Connect with us

Showbizz

Sylvie Meis in zeer heftige tranen: Ze raakt haar zoontje kwijt

Sylvie Meis en Rafael van der Vaart zijn in 2013 gescheiden en dit was de eerste keer dat ze weer samen waren om een aantal dingen te bespreken. De Duitse krant Bild had de eer om het koppel te interviewen en in dit interview kondigen de twee grote nieuwsfeiten aan.

Hun zoontje Damian die 14 jaar oud is gaat binnenkort bij zijn vader in Denemarken wonen. De reden hiervoor is dat Damian betrokken is bij de jeugdopleiding van de Deense voetbalclub Esbjerg.

Emotioneel afscheid

Sylvie zegt in het interview dat ze het eerst moeilijk had. Ik dacht even na en hij vertelde me ook dat dit echt zijn droom was. Het was emotioneel voor mij,” zegt ze. We hebben veel gepraat en contact met elkaar gehad. Ook met Estavana. Het waren leuke gesprekken”.

Bezoek

Gelukkig is Sylvie niet alleen in Nederland. Volgende maand trouwt ze met haar nieuwe vlam Niclas Castello. Damian’s moeder is zeker van plan om haar zoon in het Scandinavische land te bezoeken. Ik kan ook regelmatig met Nicolas naar Denemarken gaan, dus we verblijven natuurlijk in een hotel”, zegt Sylvie.

Italiaanse partij

Het huwelijk van Meis en Castello zou in mei plaatsvinden, maar Sylvie (42) en Niclas (41) moesten het uitstellen vanwege de corona-crisis. De locatie blijft hetzelfde. We gaan trouwen in Florence, Italië is ons favoriete land”, zegt de 42-jarige presentator. Sylvie en Niclas kondigden hun trouwplannen aan in oktober, toen ze elkaar nog maar een paar maanden kenden.

Niet trouwen

In een interview met de Duitse krant “Bild” geeft Rafael zijn onberispelijke mening over het aanstaande huwelijk. “Ga niet trouwen,” zegt hij. “Ik bedoel dat niet voor haar, maar in het algemeen. De voormalige profvoetballer lijkt dus niet meer in het huwelijk te geloven. Toch is hij blij voor zijn ex-vrouw. Het is goed dat ze weer gaat trouwen, en hij is een heel aardige man. Ik heb hem nog niet ontmoet (…) maar ik hoop dat ze gelukkig zullen zijn”.

Verder lezen

Showbizz

Chantal Janzen raakt ernstig gewond bij bizar ongeluk

Chantal Janzen laat weten dat ze ontzettend veel pijn heeft. Ze heeft een bizar ongelukje gehad wat haar nu veel kopzorgen bezorgt.

De 43-jarige presentatrice die haar medewerkers van haar blad financieel uitknijpt, laat weten dat ze door de rug is gegaan en dat ze heel veel pijn heeft.

Maar de manier waarop Chantal door haar rug is gegaan is toch wel bizar te noemen. Ze opende namelijk een keukenla en ging toen door haar rug. Ja je zou denken dat het haast onmogelijk is en dat je een soort til of buk beweging moet maken. Maar blijkbaar opende Chantal de keukenla op zo een bijzondere manier dat dit ten koste ging van haar rug.

Chantal wil graag wat rust nemen, maar dat gaat zo moeilijk als je moeder bent. Dus het is even op haar tandjes bijten en wellicht een pijnstiller nemen tot het allemaal weer over is.

Verder lezen

Showbizz

Dus toch: Lil Kleine slaat deze BN’er een blauw oog

We hadden al zo’n vermoeden, maar nu is het ook bevestigd: het blauwe oog dat Koen Pieter van Dijk – voorheen Koen Kardashian – opliep is afkomstig van de ondermaatse rapper Lil Kleine.

Gisteren gaf Jamie Vaes een openhartig interview met Robbert Rodenburg over haar tijd met rapper Lil Kleine. Duidelijk werd dat het autodeur-incident nog maar het topje van de ijsberg was. Jamie werd stelselmatig mishandelt en ook haar vrienden moesten het ontgelden.

Lil Kleine zat niet lekker in z’n energie
Jamie: “Als er werd ingegrepen door derden, dan werd dat niet geaccepteerd. Mijn beste vriendje Koen is vaak letterlijk en figuurlijk de l*l geweest. Wij waren op Ibiza en we gingen naar huis, ik was moet Koen en we hadden Jorik opgehaald. Ik weet niet wat ‘ie ophad, maar hij zat duidelijk niet lekker in z’n energie. Terwijl we in de auto waren begon hij al agressief te doen.”

Blauw oog voor Koen
Jamie wilde Jorik vervolgens even ergens anders afzetten om af te laten koelen, maar toen sloeg de vlam in de plan. “Hij viel me toen aan en Koen kwam voor me op. Koen kreeg toen een volle spetter”, waarmee Jamie Vaes doelt op de vuistslag die Koen in het gezicht van de rapper kreeg. Ook miste hij daarna een stuk van een tand. Het laat andermaal zien dat Jorik een ordinaire vrouwenmepper is.

Verder lezen

Showbizz

Lang Leve de Liefde deelnemer denkt totaal niet na: ‘Liever iemand die niet knap is, zoals jou!’

In het SBS6-programma Lang Leve de Liefde worden twee personen aan elkaar gematcht die vervolgens 24 uur in één huis moeten doorbrengen. Een beetje vervelend als je maar met z’n tweeën bent en dat kan voor heerlijk ongemakkelijke situaties zorgen!

Gast in LLDL wil liever geen supermodel!

De vraag uit het volgende fragment: “Wat is écht jouw type?” Dan kun je natuurlijk heel cliché zeggen jij bent wel me type, of je beschrijft de gene die voor je zit. Maar nee deze gast probeert op een ander manier een compliment te geven: “Ik hoef geen supermodel te hebben. Super mooi om te zien, maar niet mijn type.

Dus dan heb ik liever iemand zoals jou…” Het antwoord van de dame in kwestie maakt gelijk duidelijk wat ze van dit ‘compliment’ vindt:

 

Verder lezen

Trending