Connect with us

Showbizz

Victoria Koblenko wordt tussen haar benen gefilmd door man

Victoria Koblenko neemt haar gezondheid ontzettend serieus. Maar ze lijkt niet in alle rust van haar oefeningen te kunnen genieten.

Het multitalent Victoria Koblenko werkt na al die jaren nog steeds enorm hard aan zichzelf. En het resultaat mag er zijn. De blondine ziet er ongelooflijk knap uit. Maar haar uiterlijk vergt wel een hoop werk. En dus is Victoria nog wel regelmatig te vinden in de sportschool. Maar daar staat ze niet alleen. Zo laat ze zich graag filmen tijdens het sporten. Die filmpjes kan ze namelijk op haar Instagram pagina zetten. Zo kan ze haar volgers inspireren met haar sportieve levensstijl. Alleen de persoon die haar filmt doet dat soms op een bijzondere manier. Zo filmt hij bijvoorbeeld door de benen van Victoria heen.

Victoria probeerde sportief te doen op intensieve video
Ondanks dat Victoria geen sportkleding bij zich had, deed ze toch een dappere poging om een beetje sportief te blijven. En dat ging haar eigenlijk best wel goed af. Ze moest een klein beetje afzien, omdat ze natuurlijk niet de juiste kleding bij zich had. Maar dat zat Victoria eigenlijk niet zo in de weg. Toch liep de avond niet helemaal hoe Victoria het bedacht had. Wat ging er dan allemaal fout? Nou, het begon toen Victoria zonder duidelijke reden aan alle kanten werd uitgelachen door de mensen in de sportschool. Dat was natuurlijk niet zo netjes, maar Victoria kon in eerste instantie niet echt een reden ontdekken.

Victoria doet ondanks gelach ontzettend haar best
ondanks het flinke gelach doet Victoria ontzettend haar best om haar training af te maken. Maar het knaagde wel aan haar. Wat was er toch mis met haar manier van sporten? Maar toen werd het allemaal duidelijk. Victoria had een klein probleempje met haar broekje. En dat was natuurlijk een klein beetje beschamend. Ook Victoria zelf moest er enorm om lache toen ze het probleem ontdekte. Daardoor ging het sporten wel even wat minder. Je kan ook moeilijk oefeningen doen als je de slappe lach hebt. Maar Victoria wist zich goed te herpakken. Gelukkig vond ze het allemaal niet zo erg en kon de knappe blondine gewoon door gaan met sporten.

Victoria moet bijzondere trainingsvideo helaas toch blurren
Ondanks dat haar bijzondere video er ontzettend goed uit ziet, moet er toch het een en ander geblurred worden. En dat is ook wel logisch. Victoria liet door de stof van haar broekje net even te veel van zichzelf zien. En dat is natuurlijk niet helemaal de bedoeling. Dus dan maar een klein beetje censuur toepassen op de video voordat deze online verschijnt. Victoria vindt het niet zo erg. De video wordt er in haar ogen niet minder leuk van om te kijken. En voor Victoria zelf is dit ook iets gemakkelijker om te plaatsen op het internet. Toen de crisis omtrent het filmpje was opgelost kon Victoria gelukkig verder met trainen. En dat beviel haar ondanks alles toch wel enorm.

Lees verder

Showbizz

Bridget Maasland vraagt volgers wat er mis is met haar achterwerk!

Bridget Maasland is een dame die behoorlijk actief is op social media. Voornamelijk op Instagram zijn er veel foto’s en stories te vinden waar je haar op ieder moment van de dag kunt volgen. De presentatrice plaatst voornamelijk selfies en foto’s in spiegels, wat eigenlijk ook selfies zijn. Of niet soms? In ieder geval kunnen we in haar verhaal op Instagram ook altijd zien welke kleding ze die ochtend, middag of avond heeft aangetrokken.

Echter weet je dat je met social media altijd kritiek kunt verwachten op van alles en nog wat. Bridget heeft schijnbaar behoorlijk wat kritiek, en complimenten, gekregen betreffende haar zitvlak. Op de ene foto is de 47-jarige Hagenees te zien in een casual outfit en op de tweede in een strak yoga-pak. Beide stonden naar eigen zeggen in haar ‘story’ als ‘look of the day’. Maar Bridget zit met een prangende vraag bij haar volgers.

Bridget Maasland vindt dit lekker belangrijk!

Bridget plaatst de twee foto’s op Instagram en vraagt: “Deze 2 foto’s heb ik op dezelfde dag afgelopen week gemaakt. Beide hebben op mijn insta story gestaan voor ‘look of the day’. Op foto 1 kreeg ik louter positieve reacties voornamelijk over mijn (goeie) kont. Op foto 2 kreeg ik veel positieve reacties maar ook een aantal negatieve over over mijn (te kleine) kont. Snap jij het nog?! Mijn reactie: ‘lekker belangrijk’” In ieder geval wel belangrijk genoeg om er een nieuwe post op Instagram aan te wijden. Gelukkig weten haar volgers wat de oorzaak van alle kritiek is: “Zo zie je maar. Als je vanuit een ander perspectief iets bekijkt kan het beeld heel anders overkomen.” Bridget stelt hierop: “Precies en dat is met alles zo.” Een andere volger merkt op: “Sowieso rare foto’s om te posten..” Swipe onderstaande foto voor de verschillen:

Lees verder

Showbizz

Nicol in grote shock: ‘Dacht dat Peter Gillis doodging’

Peter Gillis werd woensdag met spoed met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Het waren angstige momenten, ook voor zijn vriendin Nicol. ,,Ik dacht, daar komt hij niet meer bovenop. Dat dachten we allemaal.”

Peter en zijn zoon Mark zaten samen met de cameraploeg van Massa Is Kassa te overleggen, toen Peter plotseling onwel werd. Gelukkig had de familie snel door dat het niet goed ging. ,,Hij kwam niet meer uit zijn woorden en begreep ook niets meer van wat wij zeiden of vroegen”, vertelt Nicol aan Shownieuws. Ze twijfelden geen moment en besloten gelijk een ambulance te bellen.

‘Dan ga je van het ergste uit’

In de ambulance ging het steeds slechter met Peter. ,,We moesten nog een keer stoppen om een extra reanimatie-team aan boord te halen, want hij had nog maar een hartslag van 25”, aldus Nicol. Volgens Mark dacht de ambulancebroeder aan een beroerte. ,,Dan ga je van het ergste uit en dan krijg je toch een brok in je keel”, vertelt hij.

Nicol dacht dat ze Peter kwijt was

Maar niet alleen Mark dacht dat zijn vader het niet ging redden, ook Nicol dacht dat ze haar partner ging verliezen. ,,Uit de scans en uit de onderzoeken bleek er eigenlijk niets aan de hand, alleen een te hoge suiker. Ik dacht echt, hier komt hij niet meer bovenop. Die moeten we wegbrengen. Dat dachten we allemaal”, zegt Nicol geschrokken.

Voor Peter was de gebeurtenis een wake up call. ,,Iets moet er veranderen in mijn levenspatroon”, besluit hij. ,,Ik doe natuurlijk te weinig bewegen, te veel eten, ongezond eten, onregelmatig. Daar moet ik echt aan gaan werken.” Gelukkig is Peter inmiddels weer thuis.

Lees verder

Showbizz

Peter Gillis (ex?) vriendin Nicol Kremers uit de kleren voor spannende fotoshoot

Met het tv-programma ‘Massa is Kassa’ werd Peter Gillis in één klap beroemd in Nederland. Niet alleen Peter wist met zijn opmerkelijke verschijning de kijkers aan zich te binden, ook zijn vriendin Nicol Kremers eist regelmatig de aandacht op. Dit keer doet ze dat met een fotoshoot voor haar nieuwe ‘pikante’ onderneming.

Nicol start eigen onderneming

Peter heeft zijn vriendin Nicol blijkbaar aangestoken met zijn ondernemingsdrang. De Eindhovense Nicolleke start nu namelijk zelf haar eigen onderneming waar Peter helemaal foxwild van wordt. Ze start namelijk een webshop en winkel in ‘slaapkamerartikelen’ voor volwassenen.

Nicol Kremers vertelt aan Shownieuws dat ze “het taboe bij vrouwen op het kopen van speeltjes wil doorbreken”. De 28 jaar jongere vriendin van Peter Gillis gaat spannende setjes en speeltjes voor in de slaapkamer verkopen.

Nicol staat zelf model in fotoshoot

Tja, wat is nou een betere manier om de producten van je eigen winkel te promoten dan zelf model te gaan staan. Met dat idee in het achterhoofd hees Nicol zichzelf in een weinig verhullende outfit en liet zichzelf op de gevoelige plaat vastleggen.

De foto’s en beelden van die spannende fotoshoot verschenen kort in Massa is Kassa en maken de nodige tongen los. Of andere klanten hier net zo foxwild van worden als Peter zelf is nog maar de vraag. Bekijk de foto’s hieronder.

Lees verder

Trending