Connect with us

Showbizz

Grote zorgen om gelekte foto van dronken prinses Amalia

Amalia gaat studeren in Amsterdam en dat is natuurlijk één van de mooiste tijden van je leven. Veel vrienden maken, de wereld verkennen en een beetje gek doen. Echter ligt dat tegenwoordig een klein beetje anders, vooral wanneer je de kroonprinses bent. Je hebt tegenwoordig namelijk te maken met mobieltjes en camera’s die alles op elk moment kunnen vastleggen. Daarnaast zijn er een hoop juicekanalen die alles wat binnenkomt op hun kanalen kwakken.

Mocht de kroonprinses dus een keertje een biertje teveel op hebben en iemand maakt daar een foto of een filmpje van… Dan raadt je natuurlijk al dat die beelden binnen de kortste keren op het internet verschijnen. Waarschijnlijk al ver voordat de prinses uitgebrakt is. RTL Boulevard stelt de vraag: “En in deze tijd van mobiele telefoons en sociale media gaat er genoeg vastgelegd worden. Alleen de vraag is: wat gaan we ervan zien?”

AMALIA VERWACHT VEEL LEKKENDE FILMPJES TIJDENS STUDENTENTIJD!

Die vraag kunnen we nu alvast beantwoorden, genoeg. Waarschijnlijk zelfs teveel. De prinses zal zich moeten omringen met mensen die erop toezien dat er geen beelden gelekt worden of uberhaupt gemaakt worden. Beelden worden vaak uit hun verband gehaald in de media en het zal haar voor altijd kunnen achtervolgen. Op social media stellen er veel mensen dat er een mediaverbod moet komen voor de duur van haar studententijd. Echter wijst de praktijk uit dat dit met het grote internet vrijwel onmogelijk is om te handhaven. RTL Boulevard wijst erop dat er al een foto rondgaat van de prinses met een “IJsfontein in haar mond..” Ook de foto die afgelopen winter gedeeld werd van de prinses op krukken en een sigaret staat nog altijd op het internet te blinken. Het beste wat we kunnen doen is bedenken dat we allemaal weleens zat zijn.

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending