Connect with us

Showbizz

Bridget Maasland laat haar strakke figuur zien na ingreep: “Nét Kim Kardashian!”

Bridget Maasland kunnen we wel de selfiekoningin van het land noemen. Wie op haar Instagram koekeloert ziet dat zo’n 85 procent van alle gemaakte foto’s het hoofd van de blonde presentatrice betreft. Geen portretfoto’s, in selfie-vorm welteverstaan. Toch bleek de presentatrice niet helemaal tevreden met zichzelf. Daarom is Bridget langs een kliniek gegaan die gespecialiseerd zijn in het bevriezen van vet.

Hoe dit precies in zijn werking gaat durven we niet te zeggen. Je hoeft in ieder geval geen kilometers meer te hard hardlopen of te zwoegen in de sportschool voor een strak figuur. Bij de kliniek van Bridget kun je namelijk terecht voor ieder gewenst figuur: “Next Fatfreeze Clinics is de plek om jouw ideale figuur te creëren; door van overtollig vet af te komen of je huid te verjongen.” We vermoeden dat het veiliger is dan illegale dieetpillen gezien dit wel legaal is.

Bridget Maasland wil op Kim Kardashian lijken!

Op de social media van de kliniek is Bridget dan ook veelvuldig te zien. Bij een van de foto’s staat dan ook : “Een goede selfie is een must en hoe fijn is het dat je tussen de behandelingen door van alles kan doen. Zo blijf je productief en combineer je de behandeling met jouw dagelijkse bezigheden.” Zo kennen we Bridget weer. Bij een andere post zien we waarom Bridget hiervoor kiest. Bridget wil eruit zien als Kim Kardashian: “Bridget zag deze verstrakkende behandeling voor het eerst bij Kim Kardashian. Ze was meteen verkocht! Nu een aantal maanden verder en het resultaat is verbluffend.” De kliniek lijkt in ieder geval tevreden met de geboekte resultaten bij Bridget. Bridget zelf is ook aardig te spreken over het bevriezen van vet, laat ze op haar eigen Instagram weten. Maasland: “Zo blij met het Next Fatfreeze Clinics-resultaat op mijn buik!” Foto’s van resultaten hier:

Lees verder

Showbizz

Heel pijnlijk Hazes-verleden onthuld: “pittige tijd”

Wat liep er fout tijdens de jeugd van André en Roxeanne Hazes? En vooral: wie spreekt de waarheid?

De uitlatingen van Roxeanne Hazes tijdens ‘Beste Zangers’ en de daaropvolgende reacties van zowel Rachel als André beroeren nog steeds de gemoederen. Eén ding is duidelijk…

André en Rox lijken hun jeugdjaren totaal anders te hebben ervaren als je hun getuigenissen naast elkaar legt. Al hoeft dat niet te betekenen dat er leugens in het spel zijn…

“Iedereen heeft andere herinneringen aan z’n jeugd”, klinkt het bij Rob Goossens van RTL Boulevard in het Vlaamse blad ‘Dag Allemaal’. Al is één ding ondertussen wel duidelijk…

“Bij de één blijven sommige zaken langer hangen dan bij de ander. Dat het ‘n pittige tijd was, staat vast”, benadrukt Rob Goossens over de jeugdjaren van de Hazes-kinderen. En dan kan de journalist slechts één conclusie trekken…

“Misschien had Roxeanne net iets meer behoefte aan een liefdevolle knuffel dan haar broer?” oppert Rob Goossens van RTL Boulevard in de Vlaamse pers.

Lees verder

Showbizz

Gordon in de problemen: ‘Jij hebt mij mishandeld!’

Gordon zou afgelopen weekend een behoorlijk ruzie hebben gehad met zijn ex-vriend Jeffrey. Jeffrey zou samen met de presentator en een vriendin uiteten geweest zijn in Dubai. Yvonne Coldeweijer wist dit al tijdens het weekend te melden. Ze zei: “De spion vertelde me dat Goor, Jeffrey en de vriendin in Dubai in een restaurant zaten en er een discussie ontstond. Jeffrey had gezegd dat hij was gekomen om hem te vergeven. Maar dat hij verder niet opnieuw een relatie meer met hem wilde. De zanger werd woest, want die voelde zich aan het lijntje gehouden. Hij had zelfs de tickets betaald. Hij werd zo boos dat hij in een vol restaurant een glas wijn in Jeffrey’s gezicht smeet.” Uit verschillende berichten uit de showbizzmedia kunnen we vaststellen dat er video’s en foto’s zijn gemaakt. Echter weet het management van Goor te zeggen dat er niets van deze verhalen waar is.

Gordon in de problemen?

Albert Verlinde weet echter meer te vertellen in Shownieuws. Hij zegt onder andere: “We hebben als redactie een paar foto’s binnengekregen waarop Jeffrey er toch gehavend uitziet. We hebben een soort verslag gekregen van mensen in de omgeving van Jeffrey die zich echt zorgen maken. En ook echt beschrijven dat er echt wel pittige dingen daar zijn gebeurd. Een mishandeling.” Het zou eerder volledig uit de hand gelopen zijn bij de presentator.

Verlinde zegt: “En Gordon zou op een gegeven moment gedreigd hebben een overdosis insuline in te spuiten. Dat heeft Jeffrey weten te voorkomen. Die familie heeft iets van: ‘Jeffrey wordt al maandenlang gestalkt door Gordon en we hopen nu op rust.’” Mochten de beelden van de gehavende Jeffrey bij de politie terecht komen samen met een aanklacht, dan vrezen de showbizzwatchers dat de presentator in de problemen zal zitten. Hieronder meer, waaronder de ontkenning en de “bewijzen”!

Lees verder

Showbizz

Na geruchten over de affaire van Frans Bauer onthult zijn vrouw Mariska eindelijk hoe het gaat tussen hen

Mariska, de vrouw van Frans Bauer, laat weten wat ze vindt van de geruchten over haar man. Volgens verschillende Nederlandse kanalen zou hij haar bedriegen. Mariska heeft alvast een duidelijke boodschap voor hem.

Frans Bauer en zijn vrouw Mariska stapten in 2008 in het huwelijksbootje. Sindsdien lijken ze een gelukkig leven te lijden. Echter duiken er nu geruchten op dat Frans zijn vrouw zou bedriegen.

In een interview met Vriendin reageert Mariska op die roddels. Zij laat weten dat er nooit sprake is geweest van overspel. Maar als ze er ooit zou achterkomen, is het voor haar heel simpel. “Maar zo wel, dan is het klaar”, reageert ze.

Momenteel zijn ze dus gewoon nog steeds gelukkig samen. Mariska stoort haar ook niet langer aan de fans van Frans die hem aandacht geven. “Heel in het begin dacht ik altijd ‘hey, dat is mijn vriendje’”, zegt ze. Maar daar ligt ze nu niet meer van wakker.

Lees verder

Trending