Connect with us

Showbizz

Net binnen: Tim Hofman komt met vervolg BOOS-aflevering The Voice

Het onlineprogramma BOOS komt binnenkort mogelijk met een vervolguitzending over The Voice of Holland en Talpa. Dat valt op te maken uit een promoclip die dinsdag online is gezet door presentator Tim Hofman voor zijn programma’s Pak de Macht en BOOS.

Tweede gesprek

In de promo is te zien dat Hofman belt met Paul Römer, directeur TV bij Talpa, en hem vraagt om een tweede gesprek met John de Mol. ‘Wij willen graag aanspraak maken op het aanbod van jou en John voor een tweede gesprek met John’, zegt de programmamaker. Het is niet duidelijk of Talpa daarmee akkoord is gegaan, of er daadwerkelijk een tweede aflevering over The Voice komt en welke insteek Hofman heeft voor een nieuwe aflevering.

Seksueel grensoverschrijdend gedrag

In januari liet BOOS meerdere vrouwen aan het woord over seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van de populaire zangcompetitie op RTL 4. Negentien vrouwen deden tegenover Hofman hun verhaal over bandleider Jeroen Rietbergen, vijftien over een regisseur en twee vrouwen vertelden dat ze aangifte hadden gedaan tegen coach Ali B. Na de uitzending stapten nog meer vrouwen naar de politie.

De Mol gaf in de bewuste uitzending van BOOS direct commentaar. De Talpa-baas, tot en met 2019 eindverantwoordelijk voor het programma dat hij ooit zelf bedacht, zei onder meer dat hij hoopt dat de gebeurtenissen ‘een voorbeeld zijn’ en dat als slachtoffers ‘het ooit nog eens overkomt’ ze geleerd hebben ‘onmiddellijk aan de bel te trekken en dit onmiddellijk te melden’. Op zijn opmerkingen kreeg hij veel kritiek, onder meer in een advertentie van Talpa-vrouwen in het AD.

Strafrechtelijk onderzoek

Eind april werd bekend dat het Openbaar Ministerie een strafrechtelijk onderzoek heeft ingesteld naar aanleiding van aangiften die zijn gedaan van wangedrag bij The Voice. Er liggen onder meer aangiften tegen coach Ali B, een regisseur en voormalig bandleider Jeroen Rietbergen. Het onderzoek loopt nog, heeft een woordvoerder dinsdag laten weten. Hij kan niet aangeven wanneer er meer duidelijkheid komt.

De aflevering van BOOS over The Voice of Holland maakte veel los in de samenleving. Zo kwamen er bij MORES, waar slachtoffers van ongewenst gedrag in de creatieve sector zich kunnen melden, in de weken erna tientallen reacties binnen. De bewuste aflevering was twee uur na publicatie al door meer dan 5 miljoen mensen bekeken. Na een week stond de teller voor de bijna anderhalf uur durende YouTubevideo op 10 miljoen views.

TV moment van het jaar

Aflevering een over The Voice uit het onlineprogramma BOOS waarin Tim Hofman de misstanden rondom The Voice of Holland aan de kaak stelde, is door vakmediaplatform Spreekbuis.nl en onlinestreaminggids Streamwijzer verkozen tot het TV Moment van het Jaar. ‘Heel Nederland zat voor de BOOS-reportage aan de buis gekluisterd’, aldus Richard Otto, uitgever van Spreekbuis.nl.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tim Hofman (@debroervanroos)

Continue Reading

Showbizz

Oeps! Jutta Leerdam laat nét iets te veel van haar filmrol zien

Schaatster Jutta Leerdam wist onlangs in Hamar haar Europese titel met overmacht te prolongeren. De 24-jarige pakte weer eens winst op de 1000 meter en was daarmee sneller dan Femke Kok. Bam, weer een medaille erbij. Maar naast het schaatsen mag er ook tijd zijn voor ontspanning.

Ook het ontspannen kun je wel aan haar overlaten. Jutta deelde deze week op haar socials beelden van een gezellig avondje uit met een vriendin, maar wie goed kijkt ziet daar toch ineens een paar opmerkelijke plaatjes in haar filmrol staan.

Scroll verder voor eens screenshot van Jutta’s filmrol:

Continue Reading

Showbizz

Yvonne weet het zeker: André Hazes gaat trouwen met deze vrouw!

Yvonne Coldeweijer is op last van de rechtbank wel uitgepraat over Rachel Hazes, maar over André heeft ze – zoals altijd – weer iets nieuws te melden. In haar nieuwste video vertelt ze in geuren en kleuren het nieuwste relationele plan van Dreetje.

Volgens de juice-verkoper waren André en Monique Westenberg (de moeder van zijn kind) tot vorige week nog uit elkaar, maar daar is wéér verandering in gekomen. Yvonne: “Ik durf het bijna niet te zeggen – jullie weten dat dit niet door mij komt – ik had vorige week gebracht dat André en Monique uit elkaar zijn. Hij had tegen haar gezegd dat hij geen aantrekkingskracht meer voelde. Hij zegt dat vaak hè. Hij vindt haar een oud wijf en hij kan het er niet meer zo echt op, dat was de strekking.”

Trouwen voor de bühne

“De scoop is: ze zijn weer samen!” aldus Coldeweijer. “Sorry, het lijkt dus net alsof ik het verkeerd breng, maar ik zit er zó bovenop, ik zit er zó middenin, dat ik alles zie en hoor wat ze doen. Het spijt me, maar hij heeft zich gewoon weer bedacht. Hij heeft zoiets van: er komt weer een docu aan. […] Nou komt het, ik schaam me eigen bijna dood al is het mijn eigen scoop: zoals je weet heb ik ooit gebracht dat ze in de docu gingen trouwen en dat er extra delen kwamen enzo. Dat gaan ze nu alsnog doen in deel twee van de documentaire op Videoland.”

André ging vreemd

Yvonne haakt vervolgens nog even in op die Spaanse dame waar André het erg gezellig mee had: “In 2019 hebben ze van juli tot december gedatet, Op het profiel van die Spaanse meid zie je ook allemaal berichten gepost uit die tijd. Dingen zoals ‘love of my life’, die was dus helemaal verliefd. Ze is André tegengekomen in Marbella en zijn helemaal verliefd geworden. Ik heb dus met haar anderhalf uur gepraat vorige week. […] Zij kregen dus meteen een soort van relatie, maar hij was dus nog met Monique, hij heeft dus gecheat.”

Voor de volledige tekst en uitleg: zie Yvonne’s video hieronder

 

Continue Reading

Showbizz

Gaat niet goed met gezondheid Samantha Steenwijk

Een tijdje geleden sleepte Samantha Steenwijk haar ‘goede’ vriendin Yvonne Coldeweijer voor de rechter. Samantha had namelijk gezegd dat ze zoveel was afgevallen door paardrijden. Yvonne vond dit lachwekkend en zei dat ze gehoord had dat Samantha verboden dieetpillen nam. Uiteindelijk kwam dit dus voor de rechter en Samantha haar collega’s bij RTL Boulevard vonden het paardrijd verhaal van Samantha ook niet geloofwaardig. Sterker nog ze vonden vooral dat Samantha het niet zo zwaar had moeten oppakken, omdat ze ook altijd in RTL Boulevard roddelden over haar collega’s. Nu ze zelf een keer aan de beurt was kon dat blijkbaar niet.

Maar goed nu deelde Samantha dus zelf de onderstaande recente foto en daarop zien we toch dat Samantha er niet echt heel goed uitziet. Ze is echt extreem veel afgevallen. Dat paardrijd dieet is dus toch echt een aanrader, not.

Hieronder de foto van de extreem afgevallen Samantha.

Continue Reading

Trending