Connect with us

Showbizz

Victoria Koblenko wordt tussen haar benen gefilmd door man

Victoria Koblenko neemt haar gezondheid ontzettend serieus. Maar ze lijkt niet in alle rust van haar oefeningen te kunnen genieten.

Het multitalent Victoria Koblenko werkt na al die jaren nog steeds enorm hard aan zichzelf. En het resultaat mag er zijn. De blondine ziet er ongelooflijk knap uit. Maar haar uiterlijk vergt wel een hoop werk. En dus is Victoria nog wel regelmatig te vinden in de sportschool. Maar daar staat ze niet alleen. Zo laat ze zich graag filmen tijdens het sporten. Die filmpjes kan ze namelijk op haar Instagram pagina zetten. Zo kan ze haar volgers inspireren met haar sportieve levensstijl. Alleen de persoon die haar filmt doet dat soms op een bijzondere manier. Zo filmt hij bijvoorbeeld door de benen van Victoria heen.

Victoria probeerde sportief te doen op intensieve video
Ondanks dat Victoria geen sportkleding bij zich had, deed ze toch een dappere poging om een beetje sportief te blijven. En dat ging haar eigenlijk best wel goed af. Ze moest een klein beetje afzien, omdat ze natuurlijk niet de juiste kleding bij zich had. Maar dat zat Victoria eigenlijk niet zo in de weg. Toch liep de avond niet helemaal hoe Victoria het bedacht had. Wat ging er dan allemaal fout? Nou, het begon toen Victoria zonder duidelijke reden aan alle kanten werd uitgelachen door de mensen in de sportschool. Dat was natuurlijk niet zo netjes, maar Victoria kon in eerste instantie niet echt een reden ontdekken.

Victoria doet ondanks gelach ontzettend haar best
ondanks het flinke gelach doet Victoria ontzettend haar best om haar training af te maken. Maar het knaagde wel aan haar. Wat was er toch mis met haar manier van sporten? Maar toen werd het allemaal duidelijk. Victoria had een klein probleempje met haar broekje. En dat was natuurlijk een klein beetje beschamend. Ook Victoria zelf moest er enorm om lache toen ze het probleem ontdekte. Daardoor ging het sporten wel even wat minder. Je kan ook moeilijk oefeningen doen als je de slappe lach hebt. Maar Victoria wist zich goed te herpakken. Gelukkig vond ze het allemaal niet zo erg en kon de knappe blondine gewoon door gaan met sporten.

Victoria moet bijzondere trainingsvideo helaas toch blurren
Ondanks dat haar bijzondere video er ontzettend goed uit ziet, moet er toch het een en ander geblurred worden. En dat is ook wel logisch. Victoria liet door de stof van haar broekje net even te veel van zichzelf zien. En dat is natuurlijk niet helemaal de bedoeling. Dus dan maar een klein beetje censuur toepassen op de video voordat deze online verschijnt. Victoria vindt het niet zo erg. De video wordt er in haar ogen niet minder leuk van om te kijken. En voor Victoria zelf is dit ook iets gemakkelijker om te plaatsen op het internet. Toen de crisis omtrent het filmpje was opgelost kon Victoria gelukkig verder met trainen. En dat beviel haar ondanks alles toch wel enorm.

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending