadden niet zoveel geluk en verloren met 2-0. De wedstrijd werd live uitgezonden door ESPN en kwam ook Jan Smit in beeld.

Reacties kijkers

Op het moment dat Jan in beeld komt, moet hij gapen. Hierdoor valt zijn onderkin mega erg op. “Het was ook een vroegertje voor Jan Smit,” merkt de commentator nog op.

Veel kijkers hebben hier ook een reactie op. Zo zegt ene Zeurvogel: “Die laat de bittergarnituur ook niet aan zich voorbijgaan.” Een ander zegt: “Jantje is tegenwoordig een hele Jan. Is vaak met Rafael te vinden in de lokale Burger King denk ik.”

Reactie Jan

Jan zelf reageert ook op de beelden: “Ik vind die onderkin erger hoor… 😂.” Iemand anders geeft een sneer naar zijn zus Monique Smit: “Valt reuze mee Jan! Bovendien valt die onderkin volkomen in het niet bij de omvang van de onderbuik van je niet al te goocheme zusje!”

 

Lees verder

Showbizz

Beelden: Amalia, koning Willem-Alexander én Máxima stomdronken in hotel gespot

Het is de grootste angst van de koninklijke familie dat er dronken foto’s van Amalia op het internet terecht komen. De kroonprinses is aan haar studie in Amsterdam begonnen en is daar ‘op kamers’. Ze is daar nu tijdelijk weg, omdat ze mogelijk bedreigd wordt.

Ondertussen vermaakt onze kroonprinses zich wel met haar familie.

Hotel

“Vriendinnen van mij werken bij De Echoput in Apeldoorn. Dat is een chique hotel met restaurant aan de Veluwe. Laatst was daar het hele restaurant plus het hotel gereserveerd voor vijf dagen op de naam van ‘Het Loo’. Uiteindelijk sliepen daar Beatrix, Amaal, Willem Alexander en Maxima en een deel van de familie. En natuurlijk heeeel veel beveiliging, lakeien etc etc,” vertelt een volger van Reality.fbi.

Dronken

“Iedereen van het personeel moest z’n telefoon inleveren omdat er geen beeldmateriaal mocht komen,” gaat de volger verder.

En de reden daarachter snappen we nu ook: “Uiteindelijk was Amaal lam van de wijn, zat Maxima alleen maar te dansen en was Willem Alexander telkens aan het vragen om ‘de láátste gin tonic’. Alexia en Ariane waren er niet bij. Niemand praat erover.”

Beelden

Wat vind jij hiervan?

Lees verder

Trending